fbpx

A Majom jegy szülötteként jellemző rád az udvariasság, szívesen veszed magad körül a társaságot, de érzelmileg inkább távolságtartó, tárgyilagos vagy és valójában így viszonyulsz a személyes kapcsolataidhoz is. Alapvetően kíváncsi, szórakoztató személyiség jellemez, gyors felfogásodnak és éles elmédnek köszönhetően jól átlátod a környezetben folyó eseményeket. Szereted a nyüzsgést magad körül, gyakran válasz népszerűvé humorod és vidám habitusod okán.

Van benned egyfajta huncutság, hiszen szívesen feszegeted a határokat, játszol a tűzzel, még akkor is, ha tudod, könnyen megégetheted magad. Mondhatni, kicsit kísérletezően tekintesz az emberekre, vajon hol van a tűréspontjuk, meddig lehet náluk elmenni, de mindig érzed, hogy mikor kell megállnod.

Fontos számodra a becsület, az egyenesség, így általában keresetlenül őszinte, vagy pedig naivan becsületes lehetsz. A barátságot komolyan veszed, ha valakit közel engedtél magadhoz, megszeretted, akkor amellett teljes mellszélességgel kiállsz, védelmezed és támogatod.

Jól terhelhető emberként – legyen szó munkáról, sportról, szellemi aktivitásról – kiválóan helytállsz az életben. Nem is igazán tudod sokáig elviselni a tétlenséget, ezért szellemileg, avagy a szó szoros értelmében fizikailag folyamatosan mozgásban lehetsz.

A benned lévő nagyfokú impulzivitás ellenére mégis szükséged van az állandóságra. Nehezen újítasz, így biztos van az életednek olyan területe, legyen az család, környezet, barátok, tárgyak ahol erős külső nyomás hatására sem szívesen változtatsz. Mindez csak akkor következhet be, ha az élet olyan helyzeteket hoz, amikor már nincs más választásod.

Figyeld meg, hogy azoknak, akiknek hangsúlyos a Majom a horoszkópjában, általában látványos a fogazatuk, lehet az akár feltűnően szabályos és szép, vagy pedig pont ellenkezőleg, esztétikailag problémás.