fbpx

A nyomasztóbb, súlyosabb október után a Jin Föld Disznó hónapja kellemesebb, könnyedebb energiákkal érkezik, lehetőséget adva arra, hogy erőinket összeszedve ha lassan is, de elinduljunk.

Ugyanakkor van, amire muszáj figyelnünk, mert enélkül a pozitív energiák mit sem érnek. Többek között, bizonytalanok lehetünk akár a célban, akár az irányban, és könnyebben engedünk a külső és belső befolyásnak, főleg, hogy most lehetnek olyan váratlan események az életünkben, amelyek összezavarhatnak. Többféle hatások is érnek, amelyek önmagukban nem lesznek markánsak, de összeadódva már jelentősek lehetnek. Az anyagi jellegű dolgok hangsúlyosan jelennek meg mindannyiunk életében, de nem feltétlenül a saját pénzügyeinkben, hanem mondjuk a munkahelyünket, cégünket érintően, vagy akár a globális gazdasági helyzetet nézve. Arra mindenképp figyeljünk, hogy az energiák kedveznek az impulzív pénzköltésnek, jó hát, ha ezen a területen tudatosak vagyunk. Ha hosszú terveink vannak (főleg olyanok, amelyeknek van pénzügyi vonatkozása, mint például adásvétel, cégalapítás, -átalakítás), érdemes most nekivágni, de számolunk kell bizonyos mértékű változékonysággal és bizonytalansággal. Ezért most az lehet sikeres, aki alkalmazkodik a változó körülményekhez, és rugalmas a dolgai intézésében.

Emberi kapcsolataink terén is számíthatunk változásokra, de nem pozitív vagy negatív előjellel, inkább a mennyiség tekintetében: felpezsdülhet a társasági életünk, gyakrabban töltjük másokkal az időt – vagy épp ellenkezőleg, inkább elvonulunk, kevesebbet találkozunk a barátainkkal. Ez attól függ, hogy kinek-kinek mi az egyéni óhaja, igénye. Aki vágyik a nyüzsgésre, annak most teljesülhet a kívánsága, aki inkább elvonulna, annak is kedveznek az energiák. Sajnos, ez utóbbinak oka lehet az is, hogy a Disznó hónapjában (nemcsak most, hanem minden esztendőben) gyakoribbak a felsőlégúti, megfázásos megbetegedések, így lesznek, akik kénytelenek pár napot otthon tölteni.

Ahogy telnek a novemberi napok, úgy lesznek egyre erősebbek az aktivizáló energiák. Ez sokaknak segítséget jelent, hiszen támogatnak minket bokros intéznivalóink közepette, ugyanakkor lesznek olyanok, akik átesnek a ló túloldalára, szinte habzsolják az életet. A Disznó a káosz megtestesítője is, ezért aki úgy érzi, szétcsúszik, túl sok mindenbe kap bele, annak azt javaslom, tervezze és szervezze a mindennapjait, a munkától a szórakozásig. Aki módszeres, az is elveszítheti néha a kontrollt, így nem árt az odafigyelés.

Eljött az ideje az életmódváltásnak, főként azoknak, akik az elmúlt hónapokban már kezdték pedzegetni, hogy megérett az idő a változásra. Most érdemes kipróbálni új sportágakat, étrendeket. Főleg a rövid távú programoknak kedveznek az energiák (például egy két-háromhetes méregtelenítésnek). Lehet, hogy ezzel plusz költségünk lesz, de az eredményt tekintve megtérülnek a befektetéseink, ha kitartóak vagyunk.

Két elem dominál erőteljesen a hónapban: a Föld és a Víz. A Föld elemnek köszönhetően lassan indulunk, viszont ütemben fog tartani (képzeljünk magunk elé egy tehervonatot). A földes energiák kedveznek a kreatív, önkifejező tevékenységnek, és növelik bennünk a vágyat, hogy ezekkel foglalkozzunk – ebből kifolyólag többször is érezhetjük azt november folyamán, hogy szükségünk van egy kis énidőre.  A magányosabb időszakokat időnkét az élet is megköveteli majd tőlünk, ilyenkor azt tapasztalhatjuk, hogy bár mennénk, csinálnánk, mégis lassabban haladnak a dolgaink, vagy nincs körülöttünk senki, aki a segítségünkre lenne. Ezek lesznek azok az órák, napok, amikor érdemes lesz magunkba nézni, elmélyedni tanulásban, vagy meditálni, relaxálni, mert ezek szükségesek az önfejlődésünkhöz, illetve ekkor jöhetnek az előremutató gondolatok, a megoldások a problémáinkra. A vízenergia pedig a kreatív, alkotó embereket segíti abban, hogy alkotásaikkal bemutatkozzanak, sikereket érjenek el – akár anyagi téren is. A víz elemhez tartozik a kommunikáció is – többek között -, így akinek ez fontos például szakmai szempontból, annak azt javaslom, ebben a hónapban használja ki a kedvező, nyitottságot növelő energiákat, mert könnyebb lesz megszólítani a célcsoportokat. Viszont, ahogy fentebb írtam a Disznó a káosz megtestesítője, így fokozottan kell figyelnünk a tiszta, érthető kommunikációra, mert enélkül akár öngólt is rúghatunk, sőt anyagilag is rosszul járhatunk. Személyes életünkben is nagyobb szerepe lesz a kommunikációnak, szinte mindenkinek gyorsabb lesz a gondolkodása, jobb lesz a kifejező képessége. Az amúgy is gyors gondolkodású, fizikailag nagyon aktív emberek viszont tudatosan lassítsanak, hogy rendet és kiszámíthatóságot tudjanak fenntartani a mindennapokban.

Alapvetően sikergyanús hónap lesz ez, könnyebb energiákkal, mint amit az év egésze hoz, még akkor is, ha számíthatunk nehézségekre. Aki beleteszi a kellő energiát, az most learathatja a babérokat.

Változékony évben vagyunk, bármelyik hónap hozhat meglepő fordulatokat az életünkben. Eddig nem nagyon volt róla szó, de mivel most sokan nyugtalanok, féltik szeretteiket vagy épp a munkájukkal, az üzletükkel kapcsolatos aggodalmaik vannak, így itt az idő, hogy elővegyük a kínai asztrológia különleges erősségét, amely a szimbólumokban rejlik. Mostantól nem csak a pozitív és negatív napokat írom meg, hanem azt is, hogy melyik állatszimbólum tud segíteni a rossz energiák távoltartásában. Ebben a hónapban a TIGRIS szimbólum tudja csökkenteni az esetleges negatív hatásokat. 

A hónap legkedvezőbb energiáit hordozó napjai:

November 7., 9., 13., 19., 21., 25.,

December 1., 3.

Az alábbi napokon lehetőleg ne hozz olyan döntéseket, amelyek hosszú távra szólnak, illetve ne is nagyon kezdj új, fontos dolgokba, ne ekkor költözz vagy indíts új vállalkozást, mert várhatóan nehézségekbe fogsz ütközni vagy a végkimenetel nem igazán lesz szerencsés:

November 10., 12., 17., 18., 22., 24., 29., 30.

December 4., 6.

KÍNAI HOROSZKÓP ÉRTELMEZÉSÉHEZ AZ ALÁBBI EGYSZERŰ LÉPÉSEKET KELL ELŐSZÖR MEGTENNED:

1. Állíts be a születési időpontodat a KALKULÁTORBAN (kattints a szóra), majd jegyezd fel, hogy a képletedben milyen állat szimbólumok jelennek meg az alsó sorban (pl. nyúl, sárkány, stb., összesen 4 db).

2. Nézd meg, hogy milyen állatszimbólum van a NAP oszlopodban (a horoszkópodban ez az oszlop az Önelemed, azaz ez jellemez téged a leginkább)

3. Keresd ki az előrejelzésből a Nap oszlopodban lévő állatjegyet és olvasd el, hogy mire számíthatsz az adott hónapban.

4. Minden oszlopod más és más területet jelent az életedben, így érdemes a horoszkópod összes állatjegyével kapcsolatos előrejelzést elolvasni.

Életterületek főbb jelentései:

Az alábbi elemzés tájékoztató jellegű, amennyiben személyre szóló, pontosabb és részletes elemzést, előrejelzést szeretnél, úgy itt tudod felvenni velem a kapcsolatot! Kattints ide!

Tigris TIGRIS

Tigris év: Ez a hónap nem a kiegyensúlyozottságról szól, készülj fel, hogy bármelyik pillanatban történhet valamilyen változás.

Tigris hónap: Habár többségében ebben az évben nem voltak nagy kiugrások a munka területén, azonban ez a hónap hozhat kisebb-nagyobb változásokat. Ha váltani szeretnél, ha kezd eleged lenni a jelenlegi feladataidból, akkor jó hír, mert megérkeztek az újító energiák. Ezek segítségével akár munkát válthatsz, akár megújíthatod a feladataid. Vigyázz azonban, min módosítasz, semmiképp ne hirtelen felindulásból dönts. Ha jön egy lehetőség, mérlegelj pro és kontra, így fogsz jól választani.

Tigris nap: A Disznó hónapja megmozgatja a párkapcsolati területet, ha van, ha nincs társad. Elsősorban a felszínre hozza azokat a dolgokat, amelyek nem jól működnek benne és időszerű lenne megreformálni a dolgokat. Ne gondolj semmi drámára, de ha probléma adódik, ne is a párodban keresd a hibát. Gondold végig, Te miben tudsz változtatni, azért hogy jól működjön a kapcsolat! Ha nincs társad, akkor elég jók a kilátások, hogy megismerkedj valakivel. Az otthonnal kapcsolatos események is hangsúlyosak lesznek a következő napokban.

nyúl NYÚL

Nyúl év: Nagy látványos eseményekre kevésbé kell számítanod, inkább kisebb változásokra és jó lehetőségekre.

Nyúl hónap:  A Disznó hónapja segítségedre lesz több területen is: első körben a munkádban egy kreatívabb, mozgalmasabb időszakra számíthatsz, ami különösen jó, ha már rutinszerűnek érzed a jelenlegi feladataid. Több kreatív ötlet, új kollégák, kisebb-nagyobb változások lehetségesek, ha pedig munkát keresel, akkor ez egy jó időszak arra, hogy belevágj komolyabban is. A családoddal és a barátaiddal harmonikusabb kapcsolatra számíthatsz, ill. több közösen eltöltött időre velük.

Nyúl nap: Jót tesz ez a hónap a párkapcsolatodnak. A békétlenséget tudja enyhíteni azáltal, hogy összekovácsol benneteket a Disznó hónap energiája. Ha pedig amúgy is minden rendben köztetek, akkor kiváltképp harmonikus napokra számíthatsz. Amennyiben nincs társad, ez egy tökéletes hónap arra, hogy kimozdulj a komfortzónádból és megismerkedj valakivel. Az otthonoddal kapcsolatos kreatív fejlesztés időszaka is most jött el.

Sárkánybetu SÁRKÁNY

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Sárkány által képviselt energiára nincs hatással.

kígyó KÍGYÓ

Kígyó év: Úgy érezheted, hogy a világ körülötted zűrzavarossá vált, több váratlan esemény történhet, melyek érzelmeidre is erősen hatnak.

Kígyó hónap: Most lesz igazán szükség arra, hogy kezedbe vedd az irányítást, mert enélkül könnyen felborulhat a megszokott rend. A munkádban és/vagy a feladataidban megjelenhet a kiszámíthatatlanság, amely külső és belső konfliktusokat, avagy hirtelen változásokat okozhat. Fontos, hogy a saját dolgaidra koncentrálj most, ne engedd, hogy mások panaszkodása vagy tehetetlensége befolyásoljon. A családoddal is feszültebb időszak várható, mivel érzékenyebbé válik mindenki.

Kígyó nap: A Disznó hónapja megviselheti a párkapcsolatod, amennyiben nem vagy kellően tudatos. Nem kell most mindent véresen komolyan venni, az eseményeket próbáld meg inkább kívülállóként megfigyelni, így tudsz majd helyesen reagálni. A jól működő kapcsolatba nyüzsgős, változásokkal teli napokat hoz, a konfliktusokkal telit viszont nem segíti a Disznó hónap energiája. Az otthonoddal kapcsolatos váratlan eseményekre is számíthatsz majd.

ló LÓ

Ez a hónap a horoszkópodban lévő  által képviselt energiára nincs hatással.

kecske KECSKE

Kecske év: Figyelj a világra, mert meglepően jó ötletek és lehetőség jöhetnek, melyek lelkileg és akár szakmailag is gazdagítani fognak.

Kecske hónap: Fejlődésben gazdag időszak következik, mely hatással lehet a karrieredre is. Több újító ötleted is lehet, melyek jó megoldásokat szülnek meglévő szakmai problémáidra, illetve ha szeretnél előrébb lépni, úgy ez a hónap nagy segítségedre lehet. Többségében lépésről-lépésre haladnak majd a dolgok, nem látványos nagy változások várhatók, de egyértelmű fejlődés mutatkozik, melyet a hónap végére fogsz realizálni. Új kapcsolatokat és barátságokat is köthetsz a következő napokban.

Kecske nap: Igazi egységbe forrtok a társaddal a hónap folyamán, együtt a világot is meg tudjátok váltani. Sok program, ügyintézés, lótás-futás várható, mely az otthonoddal is kapcsolatos lehet. Örvendetes hír, hogy az ellaposodott vagy konfliktusos kapcsolatot is javítja majd a Disznó hónap energiája, ha tökéletesre nem is formálja, de elsimítja a problémákat. Ha nincs párod, akkor nyiss a világra, mert most találkozhatsz valakivel, akivel komoly kapcsolat is kialakulhat, de gyors tempót ne diktálj és ne is várj!

majom MAJOM

Majom év: Érzelmileg lesz fontos ez a hónap a számodra: a világ eseményei erősebben hatnak rád és úgy érezheted, hogy megint ugyanazokat a köröket futod, mint korábban.

Majom hónap: Az egész éves energiabefektetésed eredményét fogod a Disznó hónapjában látni. Egyértelmű lesz, hogy az elmúlt hónapok munkája elég volt-e arra, hogy most learasd a gyümölcsöt vagy kevés volt és további változtatások, erőfeszítések szükségesek ahhoz, hogy elégedett legyél. Azok a problémák is most jelentkezhetnek, melyek felett korábban nagyvonalúan szemet hunytál, vagy nem foglalkoztál a látszólag nem fontos részletekkel. Megjelenhetnek korábbi ismerősök, helyzetek, lehetnek kisebb-nagyobb feszültségek akár a munkában, akár a családi életedben.

Majom nap: Amit adtál a társadnak eddig, azt fogod most viszont kapni tőle. A gondoskodás, a szeret meghálálja magát, míg önzőség, kihasználás negatív eseményekhez vezet. Ha a pároddal vannak köztetek problémák, akkor itt az idő, hogy megbeszéljétek, egyeztessetek és új alapokra fektessétek a kapcsolatot, annak érdekében, hogy hosszú távon működőképes legyen. Ugyanakkor, ha nincs társad, akkor ne most élj remeteként, mert valaki ott vár a világban rád, akivel karmikus szálak kötnek össze, add meg hát a találkozás esélyét!

Kakas KAKAS

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Kakas által képviselt energiára nincs hatással.

KutyaKUTYA

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Kutya által képviselt energiára nincs hatással.

DisznóDISZNÓ

Disznó év: Utazás, költözés, nagyobb események és rengeteg aktivitás jelenhet meg a hónap folyamán.

Disznó hónap: Kettős hatásra számíthatsz a Disznó hónapjában, ami nagyrészt attól függ, mennyire tudatosan éled meg az energiákat. Ha összeszedett leszel, a jól tervezed meg a napjaidat, úgy több új lehetőségre, váratlan pozitív változásra számíthatsz, akár a munkádban, akár a magánéletedben. Ilyenkor sok kis apró esemény segít majd az utadon, amelyeket szabadon felhasználhatsz céljaid eléréséhez. Ha viszont ész nélkül, pillanatnyi ötletek és hangulatok mentén szervezed a napjaid, akkor szinte csak problémára és zűrzavarra számíthatsz. Fejetlenség uralhatja a munkád, és a személyes ügyeidben is ezt tapasztalhatod.

Disznó nap: Meglehetősen kedvező energiákkal indít a Disznó hónapja, főként az amúgy is jól működő kapcsolatokat emeli még magasabb szintre. Ha figyelmes, odaadó társ vagy, ebben a hónapban visszakaphatod ezt a párodtól, azaz több olyan nap is lesz, ami a te elképzeléseidnek és vágyaidnak megfelelően alakul. Ugyanakkor a problémákat sem söpri a Disznó hónap a szőnyeg alá, így ha van köztetek konfliktus, az a következő napokban a felszínre tud jönni, azért hogy végre megoldást találj rá. Az otthonoddal kapcsolatos nagyszerű lehetőségek is lehetségesek, illetve bármilyen változás, költözés.

patkany PATKÁNY

Patkány év: Mozgalmas napokra számíthatsz november folyamán, mindig jön valami új, valami érdekes, ami fizikai vagy szellemi intenzitásra késztet.

Patkány hónap: A Disznó hónapja nagyrészt a kapcsolatokról és az ezeknek köszönhető eseményekről szól. Az biztos, hogy nagyon aktív időszaknak nézel elébe, minden nap hozhat valami intéznivalót, új feladatokat, de akár új munkát is. Ha fejlődést szeretnél megélni, akkor nyiss az újra, változtass vagy késztess másokat erre. Szakmai és személyes kapcsolataidban is megjelenik majd az érzelmi vonal, akár azért, mert te fogékonyabb leszel, akár azért, mert a környezetedben lévő emberek érzelmesebbé válnak.

Patkány nap: Alapvetően kedvező ez a hónap párkapcsolati szempontból. Mozgalmas napok várhatók, több utazás, kirándulás vagy ügyintézés gazdagítja az amúgy is nyüzsgős napokat. Ha nincs társad, akkor meglehetősen jók az esélyek, hogy találkozz valakivel, aki érzelmileg is erősen hat majd rád.

BivalybetuBIVALY

Bivaly év: Lassacskán felpörögnek az események körülötted, jóval nagyobb aktivitásra számíthatsz, mint ami korábbi időszakban volt.

Bivaly hónap: Új lehetőségek érkeznek a Disznó hónap folyamán, melyek kimozdíthatnak a komfortzónádból. Érdemes is nyitni a friss lehetőségekre, mert ezek adnak majd új lendületet a munkádnak, a feladataidnak. Fizikailag és szellemileg is felpörgetnek a Disznó hónap energiái, ha eddig passzívabb voltál, most magadhoz mérten jóval dinamikusabb leszel.

Bivaly nap: Ha októberben voltak konfliktusok a párod és közted, most az a jó hír, hogy ezek szépen elcsendesülnek, egyszerűen jön annyi minden más fontosabb, hogy nem lesz se időd, se kedved a korábbi negatív érzésekkel foglalkozni. Sokkal inkább a közös tervek és az új lendület visz majd előre, amely az otthonotokban történő változásokban is megnyilvánulhat. Ha nincs társad, de nyitott vagy az ismerkedésre, úgy van esély rá, hogy találkozz valakivel, aki érzelmileg erősen hat majd rád.