2 hét múlva, február 4-én kezdjük a kínai asztrológia szerinti 2020 Yang Fém Patkány évet (mely 2021. február 4-ig tart!), mely most is igen érdekes konstellációkkal érkezik, sokak életére gyakorol majd erőteljes hatásokat, továbbá világszinten is meghatározó eseményeket eredményezhet.

Hogy pontosan mik is ezek a hatások, mely állatjegy szülőttei mire is számíthatnak ebben az új évben, már téma volt a tavaly novemberi és decemberi prezentációmon. Az utóbbi előadás hanganyaga elkészült és most lehetőség van a teljes 1 órás anyag meghallgatására online formátumban. Miben segít ez neked? Abban, hogy felkészülten kezdd el az új évet, tudd, hogy milyen lehetőségeid vannak, hol számíthatsz nehézségekre és hogyan tudod elkerülni őket.

Az elemzés során megbeszéljük az év általános hatásait Rád vonatkozóan, a várható eseményeiket, a lehetőségeidet és akadályokat, amire érdemes felkészülnöd. Az év közben történő problémák megoldására találunk válaszokat a horoszkópodban, illetve hogy a jelenlegi események várhatóan milyen irányba fejlődnek majd.

Időtartam: kb. 1,5 óra

Formátum: online (Skype, FB chat, Hangouts, stb.)

Ár: 15.000,- Ft

Számlázási név: *
Fill out this field
Számlázási cím *
Fill out this field
E-mail: *
Please enter a valid email address.
Születési dátum *
Fill out this field
Kérdéseid *
Fill out this field
Menu