fbpx

 BIVALY

Bivaly év szülöttje (1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

Ha az év során utazásban vagy a jelenlegi lakóhelyedtől lényegesen távolabbra való költözésben gondolkodsz, akkor azt javaslom, hogy vagy fontod meg, hogy elhalasztod 2024-re vagy ha mindenképpen most aktuális, akkor legyél nagyon körültekintő mindenben. Az utazások során a balesetveszélyes helyzetekre hívnám fel a figyelmed, míg a költözésnél arra, hogy olyan problémák merülhetnek fel, amelyekre lehet, hogy nem leszel kellőképpen felkészülve. Az is esélyes, hogy sokkal jobban egyedül fogod érezni magad az új helyen, mint gondoltad volna, így fontos, hogy maradj szoros kapcsolatban az itthon maradott szeretteiddel, akik így megadják számodra a szükséges lelki támogatást.

Bivaly hónap szülöttje:

Ez az év nem igazán támogató energiákkal érkezik, több problémát, nehézséget is hozhat a karrieredben és a családi/baráti kapcsolataidban. Ezért a jó stratégia most az, hogy kis és megfontolt lépésekben haladsz előre. Ha az idén nem jönnek be a számításaid, akkor se keseredj, mert a 2024-es év meghozza a nagy változásokat, amiket remélsz. Ha a jelenlegi munkahelyed lassan egyre sivárabb lesz, az év folyamán egyre jobban elmegy tőle a kedved, vagy azt tapasztalod, hogy nem igazán támogatnak, akkor nyugodtan kezdj el nézelődni az év 2. felében, mert még a jelenlegi nehezebb időszakban is van rá esélyed, hogy az év végére, jövő év elejére találj más, sokkal inkább megfelelő pozíciót. Nem minden fog úgy alakulni, ahogy tervezed, az idei év változékonysága hozhat akadályokat, de semmiképp ne add fel! Gondolj mindig arra, hogy bár nehéznek tűnik az adott pillanatban a helyzet, de meg fogod tudni oldani és a végén büszke is leszel magadra, hogy ezt is megugrottad. Pénzügyek esetén viszont ne hamarkodj el semmit, mert az impulzív döntések komoly veszteségeket is okozhatnak.

Figyelj a környezetedben lévő emberekre, mivel érzékenyebbek lehetnek és könnyebben megbántódhatnak. Az idei év neked valamivel stresszesebb is lehet és ezt érzékelheted a kollégáidon, sőt a családtagjaidon és barátaidon is. Ez az egészségüket is veszélyeztetheti, ezért talán több figyelmet és törődést igényelnek majd tőled.

Bivaly nap szülöttje:

A Nyúl éve se nem bántja, se nem erősíti a párkapcsolatokat. Inkább nagyobb eséllyel hoz nehézségeket a kapcsolatodba, ezért több tudatosságot kíván majd tőled és a párodtól is, ha minőségi javulást szeretnétek elérni. Lehetséges, hogy többet vágysz majd arra, hogy egyedül lehess vagy pont ellenkezőleg, kissé magányosnak érzed majd magad. A jól működő kapcsolatnak ezek az időszakok maximum csak kis zökkenőt jelentenek, de az amúgy is lejtmenetben lévőnek sajnos nem tesz jót az év energiája. Ha nem foglalkozol a társaddal, akkor meg van rá az esély, hogy az év végére kiüresedik a kapcsolatotok. Amennyiben nincs jelenleg párod, pedig nagyon szeretnél már, ennek ellenére nem találsz ideális társat, akkor se keseredj el, mert 2024 sokkal jobbnak ígérkezik ebből a szempontból. És azért azt se feledjük el, hogy a kínai asztrológiában a Nyúl jegy a Románc virág csillagok közé tartozik, ami biztosítja, hogy  az idén mindenkinek nagyobb az esélye legyen szerelemre találni, beleértve téged is.

SZEMÉLYES ÚTMUTATÓ – 2023 NYÚL ÉV

Párkapcsolat, szerelem, munka vagy anyagi kérdések? Jól lenne egy kis iránymutatás ezeken a területeken? Akkor jelentkezz be SZEMÉLYES 2023-as Nyúl év elemzésre!