fbpx

Bivalybetu BIVALY

Bivaly év szülöttje (1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009)

A 2018-as évhez képest viszonylag nyugodtabb éved jön, kevesebb konfliktussal, problémával és jóval több aktivitással. Ez az év a fejlődésedet segíti elő, mely akkor tud igazán kiteljesedni, ha nyitsz a világ felé, az új impulzusokra, kapcsolatokra és lehetőségekre. Mert ezekből nem lesz hiány. Főként a tágabb környezetedben, ismerőseid révén, illetve az elkövetkezendő hónapok során megismert emberek révén jutsz hozzá azokhoz az információkhoz, tanításokhoz, melyek segítenek neked a tovább fejlődésben vagy lépésben. Idén esélyes, hogy hosszabb vagy távolabbi úti célokat tervezel be, amik nem csak szimplán kellemes időtöltést jelentenek majd, hanem intellektuálisan is gazdagítanak.

Bivaly hónap szülöttje

Ha az előző évben sok nehézségen és konfliktuson keresztül vitt az utad, az a kellemes hírem, hogy ezek elcsendesednek vagy akár teljesen megszűnnek idén. Munkáddal, munkahelyeddel kapcsolatos megújító terveid elé semmi nem görget akadályt. Ha szeretnél állást változtatni, jobb pozíciót vagy felelősségteljesebb feladatokat, ebben tud neked segíteni a Disznó éve. DE! És ez fontos, elképzelhető, hogy kell majd hozzá némi tudásgyarapítás, így ha ismét “iskolapadba” kell ülnöd, úgy azt érdemes lesz bevállalnod, mert olyan ismeretek birtokába juthatsz, olyan tanácsadók bukkanhatnak fel körülötted, melyek nagymértékben elősegítik karrier és/vagy üzleti célkitűzéseid megvalósulását. Természetesen az iskolapad nem feltétlenül jelent igazi, szervezett oktatási kereteket, lehet ez egy ember is (főnök, kolléga, tanító, családtag, barát), aki átadja a tudását vagy támogat információkkal, esetleg kisebb-nagyobb tréningek, stb.

Meglehetősen aktív és változásokban gazdag év vár rád, terveid lépésről-lépésre tudnak megvalósulni, de idén nincs más út, mint az előre, így minél több energiát teszel abba, amit szeretnél, annál nagyobb a siker aránya is. Tudod mit kell leküzdeni ehhez?! Csakis az időnként eluralkodó kényelmességet!

Bivaly nap szülöttje

A Disznó évében az érzelmesebb oldalad dominál, olykor érzékenyebb is lehetsz, de azt is megtapasztalhatod, hogy a környezeted válik azzá. Az érzékenység időnként arra késztet, hogy többet gondolkodj vagy vonulj el magadban, ami nem lesz mindig ideális, többször érezheted magad tőle kirekesztettnek. Van a kellemes, feltöltődést biztosító egyedüllét és van a magányosság. Az utóbbit azzal tudod ellensúlyozni, ha kimozdulsz otthonról, sportolni vagy közösségbe mész, találkozol barátaiddal vagy kirándulsz, utazgatsz.

A párkapcsolatnak jót tesz az idei év, a meglévőket, melyek amúgy is jól működnek még erősebbé, érzelmesebbé tudja tenni, de még a tavalyi konfliktusos év után sérülteken is tud segíteni. Ehhez viszont kell az is, hogy ne csak mindig a saját nézőpontodból lásd a dolgokat, hanem próbáld megérteni a párodét is. Jobban jársz, ha hirtelen reakciók helyett inkább gondolkodsz egy kicsit, így mondanivalód jobban megformált, sőt kíméletes is tud lenni majd.

SZEMÉLYES ÚTMUTATÓ – 2019 DISZNÓ ÉV

Párkapcsolat, szerelem, munka vagy anyagi kérdések? Jól lenne egy kis iránymutatás ezeken a területeken?
Akkor jelentkezz be SZEMÉLYES 2019-es Disznó év elemzésre!

Menu