fbpx

2015. augusztus – Majom hónap – kínai asztrológiai előrejelzés

40c2ac486e5ea052597e2d3781c898a2Esélyt kap a tisztesség, jön a Majom hónapja

Nakéremszépen, most az van, hogy nem lesz tovább mismásolás, viszonylag gyorsan és radikálisan tudtunkra adja a Majom hónapja, hogy valamit megtehetünk-e vagy sem. A tisztesség kap egy leheletnyi esélyt arra, hogy győzzön a mindenkori érdekek felett és bevallom, nagyon drukkolok az előbbi győzelmének. Nem garantálok sem nyugalmat, sem tűzszünetet, igenis esélyes, hogy a lesznek konfliktusok a következő hónapban, de ezek nem céltalanok, arra ösztökélnek bennünket, hogy a helyes és korrekt döntéseket hozzuk meg. Persze, ki ki választása szerint eldönti majd, hogy melyik utat választja, lesznek, aki felismerik a megtisztulás lehetőségét, látni fogják, hogy akkor boldogulnak könnyebben, ha betartják a szabályokat, még akkor is, ha azt az irányt választják, mely első látásra bizony-bizony rögösebbnek tűnik. Ellenben biztos lesznek olyanok is, akik újra és újra nekifutnak, megpróbálják keresztülvinni az akaratukat, harcolnak mindenáron, nos, nekik javaslom, engedjenek, ha az akadályok láthatóan csak sokasodnak, lássák be, hogy az ami mellett pillanatnyilag elkötelezték magukat, nem működőképes, válasszanak hát más utat, más megoldásokat. Ők lesznek azok, akik a hónap végére megértik a régi mondást; “mindig az egyenes út a legrövidebb”!

Fentieken kívül az utazási kedvet, késztetést fogja majd mindenki érezni, nem véletlenül ebben a hónapban kel útra több nemzet is és keresik fel kedvenc nyaralóhelyeiket. Lesznek akik nyaralás miatt indulnak útnak, de aki ezt nem teheti meg, az is sokkal többet fog nyüzsögni augusztusban, így ez kedvező időszak a kisebb-nagyobb kirándulásokra is.

Az alábbi napokon lehetőleg ne hozz olyan döntéseket, amelyek hosszú távra szólnak, illetve ne is nagyon kezdj új, fontos dolgokba, ne ekkor költözz vagy indíts új vállalkozást, mert várhatóan nehézségekbe fogsz ütközni vagy a végkimenetel nem igazán lesz szerencsés:

Augusztus 17., 18., 29., 30.


A 2015. augusztus 8-án kezdődő kínai asztrológia szerinti Majom hónapban ilyen érzések, események jelenhetnek meg az életedben:


patkany PATKÁNY

Azok körül, akik Patkány jegyében születtek augusztus hónapban erőteljesen megjelenik a víz elem, ami mindamellett, hogy fokozott aktivitásra késztet, kaput nyit a filozófia világára is. Mit jelent ez a mindennapokban? Képzelj el egy holdvilágos estét például a Balaton partján – jó esetben sikerül víz mellett eltöltened pár napot -, meghitten beszélgetsz a barátaiddal vagy családtagjaiddal és egyszer csak azon kapod magad, hogy olyan témák kerülnek szóba, amelyek mindannyiótokat mélyen megérintenek. Szívesen feszegetsz érzelmeket érintő témákat ebben a hónapban, egyszerűen nyitott leszel minden olyan iránt, ami mély elgondolkodásra késztet. Ha a Patkány havában születtél, akkor a barátaiddal, kollégáiddal élhetsz meg ilyen pillanatokat, de legalább ennyi az esélye, hogy munkádban új kihívások érkeznek, melyek fokozott aktivitást igényelnek mind fizikailag, mind pedig szellemiekben.


BivalybetuBIVALY

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Bivaly által képviselt energiára nincs hatással.


TigrisTIGRIS

Mindig csodálattal figyelem a Tigris jegy szülötteinek erejét, mozgékonyságát, tényleg olyanok, mint a tigris, sosem lehetsz mellettük teljesen nyugodt, mert a figyelmük mindig ott van és egy szempillantás alatt reagálnak le dolgokat. Jaj neked, ha felbosszantod, ugyanakkor kevés jegy tud akkora biztonságot adni, mint a Tigris jegy szülötte.

Az augusztus hónap energiái meglehetősen ingerlékennyé tehetnek, pillanatok alatt ki tudnak hozni a béketűrésedből, és ehhez még különösebben nagy indok sem szükséges. Figyelj arra, hogy bármit is akarsz, adj időt a megvalósulásnak.Ez olykor nehéznek tűnhet, kifejezetten dühös is lehetsz, ha az utadba állnak, sőt még az is feltételezheted, hogy ez szándékos, azonban ha képes vagy kívülről tekinteni magadra, észre fogod venni a benned feszülő erőt, energiát, ami hajt valami irányába, ami képtelen elviselni külső korlátozást. Mit tehetsz, hogy a legjobban használd ki az augusztusi energiákat? Vedd a nyakadba a világot, utazz, a terveket, melyek a fejedben megszülettek valósítsd meg, hiszen az év legerősebb löketét kapod ahhoz, hogy a stagnálásból kilépj a cselekvés világába. Útravalóként még azt a tanácsot adom, hogy az e havi akadályokra figyelmeztető táblákként tekints. Ha a választott utad nem a helyes irányba visz, rögtön jelzést kapsz, hogy ne erre, ne így! Érdemes megszívlelni ezeket a jelzéseket!


nyúlNYÚL

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Nyúl által képviselt energiára nincs hatással.


SárkánybetuSÁRKÁNY

Lehetsz bármilyen kényelmes, biztos lehetsz benne, hogy az augusztus ki fog lendíteni a komfort zónádból. Jövés-menés, utazások és egy jó kis vízparti üdülés esélyes ebben a hónapban. Kedved lesz a testmozgáshoz is, ezért a nyáresti sütögetések, az esti borozgatós beszélgetésekből eredő plusz kalóriáktól könnyedén meg tudsz szabadulni.

Ha a Sárkány napján születtél, a társadhoz mély érzésekkel tudsz kapcsolódni, az eddig esetlegesen tabu témának számító érzelmi témákról is könnyebb lesz beszélned, illetve a társad részéről is tapasztalhatsz lelki megnyilatkozást. Ha még nincs párod, akkor augusztusban esélyes egy új szerelem is.


kígyóKÍGYÓ

Nincs megállás, folyamatosan zajlik az élet, egyik program jön a másik után, szinte alig tudod követni, hogy melyik nap épp mit tartogat a számodra. Csupa új és érdekes esemény vár rád, ne csodálkozz rajta, ha ennek megfelelően az emberek is ugyanígy jönnek és távoznak az életedből. A változások hónapja ez, vesd le magadról a régi, már nem működő dolgokat és vágj bele az újba. Ha az új nem megfelelő, nem tetszik, bátran lépj tovább, mert előbb-utóbb megtalálod a megfelelőt. Lehet ez társ, munkahely, barátok, programok, bármi, leginkább attól függ majd, hogy melyik életterületedet utalja a kígyó a horoszkópodban. Ha Kígyó napján születtél, akkor a társaddal kapcsolatban megjelenhet az eltávolodás, a nagy felismerések, a megújulás, de ugyanígy az utazások és a folyamatosan, akár kiszámíthatatlanul megjelenő programok.

Mindemellett könnyebben sebezhető is leszel ebben a hónapban, sokat gondolkodsz olyan dolgokon, amelyek köszönőviszonyban sincsenek a valósággal, sértettségre, megbántottságra hajlamosítva, de csak akkor, ha  hagyod, hogy ezek a téves gondolatok uralkodjanak rajtad. Egyszerű a javaslatom, inkább élvezd a nyarat és ne agyalj butaságokon!


lóLÓ

Ez a hónap a horoszkópodban lévő  által képviselt energiára nincs hatással.


kecskeKECSKE

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Kecske által képviselt energiára nincs hatással.


majomMAJOM

Az augusztus hónap nyertesei a Majom jegy szülöttei, így ha bárhol a horoszkópodban megtalálható ez a csodálatos, vidám, de ennek ellenére kemény és határozott szimbólum, akkor igazán szerencsésnek érezheted magad. Mire számíthatsz? Bármire, amit szeretnél, amire vágysz, ami elősegítené a pillanatnyi helyzeted javulását. Például, ha a Majom havában születtél (akkor egyúttal boldog születésnapot is kívánok Neked), a munkádban fokozott aktivitást érzékelhetsz, valahogy felpezsdül minden körülötted, …hacsak pont nem arra vágysz, hogy végre nyugi legyen, mert akkor azt fogod megkapni. Ahogy írtam, az jelenik meg, amire vágysz, így csak annyi dolgod van, hogy vágyj valamire és vedd észre, ha megkapod, még akkor is, ha sok kis apróság útján jut el hozzád.

Ha Majom napján születtél, akkor ne lepődj meg, ha a következő napokban a társad “tejben-vajban” füröszt, itt is minden úgy alakul, ahogy te szeretnéd, sőt, kisebb-nagyobb utazásokra is számíthatsz.


KakasKAKAS

Erős, határozott ember vagy, talán nem is nagyon tudod elképzelni, hogy ez fokozható lenne, mégis, augusztusban ezen tulajdonságaid még jobban előtérbe fognak kerülni. Ha Kakas havában születtél, úgy a munkádban fontossá válnak az etikai értékek, rögtön szemet fog szúrni, ha valaki helytelen úton jár. Ezekben a témákban könyörtelenül tudsz ítélni, mind magad, mind pedig mások részéről maximális korrektséget vársz el. Ugyancsak esélyes a következő napokban bármilyen szakmai előremeneteli lehetőség, ha például jelenleg nincs állásod, akkor ez a hónap számodra megfelelő lehetőséget hozhat.


KutyaKUTYA

Augusztusban lényegesen határozottabb és keményebb lehetsz, mint általában szoktál, ezért most lehetőséged lesz olyan döntések meghozatalára is, amelyekhez esetleg korábban nem éreztél elég erőt magadban. Egy kicsit a véglegesség irányába indulsz el, amelynek a vezérlőelve az lesz, hogy az adott dolog korrekt-e vagy sem. Ha nem, akkor a belső figyelmeztető rendszered ott fog villogni, hogy állj, nem ez a jó irány, hiszen ami korábban átcsúszott, az most megengedhetetlenné válik és nem azért, mert valaki kívülről rád pirít, hanem belső igényed lesz az egyenességre.

Ha Kutya napján születtél, mindezeket társad szemszögéből is megtapasztalhatod. Ez a hónap a maximális egyenességről szól, de vigyáznod kell, hogy ne sodródj bele kíméletlenségbe. Ilyenkor nagyobb eséllyel hozol meg olyan döntéseket, amely kategorikusan zár le dolgokat, túlzottan irányítóvá válhatsz, amely feszültségekhez is vezethet a kapcsolatodban.


DisznóDISZNÓ

Bármikor jól jön egy kis pihenés, elvonulás, utazgatás, de neked, mint Disznó jegy szülöttének, kifejezetten ajánlott. Augusztusban hajlamos leszel túlreagálni a veled történő eseményeket, minden kis apróságot drámaként élhetsz meg, ami alapvetően nem jó neked sem, de a környezeted kifejezetten idegesítőnek élheti meg. Ha a Disznó napján születtél, akkor a párod lehet az, akinek a dolgait drámaként éled meg, az ő környezete, a vele kapcsolatos dolgok sokkal inkább érzékenyen érinthetnek. Az is tapasztalhatod, hogy vele vagy rajta keresztül valaki érzelmileg próbál meg manipulálni, esetleg korábbi kommunikációdnak, tetteidnek köszönhetően stresszes helyzetbe kerülsz. Mindezt könnyedén el tudod kerülni tudatossággal, vagy azzal, hogy felismered, miben hibáztál korábban és megpróbálod korrigálni azt. Ugyancsak magas szintre tudod emelni az érkező energiákat, ha inkább keresed az új dolgokat, az új lehetőségeket magad körül, ebben megállíthatatlan ötletcunami és sikerélmény örvendeztethet meg.


Ha tetszett az előrejelzés és úgy gondolod, másnak is hasznára válna, kérlek oszd meg ezt a cikket! Köszönöm!