fbpx

kígyó KÍGYÓ

Kígyó év szülöttje (1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

A Disznó évében te számíthatsz a legintenzívebb eseményekre, így bármi következik is, unatkozni biztosan nem fogsz. A hatások leginkább a külső környezetedben és kapcsolatrendszeredben fognak megmutatkozni, de nem kell megijedni, ezek többségében új célok és lehetőségek lesznek. A cél az, hogy a meglévő állapot változzon, legyen vége a stagnálásnak, jöjjenek az új impulzusok. Ha már most vannak terveid, például szeretnél többet utazni, költözni, felfedezni a világot, úgy erre kifejezetten sok alkalom adódik. Sőt igencsak javasolt, hogy mozdulj ki a komfortzónádból, nyiss a világra, mert a így tudsz találkozni azokkal az emberekkel és helyzetekkel, melyek nagyot lendítenek az életeden.

Kígyó hónap szülöttje

Érdekes évnek nézel elébe, főként a munkádban és személyes kapcsolataidban lehet nagyobb mozgolódás. Amennyiben már érlelődik egy ideje, hogy kellene valamit változtatni, arra idén lehetőséged is lesz. Eljöhet az ideje a munkahely váltásnak, feladatok, illetve a kollégák és munkahelyi környezet változásának. Ezeket többségében te kezdeményezed, de ha nem vagy annyira nyitott, akkor azt fogod tapasztalni, hogy a környezeted bolydul fel. Számíthatsz kisebb-nagyobb konfliktusokra is, melyek hirtelen támadnak fel és ahogy jöttek, úgy el is múlnak. A hatásuk viszont kiszámíthatatlan, főként ha túlságosan komolyan veszed őket. Próbálj meg idén a saját feladataidra, munkádra összpontosítani, ne engedd magad bevonni mások problémájába és te se avatkozz bele másokéba kéretlenül, így csökkenheted az esetleges feszültség kialakulását. Ha a karrieredre, kollégáidra és szeretteidre figyelsz, sok minőségi időt töltesz velük, ugyanakkor bezárod a füled a sopánkodásra, jóval nagyobb elégedettség érzeted lesz az év folyamán. Esélyes, hogy 2019-ben nagyobb igényed lesz tudásod gyarapítására, és ehhez meg is fogod találni a megfelelő oktatási formát vagy tanítót.

Kígyó nap szülöttje

A legintenzívebb évnek nézel elébe, szinte biztos, hogy változások lesznek a párkapcsolatodban és/vagy az otthonod területén. Ha van társad és jól működtök együtt, úgy erre inkább az otthon vonatkozásában számíthat. Ez lehet költözés, adás-vétel, átalakítás, stb. Ugyanakkor még a jó kapcsolatot is próbára tudja tenni a Disznó év energiája, hamar kialakulhatnak parázs viták. A már kihunyóban lévő szerelemnek nem tesz túl jót ez az év, ha komolyak az ellentétek, elég nagy az esélye, hogy szétfeszítik a kapcsolatot. Ugyanakkor, ha szingli vagy, akkor utazások, sport, kirándulások révén találkozhatsz a nagy Ő-vel!

SZEMÉLYES ÚTMUTATÓ – 2019 DISZNÓ ÉV

Párkapcsolat, szerelem, munka vagy anyagi kérdések? Jól lenne egy kis iránymutatás ezeken a területeken? Akkor jelentkezz be SZEMÉLYES 2019-es Disznó év elemzésre!

Menu