2 hét múlva, február 4-én kezdjük a kínai asztrológia szerinti 2020 Yang Fém Patkány évet, mely most is igen érdekes konstellációkkal érkezik, sokak életére gyakorol majd erőteljes hatásokat, továbbá világszinten is meghatározó eseményeket eredményezhet.

Hogy pontosan mik is ezek a hatások, mely állatjegy szülőttei mire is számíthatnak ebben az új évben, már téma volt a tavaly novemberi és decemberi prezentációmon. Az utóbbi előadás hanganyaga elkészült és most lehetőség van a teljes 1 órás anyag meghallgatására online formátumban. Miben segít ez neked? Abban, hogy felkészülten kezdd el az új évet, tudd, hogy milyen lehetőségeid vannak, hol számíthatsz nehézségekre és hogyan tudod elkerülni őket.

A több, mint 1 órás előadás anyagában szó lesz az év általános hatásairól, az egyes állatjegyek várható eseményeiről, illetve kiemeltem azokat a jegyeket, akiknek leginkább tudatosnak kell lenniük az év során.

Részletek:

Előadás ára: 1.900,- Ft

Formátuma: online hanganyag

Megrendelés menete:

Töltsd ki az alábbi űrlapot. Üzenetnek ezt írd be: “2020. Patkány év előadás hanganyag hozzáférés megrendelés” és az alábbi adatokat add meg:

Név: Vezetéknév + Keresztnév

Cím: irányítószám, város, utca, házszám.

Amennyiben megrendelted az előadást, e-mailben kapod meg az utaláshoz szükséges adatokat a számlával. Az összeg számlára való beérkezése után küldöm el a belépési jelszót. Az előadás 2020. március 31-ig lesz fenn az oldalon, eddig tudod meghallgatni.

(Az előadás anyaga a szellemi tulajdonomat képezi, az engedélyem nélkül nem terjeszthető. A belépési jelszót csak a megrendelő használhatja, másnak nem adhatja át vagy értékesítheti tovább.)

Fill out this field
Please enter a valid email address.
Fill out this field
Fill out this field
Menu