fbpx

2015. június– Ló hónap – kínai asztrológiai előrejelzés

Horses on the beach

Vágtatás a sikerhez – a Ló hónapja

Június ígérkezik az idei év legkellemesebb hónapjának, az eddig formálódó ötletek, elképzelések elkezdenek kibontakozni és valóra válni. Most minden megadatik, hogy a terveid a kivitelezés szakaszába jussanak, sőt akár még túl is szárnyalja a végeredmény az elképzeléseidet. Mindehhez csak szemed előtt kell tartanod a 2015-ös év üzenetét, azaz, küzd le a kétségeidet, kényelmességedet és merj lépni, mert ha megteszed csodát tudsz alkotni. A Ló hónapjában az Univerzum az ötleteid mellé megadja azt a kezdeményező erőt, lelkesedést, amely segíteni fog a céljaid elérésében. A célok persze már egyéntől függőek, lehetnek ezek üzletiek, szakmaiak, de mivel a Ló egyúttal – a kínai asztrológia tanításai szerint – romantikus állatszimbólum, kedvez mindenféle szerelmi ügynek is. Ilyenkor érdemes a régóta kiszemelt lányt/fiút végre egy valós randira elhívni. Ha közel s távol nincs potenciális nagy Ő, akkor is nagyobb kedved lesz az ismerkedéshez, flörthöz, összességében bármilyen társasági eseményre nyitottabbá válsz. Nem árt azonban résen lenni, mert az erkölcs most kevésbé lesz visszatartó erő, a vágyak sokszor a testi beteljesülést sürgetik majd.

Az alábbi napokon lehetőleg ne hozz olyan döntéseket, amelyek hosszú távra szólnak, illetve ne is nagyon kezdj új, fontos dolgokba, ne ekkor költözz vagy indíts új vállalkozást, mert várhatóan nehézségekbe fogsz ütközni vagy a végkimenetel nem igazán lesz szerencsés:

 Június 17., 18., 29., 30.


A 2015. június 6-án kezdődő kínai asztrológia szerinti hónapban ilyen érzések, események jelenhetnek meg az életedben:


patkany PATKÁNY

Június hónap elején még kevésbé, de ahogy telnek a napok egyre gyakrabban veheted észre magadon, milyen váratlanul változik meg a hangulatod. Lesznek pillanatok, amikor a fellegekben érzed magad, de bármilyen kis apróság, egy rossz nézés, negatív hír a nagyvilágból, de akárcsak egy átsuhanó borúlátó gondolat képes a mélybe taszítani. Fogadd meg a tanácsom és irányítsd a ménest Te a hónapjában, azaz ne engedd, hogy a pillanatnyi pesszimista hangulat uralja a mindennapjaidat, tudatosítsd magadban, hogy a pozitív dolgok legalább akkora hatással vannak rád, ezért a negatív hullám nem képes tartós lenni, tehát holnap, de akár már egy óra múlva is boldog szívvel és hangulattal tudsz a világra tekinteni.


BivalyBIVALY

Bivaly jegyű emberként valószínűleg felemás érzéseid lehetnek a 2015-ös évet illetően, sokaknak akár nehezebb is lehet, mert úgy érzik, hogy teljesen ki vannak téve az elemek kényének kedvének. Sokat segítesz magadon, ha képes vagy engedni a kontrollból, mert sokkal könnyebben észre tudod venni a rendezőelv értelmét és szándékát, ha egy pillanatra – képletesen – hátrébb állsz és elfogadod azt, most nem a Te kezedben van az irányítás, de mégsem történik semmi rossz, mert egy láthatatlan kéz szorosan tart és terel a megfelelő irányba. A hónapjában számtalan visszatérő pillanat, esemény jelenhet meg, lehetnek ezek személyek, események és érzések, melyek valamilyen formában már jelen voltak az életedben. Szembesülhetsz eddigi cselekedeteid eredményével is, legyenek azok akár kellemesek, akár kevésbé azok, tudnod kell, hogy most egyszerűen csak az összegzés és rálátás időszakát éled, amely egy tisztító és jobbító folyamat része.


TigrisTIGRIS

Energikus tűz energiák vannak körülötted, ami – függően attól, hogy a horoszkópodban mit jelent a tűz elem – különböző, de mindenképp intenzív hatásokat eredményezhetnek. Az alapjai mindig a tetterő fokozódása, azaz júniusban a személyiséged pezsgő, nyughatatlan vonásai tudnak felerősödni. A feladatokat, kapcsolatokat, pénzügyeidet maximális lelkesedéssel intézed, úgy veted bele magad mindenbe, mint aki előtt nincs akadály és ez így is van, mert ha akarsz valamit, azt el is fogod érni.


NyúlNYÚL

A változások hónapja jött el, így ha azt érzed, hogy egy jelenlegi helyzettel valamilyen problémád, vagy adott személyekkel kapcsolatban rossz érzéseid vannak, ne habozz és cselekedj. Amennyiben Nyúl napján születtél, itt az idő, hogy az otthonoddal kapcsolatos változások megvalósuljanak, lehetnek ezek költözések, illetve olyan probléma megoldások, melyek korábbi döntéseid eredményei. Ez a hónap ugyanígy a párkapcsolati “szennyest” is a felszínre hozhatja, amely lehetőséget biztosít arra, hogy végleg megszabadulj tőle és megtisztulva vágja bele a következő hónapokba.

Ha Nyúl hónapjában születtél, ugyanezek jelenhetnek meg a munkáddal kapcsolatban, itt talán kevésbé a költözés (bár akár az is), hanem inkább a munkahelyeden történhetnek változások. Ez talán leginkább azoknál lesz erőteljesen érezhető, akik családi vállalkozásban ténykednek, de bárhol is dolgozol, ha érzed, hogy valaminek mennie kell, hagyd és haladj az árral, hogy az új, sokszor jobbító energia kisöpörje a “salakanyagot” az életedből.


SárkánybetuSÁRKÁNY

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Sárkány által képviselt energiára nincs hatással.


KígyóKÍGYÓ

Turbó fokozatra kapcsol egy tűz energiagyűrű körülötted és benned is, melynek köszönhetően a vágyaidnak, elképzeléseidnek semmi nem szab határt. Könnyedén sorakoztatod magad mellé a céljaid eléréséhez fontos embereket, köszönhetően annak, hogy júniusban meggyőző és lelkesítő tudsz lenni, akkor is, ha alapvetően nem ez az erősséged. Amennyiben a Kígyó órájában születtél, a benned szunnyadó ötletek kivitelezésének ideje jött el, melyekhez most támogatókat is tudsz szerezni, így ne hagyd, hogy kárba vesszen ez az értékes időszak!


LóLÓ

Ez az év számodra meghatározó, hiszen az életed valamilyen területén és/vagy a személyiségedet illetően hatalmas változásokat élhetsz meg. A hónapja ezt a hatást képes fokozni, de csökkenteni is, függően attól, hogy mennyire vagy képes uralni a vágyaidat. Ha napján születtél, sorjában bukkanhatnak fel a csábító lehetőségek, melyek ajándékként érkeznek, de ennek ellenére tudnod kell megálljt parancsolni magadnak és óvakodni a “habzsolástól”. Ha mégis túlzásokba esel, azt onnan fogod tudni, hogy fizikai vagy lelki szinten betelítődsz és úgy érzed, hogy összeomlasz, ha még egy falattal, korttyal, szippantással vagy öleléssel többet veszel magadhoz. Ha viszont figyelsz a belső hangodra, akkor a június a Te hónapod lesz, amikor minden az elképzeléseid szerint alakul, minden napra küld egy apró ajándékot az Univerzum, hogy megörvendeztessen.


KecskeKECSKE

Kecske jegy szülötteként a legjobb időszaknak nézel elébe, talán az összes jegy közül neked kedveznek leginkább a júniusi energiák. Ha Kecske napján születtél akkor az egész év azt szolgálja, hogy egy kicsit jobban érezd magad a saját bőrödben, ezt olyan időszakokban érezheted igazán tisztán, mint például a június, amikor a kényeztetés mellé betársul egy intenzív fejlődési lehetőség is. A Te esetedben ez a társad is lehet, azt tapasztalod rajta, hogy az elképzeléseidnek megfelelő pozitív irányba változik, ami miatt te meg erősebben kezdesz kötődni hozzá. Hát nem ideális állapot?!

Ha Kecske hónapjában születtél, akkor az idei évben megjelenő kedvező üzleti, szakmai lehetőségek, az eddigi tárgyalások júniusban beérnek és a neked megfelelő feltételekkel valósulnak meg. Amennyiben most kapsz üzleti, szakmai ajánlatot, az az elkövetkezendő 12 hónapodat alapvetően határozza meg és mindenképpen nagyot fogsz fejlődni általa.


MajomMAJOM

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Majom által képviselt energiára nincs hatással.


KakasKAKAS

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Kakas által képviselt energiára nincs hatással.


KutyaKUTYA

A Kutya jegyében születetekhez általában vonzódnak az emberek mert olyan kedves, szerethető megjelenésük, kisugárzásuk van. Ezért nem véletlen, hogy sokan közülük igencsak nagy népszerűségnek örvendeznek a szűkebb vagy tágabb környezetükben. Ezt a hatást tudja fokozni a június tüzes energiája, mely még egy fokkal emeli az ilyen emberekből áradó vonzerőt. Így hát ha Kutya napján születtél, akkor a személyiségedben fellelhetőek lesznek azok a lelkesedést és intenzitást mutató tulajdonságok, amelyek miatt most még többen szeretnének a társaságodban lenni. Könnyedén válsz a társaság közepévé szellemes megjegyzéseid, mulattató stílusod miatt, a pároddal együtt pedig még fokozódik is ez a hatás.

Ha Kutya hónapjában születtél, sok olyan feladatban lehet részed, ahol ezeket a tulajdonságokat jól tudod majd kamatoztatni, nem lesz probléma az sem, ha nagyobb közönség előtt kell bemutatni mire is vagy képes, sőt könnyedén le tudod nyűgözni a hallgatóságod!


DisznóDISZNÓ

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Disznó által képviselt energiára nincs hatással.


Ha tetszett az előrejelzés és úgy gondolod, másnak is hasznára válna, kérlek oszd meg ezt a cikket! Köszönöm!