fbpx

kecske KECSKE

Kecske év szülöttje (1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

A tavalyi év hozhatott számodra igazán érdekes helyzeteket, eseményeket, melyek alaposan felkavarták az állóvizet. Van akinek rendkívül eredményes, változásokban gazdag időszak volt, mások pedig megjárták a nehézségek mélységeit. A Disznó éve inkább a pihenésnek és elcsendesedésnek kedvez. Bár látszólag aktív leszel, a külvilág úgy ítéli meg, hogy teszed a dolgod, mint mindig, de fejben mégis kizárod a külső ingereket.  Nem kizárt, hogy fura fazonokat hoz az utadba az élet, avagy te leszel kicsit elvarázsoltabb a környezeted megítélése szerint.

Kecske hónap szülöttje

A Kecske jegy meglehetősen spirituális és szellemi beállítottságú személyt mutat, aki általában vonzódik a kreativitás valamely területéhez is., sőt, sok Kecske jegy szülöttjének a munkája is ehhez kapcsolódik. A Disznó éve igazán nagy lehetőségeket tartogat, most megmutathatod mire vagy képes, miben vagy tehetséges. Leginkább a fantáziádat tudja megmozgatni az év energiája. Hihetetlenül jó ötleteid és meglátásaid lesznek, melyek nagyot tudnak lendíteni munkádon, üzleteden. Akkor is, ha nem foglalkozol semmilyen művészi dologgal, a szépérzéked megnyilvánul feladataid során. Fontos lesz, hogy ne egy összedobott valamit adj ki a kezedből. Nagyobb hangsúlyt fogsz helyezni a megjelenésre, akár magadat, akár munkádat illetően. Ha kreatív területen dolgozol, akkor itt az idő, hogy kiteljesedj benne, és a külvilág is megismerje munkásságodat.

Kecske nap szülöttje

Amennyiben voltak feszültségek 2018-ban a párkapcsolatodban, úgy kissé fellélegezhetsz, mert elvonulnak a viharfelhők. Lehet, kell majd egy kis idő, míg a fejben helyre teszed a dolgokat, és talán még érzékenységed is felfokozott lesz az évben, de ha alapvetően működőképes a kapcsolat köztetek, úgy most már egyértelműen javulást fogsz tapasztalni. Foglalkozz azzal, hogy feltöltődj mind lelkileg, mind szellemileg. Ehhez minden támogatás a rendelkezésedre fog állni, ami éppen az adott helyzetben segíteni tud, az meg is fog jelenni. Jó érzékkel tudod majd, ki miben tud támogatni, hogy a belső egyensúlyodat, egészségi állapotodat megfelelő szinten tud tartani.

A halódó párkapcsolatnak nem tesz jót ez az év, hiszen az érzékenység benned és a párodban is fokozódik. Ha túlságosan sok lesz a konfliktus az év során, úgy előbb-utóbb eljuttok oda, hogy jobb egyedül, mint a másikkal. Amennyiben viszont nincs párkapcsolatod még, úgy neked is van esélyed, hogy találkozz valaki érdekes, kicsit talán bohókás, de mindenképp izgalmas emberrel, aki felpezsdíti életed.

SZEMÉLYES ÚTMUTATÓ

Párkapcsolat, szerelem, munka vagy anyagi kérdések? Jól lenne egy kis iránymutatás ezeken a területeken? Akkor jelentkezz be SZEMÉLYES 2019-es Disznó év elemzésre!

Menu