fbpx

 KAKAS

Kakas év szülöttje (1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

A 2023-as Nyúl év hatásai erőteljesen hatnak rád, számtalan pozitív és negatív történést hozva az életedbe. Lesz ezek közül sok olyan, ami épp csak megérint, szinte inkább csak szemlélődője leszel az eseményeknek, de azért mégiscsak hatnak majd rád. Ha alapvetően konfliktusos ember vagy, aki hajlamos az elégedetlenkedésre, akkor ebben az évben több nehéz helyzetet is megélhetsz. Többször érezheted úgy, hogy ha nem is nyíltan, de neked támadtak, nem ismernek el vagy megpróbálnak hátulról fúrni. De nem muszáj ebben maradnod. Dönthetsz úgy is, hogy pozitív irányba fordítod az eseményeket és te magad törekszel az együttműködésre, a helyes kommunikációra, amivel ha nem is az összes kellemetlenséget, de sokat igen el tudsz kerülni. Nagy változások lehetnek a barátaid életében is, illetve sok új kapcsolatra tehetsz szert az év során.

Kakas hónap szülöttje:

Bár a Nyúl év energiái nem feltétlenül a legtámogatóbbak jelenleg a számodra, de semmi baj, mert ha valaki enélkül is megállja a helyét a világban, az biztosan, hogy te vagy. A legnagyobb problémát az okozhatja, hogy te olyan személyiség van, akire valamiért előbb vagy utóbb felfigyel a környezete. Ezt valószínűleg szereted is, de legalábbis nem zavar annyira. Ha olyan dolgokkal foglalkozol, például a munkádban, ami miatt jobban előtérben vagy, úgy a következő hónapokban az utadba sodorhatnak irigykedő, hátráltató emberek, akiknek csípni fogja a szemét a sikered. Mit csinálj ilyen esetben? Semmit, ne foglalkozz velük, főként ne engedd, hogy ez hátráltasson a céljaidban!

Lehetséges, hogy több akadállyal, nehézséggel találkozol akár a munkádban, akár a személyes kapcsolataidban. Lehetségesek hirtelen változások, melyek felborítják terveidet. Megjelenhetnek olyan emberek a környezetedben, akik céljai, szándékai homályosak, nem tudhatod, hogy mire számíthatsz tőlük. Az sem kizárt, hogy te is hajlamosabb leszel a saját fejed után menni és akkor is megtenni valamit, ha annak esélyes a negatív végkimenetele. Amúgy se vagy egy dróton rángatható valaki, de a következő hónapok még inkább kihozzák belőled a szabadságvágyat az életed szinte minden területén. Látod, a kihívások éve jön, de hidd el, erre szükséged is lesz. Az ilyen időszakok néha az állóvizet kavarják fel, néha pedig elindítanak egy új úton, amerre haladnod kell a jövőben.

Kakas nap szülöttje:

Változékonyság és meglepő fordulatok érkeznek az életedbe. Mivel a Nyúl és a Kakas jegyek is a kínai asztrológia Románc virágai közé tartoznak, így egyértelműen nagyobb figyelmet kap az idén a párkapcsolat. Hol azért mert van és mert nagyobb történések jellemzik, hol azért, mert nincs, de most különösen fog izgatni, hogy legyen ezen a téren is változás. Önmagában a változás benned és a környezetedben is szükséges lesz. Ezért, ha a kapcsolatod már ellaposodott, akkor a Nyúl évének köszönhetően az események és az érzések is felbolygathatják azt. Feszültebbnek érezheted magad és a társadon is ezt tapasztalhatod. A jól működő kapcsolatot is meg tudja zilálni az idei év, vagy hozhat nagy változásokat az életetekbe, amelyek új irányokat szabnak mindkettőtöknek. Minél jobban hárítod a változást, annál inkább érezheted fájdalmasnak és minél inkább te változtatsz, annál jobb és kedvezőbb lesz az eredménye. Ha nincs társad, akkor nagy eséllyel most találkozni fogsz valakivel. Arra azonban vigyázz, hogy ne csak a pillanatnyi szenvedély vagy az a kezdeti elvarázsoltság alapján tegyél meg dolgokat. Ha párkapcsolatban élsz, akkor is megjelenhet az flört, a vonzódás, a nagyobb szexuális vágy az év során.  Az otthonod területén is hasonló a helyzet, ezért az idén esélyes költözés, átalakítás.

SZEMÉLYES ÚTMUTATÓ – 2019 DISZNÓ ÉV

Párkapcsolat, szerelem, munka vagy anyagi kérdések? Jól lenne egy kis iránymutatás ezeken a területeken? Akkor jelentkezz be SZEMÉLYES 2023-as Nyúl év elemzésre!