fbpx

Kakas KAKAS

Kakas év szülöttje (1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

A 2018-as év alaposan felforgathatta az életed váratlan eseményeivel, ezért talán nem lesz annyira gond, ha most egy kicsit nyugisabb időszak következik. Ez az éved főként az elmélyülésnek és a továbbfejlődésnek kedvez, ezért érdemes ilyen irányba elindulnod. Várhatóan a legérdekesebb események – azok amelyekből tanulhatsz is -, utazások és új kapcsolataid révén érkeznek. Ha terveid között szerepel, hogy nyelvet tanulj vagy kipróbáld magad idegen környezetben, úgy biztatlak, hogy vágj bele bátran.

Kakas hónap szülöttje

A munkádban nem várható túl nagy változás, hacsak a horoszkópod többi eleme nem utal erre. A Disznó éve a képességeid kibontakozását, a tudásod elmélyítését segíti. Jó, ha nyitott leszel a környezetedre, illetve a világból jövő információkra, mert jöhet olyan ötlet, ami továbbtanulásra késztet. Persze nem mindenkinek lesz kedve, türelme és lehetősége tréningekre vagy tanfolyamokra járni, ha neked sem, akkor is fogékonyabb leszel az új információkra. Ráadásul ezek hosszabb távon lesznek hatással a jelenlegi munkádra vagy későbbi karrier céljaidra.

Munkádban és személyes kapcsolataidban törekedj a megfelelő kommunikációra, mert ebben az évben leginkább ezek okozhatnak nehézségeket. Ne indulatból reagálj, inkább gondold át mit akarsz mondani és így elfogadhatóbb formában tudod közölni. Ugyanígy érdemes lesz a hatósági, jogi ügyeidben körültekintőnek lenni, felületességgel hosszabb távon komoly problémákat okozhatsz magadnak.

Kakas nap szülöttje

Amennyiben a párkapcsolatod harmonikus, úgy ez a tendencia 2019-ben is folytatódik, főként, ha távol tartod magad a kritizálástól és beszólongatásoktól. Ha eddig ezen a téren fölényben voltál, most azt tapasztalhatod, hogy a párod agya is vág, mint a borotva, pikkpakk leérvel egy-egy vitahelyzetben. Ugyanakkor a társad és te is intellektuális téren sokat fejlődtök idén, nem kizárt, hogy valamelyikőtök újra tanulni szeretne valamit. Ez főként akkor fontos, ha nagyobb távlati céljaitok vannak, amelyekbe sok energiát kell fektetni. Ugyanis a szellemi energiahasználat erősen igénybe veszi a szervezetet, és a tied a Disznó évében sérülékenyebb. Így többet kell foglalkozni az immunrendszer erősítésével, nagyobb figyelmet kell fordítani az egészséges életmódra, mind fizikai, mind mentális szempontból.

Ha nincs párod ez az év még annyira nem segíti az ismerkedést, néhány hónapot leszámítva kevésbé fog érdekelni a komoly párkapcsolatosdi. Sokkal inkább személyes fejlődésed és azon életterületeid, melyre a Disznó év erőteljesebb energiával hat.

SZEMÉLYES ÚTMUTATÓ – 2019 DISZNÓ ÉV

Párkapcsolat, szerelem, munka vagy anyagi kérdések? Jól lenne egy kis iránymutatás ezeken a területeken? Akkor jelentkezz be SZEMÉLYES 2019-es Disznó év elemzésre!

Menu