fbpx

2015. december – Patkány hónap – kínai asztrológiai előrejelzés

238aeba7c657caf42e254370fcfb4862Na még most húzz bele! Ez itt a Patkány hónapja!

Valószínűleg már mindenki vágyik egy kis nyugalomra, jó lenne végre megpihenni, de a decemberi napok még mindig inkább azt erősítik, hogy minden erőnket összeszedjük és feladatainakra koncentráljunk. Többségünknek ezzel nem is lesz különösebben gondja, mert mint belső igény jelentkezik a kötelességtudat, ösztönözve arra, hogy akkor is odategyük magunkat, ha már egy porcikánk sem kívánja. Fáradtság ide vagy oda, csak a szorgos és kitartó munka árán elért eredmények miatt érezzük majd jól magunkat.

Mindemellett ingatag talajon lavírozunk, emiatt ügyelni kell arra, hogy az akarat ne gyűrje maga alá a teljesítő képességet, a legideálisabb az, ha figyelünk a belső hangunk által javasolt optimális mértékre. Ha ez sikerül, úgy könnyedén veszünk bármilyen akadályt.

A hónap másik üzeneteként nem árt figyelni a kiadásainkra, mert az idén hajlamosak leszünk többet költeni a kelleténél, főként akkor, ha vágyaink tárgyait pillantjuk meg a kirakatokban. Ha ezt már úgyis vásárolunk, legalább legyünk annyira bölcsek, hogy olyan dolgokat veszünk, ami hosszú távon szolgálja érdekünket és nem mondjuk a harmadik lapostévé landol a lakásban. Bölcs előrelátással, jól megfontolt vásárlási “stratégiával” és némi találékony gondolkodással igencsak sokat megspórolhatunk magunknak, de legalábbis képesek leszünk okosan elkölteni a pénzünket.

Az alábbi napokon lehetőleg ne hozz olyan döntéseket, amelyek hosszú távra szólnak, illetve ne is nagyon kezdj új, fontos dolgokba, ne ekkor költözz vagy indíts új vállalkozást, mert várhatóan nehézségekbe fogsz ütközni vagy a végkimenetel nem igazán lesz szerencsés:

2015. december 15., 20., 27.

2016. január 1.

A hónap legkedvezőbb energiáit hordozó napjai:

2015. december 10., 12., 22., 24.

2016. január 3.


A 2015. december 7-én kezdődő kínai asztrológia szerinti Patkány hónapban ilyen érzések, események jelenhetnek meg az életedben:


KÍNAI HOROSZKÓP ÉRTELMEZÉSÉHEZ AZ ALÁBBI EGYSZERŰ LÉPÉSEKET KELL ELŐSZÖR MEGTENNED:

1. Állíts be a születési időpontodat a KALKULÁTORBAN (kattints a szóra), majd jegyezd fel, hogy a képletedben milyen állat szimbólumok jelennek meg az alsó sorban (pl. nyúl, sárkány, stb., összesen 4 db).

2. Nézd meg, hogy milyen állatszimbólum van a NAP oszlopodban (a horoszkópodban ez az oszlop az Önelemed, azaz ez jellemez téged a leginkább)

3. Keresd ki az előrejelzésből a Nap oszlopodban lévő állatjegyet és olvasd el, hogy mire számíthatsz az adott hónapban.

4. Minden oszlopod más és más területet jelent az életedben, így érdemes a horoszkópod összes állatjegyével kapcsolatos előrejelzést elolvasni.

Életterületek főbb jelentései:

Születés éve (év oszlop): tágabb környezeted, nagyszülők, külföld, olyan emberek, akikkel felületes kapcsolatban vagy

Születés hónapja (hónap oszlop): család, szülők, testvérek, munkahely, kollégák, barátok

Születés napja (nap oszlop): Te magad, párod, otthonod

Születés órája (óra oszlop): gondolataid, vágyaid, gyermekeid, bárki, akiről gondoskodsz, hivatásod (nem összekeverendő a munkáddal)

Az alábbi elemzés tájékoztató jellegű, nem helyettesíti a személyre szabott, pontosabb és részletes elemzést, előrejelzést. Ha ilyet szeretnél, úgy itt tudod felvenni velem a kapcsolatot! Kattints ide!


patkany PATKÁNY

A december a Patkány jegyben születettek hónapja, ezért számukra ez mindig egy kicsit jelentőségteljesebb napokat hoz. Az élet ilyenkor akar megjutalmazni, ezért érdemes tudatosabban rákoncentrálni, hogy mit is szeretnél, jobban megformázni a vágyaidat és tágabbra nyitni a belső és külső szemeidet, hogy észre is vedd, amikor az elképzeléseidnek megfelelően alakulnak a dolgok. Ezek olykor igen apró elemekből állnak össze úgy, hogy a végén azt érzed, valahogy minden úgy alakult, ahogy elképzelted.

Máskor viszont azt is hozza a december hónap, hogy a Patkány által képviselt területeken jelentőségteljesebb változások következnek be. Ezek az amolyan előre bekészített csomagok, amelyek arra várnak hogy sorra kerüljenek az átadásban, olyanféle eseményeket takarnak, amelyek ebben az inkarnációdban elrendeltetettek voltak, még ha előtte a te cselekedeteid nagyban hozzá is járultak a megvalósulásukhoz. Itt nincs olyan, hogy negatív vagy pozitív, egyszerűen történni akar az a dolog, és neked az a feladatod, hogy a lehető legjobban old meg vagy jöjj ki belőle.


BivalybetuBIVALY

Na, kedves Bivaly jegyű barátom, jó hírem van a számodra. Egyrészt lassan a végére érünk ennek a számodra igencsak kaotikus és kiszámíthatatlan tűnő évnek, másrészt olyan napok jönnek, amikor végre megpihenhetsz egy kicsit, a környezeted és te is nyugodtabb leszel. Ez persze nem jelent feltétlenül fizikai megállást, de mentálisan mégis azt fogod érezni, mintha békésebb vizekre eveztél volna. Ha például Bivaly napon születtél, akkor az eddig kiszámíthatatlan párkapcsolatod és annak eseményei kevésbé fognak kiborítani, zavartalanabbá válik ami elősegíti a társadhoz való kötődést is. Vele együtt megélni a szeretetteljes ünnepnapokat maga lesz a mennyei boldogság. Ha pedig még nincs párod, de esetleg már alakulóban van valami, akkor ez a hónap jobban elősegíti az egymáshoz való kötődést is.


TigrisTIGRIS

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Tigris által képviselt energiára nincs hatással.


nyúlNYÚL

Szerelmi ügyekben igencsak kedvező szelek fújnak a Nyúl jegyű embereknek, ezért, ha van lehetőséged ismerkedni, flörtölni, esetleg még ennél többre is, akkor azt mondom, hajrá, vágj bele, neked áll a zászló! Csak attól óvnálak, de attól viszont nagyon, hogy valami olyan álmot kergess, ami köszönőviszonyban sincs a valósággal, ne helyezd túl magasra a mércét a reményeidben. Ez az egyetlen, ami szinte garantálja, hogy egy jól induló esemény a végén teljes csőd és csalódottság legyen. Hát kell ez neked? Gondolom nem, ezért ha már csak szikráját is érzed annak, hogy elkezdted építgetni a légváraidat, akkor most rázd meg magad, ébredj fel, nézz körbe a valóságban és értékeld azt, ami van. Hidd el, az is maga lehet a csoda, nem szükséges még ki is színezni!


SárkánybetuSÁRKÁNY

A decemberi napok, de főként az ünnephez kötődőek a romantikus és érzelmes oldalad erősítik. Már most, pár héttel a Karácsony előtt is, kedves elképzelésekkel tervezgeted az ünnepeket, ha pedig Sárkány napján születtél, akkor még inkább jelentőségteljes lesz számodra a családi együttlét és a meghitt pillanatok. Nem kell ahhoz nagyon negédeskedőnek lenned, hogy rá tudj hangolódni mások és a magad érzéseire, szívesebben is beszélgetsz róla és nagyobb szeretettel hallgatod meg életed párja legunalmasabb sztorijait, pusztán csak azért, mert nagyobb lesz iránta a kötődésed. Ez akkor is érezhető lesz, ha egyébként nem vagytok egy olyan “huj, de jó” kapcsolatban, a következő napokban lesz módotok arra, hogy a problémákat a felszínre hozva alaposan átbeszéljétek azokat.

Ha figyelsz a belső hangokra, amelyek arra sarkallnak, hogy ne punnyadj be, akkor a nagy ünnepi eszem-iszom miatt sem kell sokat aggódnod, kevésbé lesz esélyes, hogy a hideg napok ellenére túlzottan elkényelmesedj.


kígyóKÍGYÓ

 Ez a hónap a horoszkópodban lévő Kígyó által képviselt energiára nincs hatással.


lóLÓ

Az idei többségében pozitív évedet egyik hónap sem tudta olyannyira felkavarni, mint ez a mostani. Magadhoz képest egész nyugodtan folytak a mindennapok, a változások pozitívan mozdították előre az életed, de most azt tapasztalhatod, hogy pillanatok alatt kiborulsz, vagy ellenkezőleg, egy kis figyelmesség valaki részéről és szinte ugrálsz örömödben. A világ legtermészetesebb dolga történik veled, nem kell aggódnod, csak megint kordában kell tartanod az érzéseidet és gondolataidat. Ne hagyd, hogy a rossz periódusok maguk alá gyűrjenek, keresd a fényt, a vidámságot a környezetedben, menj emberek közé és mulass sokat, ez lesz az, ami emelni tudja a napjaidat.

Ha havában születtél, akkor fentiek a munkáddal és/vagy családdal kapcsolatban érvényesek, itt változások várhatóak, amelyek erős érzelmeket tudnak kiváltani belőled.


kecskeKECSKE

December hónap megadja az eszenciáját a 2015-ös évednek, az eddigi eredményeid, befektetéseid gyümölcsét arathatod le. Hogy aztán a gyümölcs édes és kívánatos vagy egy kissé löttyedt és rohadt lesz-e, nos ez már teljes mértében tőled függ. Mit csináltál, hogyan csináltad, ezek lesznek a minőségi mutatók az eredményt illetően. Ha mégis történik valamilyen negatívabb esemény, ott ajánlatos lesz elgondolkodni, mert azok már csak okozatok lesznek, az okok a korábbi hozzáállásodban, cselekedeteiben gyökereznek.


majomMAJOM

Sok pihenésre nem, ellenben érzelmességre annál inkább számíthatsz, ha Majom jegyében születtél. Most egy kicsit te is el tudsz érzékenyülni, pedig azért elég jól tudod tartani magad, de lesznek olyan helyzetek, melyek a te harcos szívedet is meglágyítják és akár még könnyeket is csalhatnak a szemedbe. Aggódni felesleges, azért nem csak ilyen pillanatokra számíthatsz, hanem többségében olyanokra, ahol az érzelem, a ráhangolódás, az elmélyülés valamilyen formájával szembesülsz. Például, ha Majom hónapjában születtél, lehetnek ezek olyan céges események, amikor azt érzed, hogy a küzdelmes év és sok kisebb-nagyobb konfliktus ellenére, azért jó kis csapat vagytok, ilyenkor van az amikor a férfiak is meglapogatják egymás hátát, míg a nők a szokásosnál is jobban megnyílnak egymás számára. Ugyanakkor a hónap intenzív energiákkal is érkezik, amely túl sok pihenést nem biztosít, de neked erre hosszú távon amúgy sincs szükséged.


KakasKAKAS

A decemberi olyan hónap számodra, amikor időről-időre megnyílik a szemed, és így vagy úgy rákényszerülsz arra, hogy vizsgáld felül életed bizonyos területeit. Ha Kakas napján születtél, akkor a párkapcsolatodban történhetnek kardinálisabb változások. Lehet ez csupán csak annyi, hogy a párod valamilyen szempontból látványos változásnak indul, olyan dolgokat tesz meg, amelyek eddig nem voltak rá jellemzőek, más esetben a régóta érlelődő konfliktusok, morgolódások és elégedetlenségek okán könnyen szakításhoz is vezethetnek az események. Ha érzed magadban, hogy valami nagyon nem jó, valami már tényleg olyan szinten zavar, hogy képtelen vagy elviselni tovább, akkor ne habozz, hanem cselekedj. Változtass magadon, a szokásaidon, az életviteleden, bármin, aminek szükségét érzed. Csak azt ne várd meg, míg az élet kényszerít egy hathatós hátsóba rúgással, hogy végre elindulj a változás útján, az már kevésbé lesz a szájízed szerinti esemény.


KutyaKUTYA

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Kutya által képviselt energiára nincs hatással.


DisznóDISZNÓ

Az érzelmes Disznó jegy szülöttjeként olyan energiákat tapasztalsz meg december hónapban, melyek az érzéseket még inkább elmélyítik benned. Ha Disznó havában születtél, a munkádon belül és/vagy családi körben fokozódik az egység érzetedet. Nincs az a konfliktus, amit ne lehetne kiküszöbölni, nincs az a megromlott kapcsolat, melyet nem tudnál emelni. Szívesen töltesz majd tartalmas órákat, napokat a barátaiddal és a szüleiddel, családoddal való kapcsolat minősége is fontosabb lesz, ha jó, akkor még jobb lehet, de ha kevésbé az, akkor is tudsz javítani rajta.


Ha tetszett az előrejelzés és úgy gondolod, másnak is hasznára válna, kérlek oszd meg ezt a cikket! Köszönöm!