fbpx

 KAKAS

Kakas év szülöttje (1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

A 2023-as Nyúl év hatásai erőteljesen hatnak rád, számtalan pozitív és negatív történést hozva az életedbe. Lesz ezek közül sok olyan, ami épp csak megérint, szinte inkább csak szemlélődője leszel az eseményeknek, de azért mégiscsak hatnak majd rád. Ha alapvetően konfliktusos ember vagy, aki hajlamos az elégedetlenkedésre, akkor ebben az évben több nehéz helyzetet is megélhetsz. Többször érezheted úgy, hogy ha nem is nyíltan, de neked támadtak, nem ismernek el vagy megpróbálnak hátulról fúrni. De nem muszáj ebben maradnod. Dönthetsz úgy is, hogy pozitív irányba fordítod az eseményeket és te magad törekszel az együttműködésre, a megértő kommunikációra, amivel ha nem is az összes kellemetlenséget, de sokat igen is el ki tudsz kerülni. Nagy változások lehetnek a barátaid életében is, illetve sok új kapcsolatra tehetsz szert az év során.

Kakas hónap szülöttje:

Bár a Nyúl év energiái nem feltétlenül a legtámogatóbbak jelenleg a számodra, de semmi baj, mert ha valaki enélkül is megállja a helyét a világban, az biztosan, hogy te vagy. A legnagyobb problémát az okozhatja, hogy te olyan személyiség van, akire valamiért előbb vagy utóbb úgyis felfigyelnek. Ezt valószínűleg szereted is, de legalábbis nem zavar annyira. Ha olyan dolgokkal foglalkozol, például a munkádban, ami miatt jobban előtérben vagy, úgy az idei év az utadba sodorhat irigykedő, hátráltató embereket, akiknek csípni fogja a szemét a te sikered. Mit csinálj ilyen esetben? Semmit, ne foglalkozz velük, főként ne engedd, hogy ez hátráltasson az utadon.

Lehetséges, hogy több akadállyal, nehézséggel találkozol akár a munkádban, akár a személyes kapcsolataidban. Lehetségesek hirtelen változások, melyek felborítják terveidet. Megjelenhetnek olyan emberek a környezetedben, akik céljai, szándékai homályosak, nem tudhatod, hogy mire számíthatsz tőlük. Az sem kizárt, hogy te is hajlamosabb leszel a saját fejed után menni és akkor is megtenni valamit, ha annak esélyes a negatív végkimenetele. Amúgy se vagy egy dróton rángatható valaki, de a következő hónapok még inkább kihozzák belőled a szabadságvágyat az életed szinten minden területén. Látod, a kihívások éve jön, de hidd el, erre szükséged is lesz. Néha az állóvizet kavarják fel, néha pedig elindítanak egy új úton, amerre haladnod kell a jövőben.

Kakas nap szülöttje:

Változékonyságot és meglepő fordulatokat hoz az életedbe. Mivel a Nyúl és a Kakas jegyek is a kínai asztrológia Románc virágai közé tartoznak, így egyértelműen nagyobb figyelmet kap az idén a párkapcsolat. Hol azért mert van, de nagyobb történések jellemzik, hol azért, mert nincs, de most különösen fog izgatni, hogy legyen ezen a téren is változás. Önmagában a változás benned és a környezetedben is szükséges lesz. Ezért, ha a kapcsolatod már ellaposodott, akkor a Nyúl éve hozhat olyan eseményeket, lelki érzeteket, amelyek ki fogják követelni a változást. Feszültebbnek érezheted magad és a társadon is ezt tapasztalhatod. A jól működő kapcsolatot is meg tudja zilálni az idei év, vagy hozhat olyan változásokat a közös életetekbe, amelyek új irányokat szabnak. Minél jobban hárítod a változást, annál inkább érezheted fájdalmasnak és minél inkább te változtatsz, annál jobb és élvezetesebb lesz az eredménye. Ha nincs társad, akkor nagy eséllyel most találkozni fogsz valakivel, csak arra vigyázz, hogy ne csak a pillanatnyi szenvedély vagy az a kezdeti elvarázsoltság alapján tegyél meg dolgokat. Az otthonod területén is hasonló a helyzet, ezért az idén esélyes költözés, átalakítás.

SZEMÉLYES ÚTMUTATÓ – 2019 DISZNÓ ÉV

Párkapcsolat, szerelem, munka vagy anyagi kérdések? Jól lenne egy kis iránymutatás ezeken a területeken? Akkor jelentkezz be SZEMÉLYES 2023-as Nyúl év elemzésre!