fbpx

KECSKE

Kecske év szülöttje (1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Lehet akármilyen zűrzavaros a világ körülötted, de rád alig-alig hatnak a negatív energiák. Ez nem azt jelenti, hogy csillámpónis lesz az egész éved és veled csak jó dolgok történhetnek, de ha nehézséggel szembesülsz, akkor jöhet egy olyan lehetőség vagy valaki, aki pont azt tudja, mondja vagy teszi, amire neked épp szükséged lesz. A Nyúl éve a lassú, de biztos terjeszkedés és fejlődés éve lesz a számodra. Légy türelmes magaddal és a környezeteddel, nem kell semmit sem siettetni, de meg kell ragadni a jó lehetőségeket. Van rá esélyed, hogy szakmailag valamilyen kiemelkedőt csinálj, amivel felfigyel rád a környzeted, és nagy elismerést tudsz aratni vele.

Kecske hónap szülöttje:

Nagyon úgy tűnik, hogy az év kegyeltje a Kecske jegy szülöttje lesz, így ha Te is ebben a hónapban születtél, akkor érdemes lesz tudatosan megtervezni a következő hónapokat. Elsősorban a munkádban tapasztalhatsz folyamatos fejlődést, ami egyszercsak valamilyen nagyszerű eredményben teljesedik ki. Könnyebben tudsz boldogulni az amúgy igen kiszámíthatatlan körülmények között, amit nagyban köszönhetesz majd az Univerzum támogatásának, a kitartásodnak, a kreativitásodnak és azoknak a “véletlenül” felbukkanó segítőknek, akik mindig jókor, jó helyen tűnnek fel. Amennyiben munkahelyet szeretnél váltani, vagy a feladataidban, munkakörödben szeretnél pozitív változást, úgy valószínűleg kisebb-nagyobb mértékben ez meg is történik. Számíthatsz előreléptetésre, a karrieredben való fejlődésre, a céged szakmai és/vagy anyagi bővülésére. Pénzügyekben is pozitívak az előjelek, így ha megfontoltan döntesz és kitartóan, magas szinten végzed a munkádat, többségében sikerre számíthatsz. Ahogy ezek a sikerek, elismerések jönnek, egyre inkább eltölt majd a lelkesedés, ami további erőfeszítésekre sarkall. Ez azonban már járhat némi stresszel is. A kreativitás nagy szerepet játszik majd mind a munkádban, mind abban, hogy elérd a céljaid, új dolgokat fogsz kitalálni és ezáltal mindig a többiek előtt tudsz egy lépéssel járni. Tudom, ez már gyanúsan jól hangzik, de ezeknek mind van reális esélye a Nyúl évében, ha Te is odateszed magad. 🙂

De azért, hogy a negatív oldalt is megemlítsem, az a Kecske jegy szülöttje, aki ész nélkül vág bele mindenbe, semmit nem tervez meg, aki túlhúzza és nem ad időt magának a pihenésre, az bizony ebben az évben megtapasztalhatja a belső testi és lelki labilitást. Többször érezhetsz szorongást, bizonytalanságot. Türelmetlenné és felületessé válhatsz és mindezek következtében káosszal és problémákkal találhatod szembe magad a munkádban, de akár a privát életedben is.

Kecske nap szülöttje:

Az idei Nyúl év elhozza békét és harmoniát a kapcsolatodba. Illetve inkább úgy fogalmaznék, hogy már nagyon-nagyon romokban kell heverjen a kapcsolatod ahhoz, hogy most érjen véget. Mert ez most inkább egy összekovácsoló év, amikor egymás szövetségesei tudtok lenni és együtt a csillagos eget is le tudjátok hozni: Közös erővel, akarattal sok kellemes élmény és folyamatos fejlődés átélői lehettek. Fogékonyabb leszel a szellemi világra, talán nagyobb érdeklődést tapasztalsz a környezetedben is ezekre a témákra vonatkozóan. Nem kizárt, hogy spirituális tanulámányokba kezdesz vagy több ilyen témájú könyv, információ érkezik hozzád.

Ha nincs társad, akkor is kedvező előjelek mutatkoznak, hogy a Nyúl évében olyan partnerre találsz, akivel hosszú távú kapcsolatot tudsz kialakítani. Amire esetleg érdemes jobban figyelned, hogy lesznek időszakok, amikor úgy érzheted mintha elvesztetted volna az irányítást az életed, a gondolataid vagy a döntéseid felett. Ennek gyökere a belső bizonytalanságod lehet, ami időről-időre megjelenik és csökkenti önbizalmad vagy kényelmessé, elodázóvá tesz.

SZEMÉLYES ÚTMUTATÓ – 2023 NYÚL ÉV

Párkapcsolat, szerelem, munka vagy anyagi kérdések? Jól lenne egy kis iránymutatás ezeken a területeken? Akkor jelentkezz be SZEMÉLYES 2023-as Nyúl év elemzésre!