fbpx

2014. november – Disznó hónap – kínai asztrológiai előrejelzés

A kínai horoszkóp értelmezéséhez az alábbi egyszerű lépéseket kell először megtenned:

1.  Állíts be a születési időpontodat a KALKULÁTORBAN (kattints a szóra), majd jegyezd fel, hogy a képletedben milyen állat szimbólumok jelennek meg az alsó sorban (pl. nyúl, sárkány, stb., összesen 4 db).

2.  Nézd meg, hogy milyen állatszimbólum van a NAP oszlopodban (a horoszkópodban ez az oszlop az Önelemed, azaz ez jellemez téged a leginkább)

3.  Keresd ki az előrejelzésből a Nap oszlopodban lévő állatjegyet és olvasd el, hogy mire számíthatsz az adott hónapban.

4.  Minden oszlopod más és más területet jelent az életedben, így érdemes a horoszkópod összes állatjegyével kapcsolatos előrejelzést elolvasni.

Amennyiben személyre szóló, pontosabb és részletes elemzést, előrejelzést szeretnél, úgy itt tudod felvenni velem a kapcsolatot! Kattints ide!


A 2014. november 7-én kezdődő kínai asztrológia szerinti Disznó hónapban ilyen érzések, események jelenhetnek meg az életedben:


patkany PATKÁNY

A Patkány jegy szülötteként a novemberi energiák az érzelmi életed fellendítésével hatnak majd. Személyiséged egyik hangsúlyos eleme, hogy a mindennapi történéseket az érzelmek által éled meg, számodra fontos az összebújás, a szeretteiddel közösen megélt harmonikus pillanatok. Ugyanakkor, ha kell, akkor a racionális éned is elő tudod venni, ezért ugyan sokszor kiszámíthatatlannak tűnhetsz, a döntéseidet mégis ésszerű tények alapján hozod meg. Az elkövetkezendő napokban azt veheted észre magadban, hogy az érzelmeid erősebben hatnak rád, a pillanatnyi benyomások felülírják a józan ész diktálta választásaidat. Az a terület, ahol a Patkány szimbólum a horoszkópodban megtalálható felértékelődik most, így például, ha a Patkány napján születtél, úgy a társad lesz a figyelmed fókuszában, az érzéseket vele akarod vagy általa fogod megélni.


BivalyBIVALY (a kalkulátorban Ökörként fordítva)

Akárcsak a Patkány jegyben születettek, Te is azt tapasztalhatod, a korábbi hónapokhoz viszonyítva, valahogy érzelmesebbé válsz. Egy romantikus film, egy a társaddal kettesben eltöltött szentimentális hangulatú este és máris keresztül-kasul átjárnak az érzelmek. A lelked könnyedén nyílik meg azokra a dolgokra, amelyek az embert úgy általában sebezhetővé teszik, együttérzőbbé válhatsz, emiatt hamar rád találnak azok az emberek, akik egy baráti jó tanácsra vagy csak lelki támogatásra vágynak. Ha a Bivaly hónapjában születtél, úgy a munkáddal kapcsolatban, vagy a munkahelyeden lehetnek olyan események, amelyek érzelmileg hatnak rád. Emiatt a korábbi sokkal kiszámíthatóbb reakciómódjaiddal szemben, novemberben elképzelhető, inkább a pillanatnyi érzések által hozol meg döntéseket. Avagy pont ellenkezőleg, ezekben a napokban szívesebben ásol le a dolgok, feladatok legmélyére. Az, hogy melyik fog inkább dominálni, főként az alapkarakteredtől függ majd.

Amennyiben Bivaly napján vagy évében születtél hosszabb-rövidebb utazásokra, sok intézendőre, aktivitásra számíthatsz. Ideális időszak ez arra, hogy a karácsonyi dőzsölés előtt előre megszabadulj néhány feles kilótól, mert lesz benned kellő energia és kitartás ehhez.


TigrisTIGRIS

Az őszi hónapok közül talán ez az egyik legideálisabb időszak arra, hogy valami egészen újba kezdj. Figyeld majd meg, mennyi terv születik meg a fejedben, sőt azt is javaslom, jegyezd fel közülük azokat, amelyeket hosszabb távon megvalósíthatónak ítélsz meg. Miért? Azért, mert ez a kreativitásod szárba-szökkenésének időszaka, az ilyenkor megszülető ötleteid a későbbiekben olyan változások kezdetei lehetnek, melyek alapjaiban változtatnak az életeden. Most egy kis apróságnak tűnik, de a döntésed, az ötleted teljesen új irányba vezetheti az életed.

Persze nem feltétlen egy új ötlet eredménye lehet a változás, hanem egy hosszabb folyamat eredményeket megszülethet benned erre az igény. Például, ha a Tigris hónapjában születtél, ez lehet munkahely változtatás gondolta, vagy a meglévő állásodon belül új feladatok. Itt kezdődhetnek el olyan folyamatok, amelyekre talán már jó ideje szükséged volt. Hasonlóképpen, egy esetleges családi konfliktus esetén végre  megtörténik az a kedvező változás amire vártál, ugyanakkor, ha te magad vagy belemerevedve egy álláspontba, akkor a külső történések indítják majd el az átalakulást. Ilyenkor elsőre nem feltétlenül tűnik szívderítőnek az új helyzet, de utólag értékelve látni fogod, szükséges lépés volt ez.


NyúlNYÚL

A nyúl jegy szülötteinek is azt tanácsolnám, novemberben hangsúlyosabban figyeljenek oda a bennük megszülető gondolatokra. Bár Te így is, úgy is folyamatosan termeled ki magadból az újabbnál újabb ötleteket, üzleti lehetőségeket, viszont a mostaniak olyanok is lehetnek, amelyek megvalósításra is alkalmasak lehetnek.

Ez a hónap alapvető, de nem feltétlenül látványos változásokat indíthat el a környezetedben is. Például, ha a Nyúl napján születtél, akkor esélyes ebben a hónapban egy költözés, lakásáttervezés, felújítás, stb. Érdemes is erre a hónapra időzíteni, hiszen az energiák kifejezetten támogatják, hogy valamit változtass az otthonoddal kapcsolatban. Ugyanígy a társadtól érkező ötletek is hasznodra válhatnak, ő lehet az, aki kulcsszerepet vállal a benned vagy körülötted létrejövő átalakulásban. Ez az időszak lehet az, amikor a kapcsolatodban, a társaddal együtt vagy általa előremutató fejlődést élsz meg.


SárkánybetuSÁRKÁNY

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Sárkány által képviselt energiára nincs hatással.


KígyóKÍGYÓ

Amellett, hogy igencsak aktív napokat élhetsz meg novemberben, nem árt tisztában lenned azzal, hogy éned egy eddig talán rejtettebb, de időnként mégiscsak felbukkanó problémázósabb része kerülhet előtérbe. Mit is jelent ez a hétköznapokban? Azt, hogy hajlamosabb lehetsz majd bolhából elefántot csinálni. Beleárthatod magad mások dolgaiba, anélkül, hogy erre megkértek volna és valójában közöd lenne hozzá. Persze, nem azért teszed ezt, mert ártani akarsz valakinek, nem a fontoskodás hajt, sokkal inkább egyfajta túlzásba vitt segítőkészség, amelyet azért nem ártana visszább fogni. Főként azért tanácsolom ezt, mert egyrészt sok lehetsz másoknak, másrészt pedig egy esetleges konfliktus helyzetben a végén Te leszel a bűnbak, pedig alapvetően semmi dolgod nem lenne az adott üggyel. A felesleges energiákat sokkal inkább fojtsd valamilyen önfejlesztő tevékenységbe, legyen ez sport, aktív kirándulás, stb. Mások dolgával pedig csak akkor foglalkozz mélyebben, ha erre külön felkérnek és csak annyira, amennyire szükségük van rá.


Ló

LÓ

Ez a hónap a horoszkópodban lévő által képviselt energiára nincs hatással.


KecskeKECSKE

Ha a Kecske bárhol ott van a horoszkópodban, úgy alapvetően egy kreatív ember vagy, akinek nem gond egy-egy helyzetre jó és fantáziadús megoldásokat találni. Az persze más kérdés, hogy ezzel mennyire vagy tisztában és a benned lévő lehetőségekkel mennyire tudsz élni, de abban biztos lehetsz, hogy van benned egy plusz, ami tudatossággal párosulva garantálhatja a sikerességet számodra. Novemberben talán már önmagadnak is szembetűnő kreatív időszak köszönt be, számtalan új ötletet, alkotásvágy formájában. Használd ki ezt az időszakot olyan változások elindítására, amelyek gyümölcsét majd később arathatod le. Ha a Kecske órájában születtél, úgy a hivatásodban érkezhetsz egy kisebb fordulóponthoz, ekkor tehetsz meg olyan lépéseket, amelyek akár új pályára is állíthatnak. Ugyanígy a gyermekednél tapasztalhatsz fejlődést, ő lesz az, aki esetleg óránként előáll egy új fantasztikus tervvel. Hallgasd meg őt valódi figyelemmel, vedd komolyan az elképzeléseit és segítsd őt a megvalósításban is, ezáltal válva részesévé az ő változásának is.


MajomMAJOM

 Mint Majom jegy szülötte, jellemező rád egyfajta ösztönös vezetői képesség. Ennek köszönhetően nem esik nehezedre másoknak megmondani, ki mit csináljon, az életed egyes területein biztosan határozott és domináns személyiségjegyeket mutatsz. November hónapban ez még inkább a felszínre törekszik belőled, ugyanakkor egy bizonyos szempontból sebezhetőbbé is válhatsz. Valahogy sokkal személyesebbnek veszel majd olyan dolgokat is, amelyek felett korábban elsiklott a figyelmed. Megakadsz mondatokon, azok kifejezésmódján, azon, hogy az események miért történnek, de legfőképpen hogyan érintenek Téged. Személyiséged érzékenyebb, védtelenebb oldala a napvilágra kerülhet, amely védekezésre is késztethet. Hajlamos lehetsz kihallani mondatokból olyan értelmet, melyet nem szántak neki, magadra venni általánosságban elejtett megjegyzéseket és talán sértésnek is érezni. Ha a Majom hónapjában születtél, akkor a családi, baráti és munkahelyi kapcsolataid során érzékelheted a fentieket, a konfliktusok forrása ilyenkor mind a benned lévő túlzott válaszreakció.


Kakas

KAKAS

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Kakas által képviselt energiára nincs hatással.


KutyaKUTYA

 Ez a hónap a horoszkópodban lévő Kutya által képviselt energiára nincs hatással.


Disznó

DISZNÓ

Két dologra hívnám fel a figyelmed, mert az amúgy ideális hónapodat ezek tehetik nehezebbé. Egyrészt ügyelj arra, hogy ne ess szét, ahhoz viszont, hogy ezt el tudd kerülni, jobban kell koncentrálnod a figyelmed a fontos dolgokra. Amennyiben nem így teszel, azt tapasztalhatod, hogy egész nap pörögsz, intézkedsz, jól kifárasztod magad, aztán este, ha számot vetsz, mire is jutottál…nos nem leszel túl elégedett az eredménnyel. Készíts listát, mik azok a teendők, melyek nem tűrnek halasztást, illetve ütemezd a feladataidat amennyire csak lehetséges.

Másrészt az egészségügyi terület az, amely ebben a hónapban hangsúlyosabb lehet. Ha úgy érzed, hogy valami nem úgy “működik” benned, ahogy kellene, ne késlekedj az ellenőrzéssel. Ha megszületik benned a vágy, hogy megszabadulj valamilyen rossz szokásodtól, akkor szintúgy cselekedj. Hallgass a belső hangodra, hallani fogod magadban, mire van szüksége a szervezetednek!


[vc_st_divider divider_style=”divider_shadow”]

Ha tetszett az előrejelzés és úgy gondolod, másnak is hasznára válna, kérlek oszd meg ezt a cikket! Köszönöm!