fbpx

DisznóDISZNÓ

Disznó év szülöttje (1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007) 

A kínaiak szerint a Disznó jegy kapcsolatos a szerencsével, az anyagi gyarapodással, nagy örömmel várják ezt az évet, különösképpen azok, akik a Disznó évében születtek. És való igaz, hogy sok szerencsés lehetőség áll előtted, de ez nem az az ölbe pottyanós fajta, hanem az, amiért tenni is érdemes. Viszont, ha így teszel, akkor jöhet a Kánaán. A 2019-es év akkor tud igazán kedvezni neked, ha szeretnéd magadra felhívni a figyelmet, új üzleti ötleteid vannak és kellenének hozzá támogatók, követők, befektetők, stb. A nyilvánosság erejét tudod kihasználni, az ismeretlen emberek lehetnek segítségedre és azok az ismeretlen tényezők, melyekkel eddig még nem is számoltál. Itt az idő, hogy megmutasd környezetednek, mi az amivel foglalkozol, mihez értesz. Biztos lehetsz benne, hogy lesz rá nyitottság és még magad is meglepődhetsz az elért siker és figyelem mértékén. A nagy lehetőségek most nem a megszokott helyeken és dolgokban várnak rád, hagyd magad mögött a szokványos ötleteket, csatornákat, nyiss az újra!

Disznó hónap szülöttje

Ez az év jól fel tudja forgatni a szakmai életed és a személyes kapcsolataid is. Amennyiben van hosszabb ideje tartó problémád, konfliktusod, az felfokozott formában tud előjönni azért, hogy végre valamilyen számodra megfelelő megoldás születhessen. Ehhez az Égiek nem sajnálják a muníciót, bármit bevetnek, hogy kilendítsenek téged vagy egy helyzetet a holtpontról. Amennyiben nem túl kedvező fordulatokkal indul az éved, szinte biztos lehetsz benne, hogy megérett a helyzet a változásra, akár így gondolod, akár nem. De nem kínozni akarnak, pont ellenkezőleg, a céljuk az, hogy az év végére jobb körülmények közé kerülj, mint voltál. Ennek okán lehetnek munkahelyi változások, akár azért, mert te szeretnéd, akár mert változnak körülötted a dolgok. Többségében jó energiákat hoz a Disznó éve, maximum intéz egy kis takarítást, mielőtt megmutatná milyen kedvező lehetőségeket tartogat számodra. Ha munkát keresel, ideális éved jön, a legesélyesebb időszak ez arra, hogy olyat találj, amit szeretnél. Ha elégedetlen vagy feladataiddal, most kaphatsz megfelelőbbeket vagy érdekesebbeket. Ha döcög a vállalkozásod, most fel tudod pörgetni. Problémáidat sokkal könnyebben oldod meg, mint korábbi éveidben. Hívd fel magadra és üzletedre a figyelmet, és a sikered szinte garantált lesz!

Ugyanakkor ez a sok változás, a körülmények olykor bizonytalanná is tudnak tenni, pláne akkor, ha a környezetedben nem tudsz megbízni. Fontos is, hogy olyan emberekkel köss szövetséget, akikre nyugodtan tudsz támaszkodni.

Disznó nap szülöttje

A párkapcsolatod fókuszba kerül a Disznó évében, akár azért, mert van, akár azért, mert nincs. Ha van és jól működik, úgy nagyon szép és harmonikus hónapoknak nézel elébe. A társad mindent megtesz azért, hogy a kedvedben járjon és te is sokat teszel a boldog kapcsolatért. Sok közös program és utazás színesíti az éveteket. Ha nincs társad, akkor most nagy eséllyel jön valaki, aki enyhíti magányod, sőt akár a nagy Ő érkezése is esélyes!

Ugyanakkor, ha problémás a kapcsolatod, nos, akkor számíthatsz némi ajtócsapkodásra, mert az eddig a szőnyeg alá sikeresen besöpört problémák szem elé kerülnek, mert eltűnik a szőnyeg, nem lesz mi eltakarja. Kénytelen leszel szembesülni vele, és/vagy valamilyen megoldást találni rá vagy szétfeszül a kapcsolat és a megoldás egymás elengedése lesz. Ha el is juttok ide, akkor sem kell nagyon elkeseredni, mert hosszú távon mégiscsak ez lesz a jobb helyzet számodra.

SZEMÉLYES ÚTMUTATÓ – 2019 DISZNÓ ÉV

Párkapcsolat, szerelem, munka vagy anyagi kérdések? Jól lenne egy kis iránymutatás ezeken a területeken?
Akkor jelentkezz be SZEMÉLYES 2019-es Disznó év elemzésre!

Menu