fbpx

Vírus ide, korlátozások oda, ez a hónap igencsak mozgalmasnak ígérkezik, méghozzá nem annyira a munka, mint a párkapcsolatok frontján.

A Jin Fém Nyúl nemcsak a húsvéti tojást hozza, hanem a romantikát is: tetszeni vágyunk, de nem erőszakosan, nem a külsőségeket eltúlozva, hanem a bájra, a finomságra, az apró részletekre építve. Most annak is megjön a kedve az ismerkedés bármilyen formájához, akinek eddig ez eszébe sem jutott – és nem csupán a pár-, hanem a baráti kapcsolatok terén is. Kontaktusaink erősítésével, felelevenítésével szeretnénk kitörni a bezártságból, felülírni a korlátozásokat, és egy kis nyüzsgést, örömet vinni a tavasz első hónapjába.

A Bivaly évében a munkával kapcsolatos dolgok hangsúlyosak lesznek – ezt most a kapcsolataink vonatkozásában éljük meg. Például új ügyfeleket szerzünk, vagy egy ismerős segítségével jutunk álláshoz. Szakmai fejlődésünknek is kifejezetten segít, ha kilépünk a komfortzónánkból, nyitunk az új dolgok, emberek felé. A munkában vagy a foglalkozásunk révén fontos időszakot élünk meg. Ez járhat elvonulással, bezárkózással, esetlegesen lemondással is, de az, amit most tapasztalunk, teszünk, lényeges része fejlődésünknek, még akkor is, ha látszólag semmi extra önfejlesztő dolog nincs benne. Például lesz időnk olyan dologgal foglalkozni, amire eddig nem volt, vagy olyan megoldásokhoz kell fordulnunk, amelyek gazdagítja tudásunkat, tapasztalatunkat.

Ez a hónap különösen kedvez mindennek, ami a külső megjelenéssel, egyediséggel, illetve az egyéniséggel kapcsolatos: bátran térjünk el a megszokottól, változtassunk kívül-belül. Az erősebb nemhez tartozó olvasóim minden bizonnyal örömmel fogadják, hogy nemcsak saját magunk megújításának, hanem mindenféle technikai, informatikai újításnak is kedvez ez a hónap. Ismét olyan időszak következik, melyben nagyobb fókuszba kerül az internet, informatika és a mérnöki területek. Mindezekbe becsatlakozik a kreativitás is, nagyon sok új ötlettel lehetünk gazdagabbak, igazán termékeny időszak ez. Erre a teremtésre időt és lehetőséget is kapunk, akiknek ez az útjuk, feladatuk, azok most megélhetik az alkotói magányt, ami lehetőséget biztosít nagy dolgok későbbi megvalósítására.

Ha össze kellene foglalnom két szóban, miről szól a Jin Fém Nyúl hónapja, a kapcsolatokat és a fejlődést említeném. Kapcsolatok vonatkozásában jó és rossz értelemben kell gondolkodnunk. Nehézségek lehetnek a kapcsolatainkban, több súrlódás, kisebb-nagyobb konfliktusok előfordulhatnak, amelyek egyrészt el tudnak bizonytalanítani, másrészt viszont rá is ébreszthetnek az adott személlyel való viszonyunkra. Olyan, mintha a másikon keresztül látnánk, hogy mi az, amiben fejlődnünk, változnunk kell. Az ilyen események kapcsolatban lehetnek a vágyainkkal is, melyek uralása szintúgy fontos téma lesz. Aki hagyja, hogy valamilyen elképzelt valóság felülírja a valódit, az ugyan egy ideig egész jól ellehet ebben a színes buborékban, ám az könnyen jöhet a kipukkadhat, ami garantálja a gyors, és fájdalmaktól sem mentes felébredést. Aki ezt elkerülné, annak azt javaslom, haladjon szépen lépésről lépésre ebben a hónapban, tegye, amit jónak lát, de maximálisan vegye figyelembe a tényeket. A fejlődés ebben is megmutatkozik majd, többen tapasztalhatnak előrelépést ügyes-bajos dolgaikban, de akár áttörést is az önfejlődést területén.

Többek életében hangsúlyos lehet az el- vagy kivonulásra való igény, és lesznek olyanok is, akik nem önszántukból élik ezt meg, hanem külső okok miatt. Akik ebbe a csoportba tartoznak majd, azok se essenek kétségbe, mert ez az időszak számukra sem a megtorpanásról, hanem a fejlődésről szól: lehetőségük lesz arra, hogy átértékeljenek több dolgot az életükben.

A változások, kiszámíthatatlanság is a hónap velejárója. Sokaknak ez megújulást hoz, míg másoknak váratlan változásokat. Mindkettő időszerű lesz és hosszabb távon fogjuk látni, hogy érdemes volt megtenni a kezdő lépéseket vagy nem mindenáron ellenállni az energiáknak.

Erős jelek utalnak arra, hogy a betegségek – jelesül a koronavírus – továbbra is jelen lesznek az életünkben, érdemes tehát betartani az óvintézkedéseket. Aki e tekintetben nem tudatos, azt most veszély fenyegeti. Ami jó hír, hogy vírus-fronton pozitív változás is várható, de nem egyik pillanatról a másikra, hanem lassan, folyamatosan.

Még két erőteljes hatásról szeretnék beszámolni: egyik a szemfényvesztésé. Ne a bűvész kezét figyeljük, hanem próbáljunk a trükkök mögé nézni, különben becsapnak minket. A másik a kétszínűségé: ne lepődjünk meg, ha a környezetünkben valaki sunyi módon, minket hátbatámadva viselkedik (és természetesen a saját kommunikációnkra, cselekedeteinkre is figyeljünk). Ez a hónap egyébként nem a nyílt sisakkal való küzdelemről szól. Inkább szeretnénk titkolni cselekedeteinket, és kifejezetten zavar majd, ha valaki bele akar szólni a dolgainkba.

Romantika ide, kapcsolatépítés oda, a racionális oldalunkat vegyük elő, ha döntésekről van szó – így járunk majd jól, és profitálunk a legtöbbet a Jin Fém Nyúl hónapjában.

Változékony évben vagyunk, bármelyik hónap hozhat meglepő fordulatokat az életünkben. Eddig nem nagyon volt róla szó, de mivel most sokan nyugtalanok, féltik szeretteiket vagy épp a munkájukkal, az üzletükkel kapcsolatos aggodalmaik vannak, így itt az idő, hogy elővegyük a kínai asztrológia különleges erősségét, amely a szimbólumokban rejlik. Mostantól nem csak a pozitív és negatív napokat írom meg, hanem azt is, hogy melyik állatszimbólum tud segíteni a rossz energiák távoltartásában. Ebben a hónapban a KUTYA szimbólum tudja csökkenteni az esetleges negatív hatásokat. 

A hónap legkedvezőbb energiáit hordozó napjai:

Március: 6., 10., 16., 18., 22., 28., 30.,

Április: 3.

Az alábbi napokon lehetőleg ne hozz olyan döntéseket, amelyek hosszú távra szólnak, illetve ne is nagyon kezdj új, fontos dolgokba, ne ekkor költözz vagy indíts új vállalkozást, mert várhatóan nehézségekbe fogsz ütközni vagy a végkimenetel nem igazán lesz szerencsés:

Március 7., 9., 14., 15., 19., 21., 26., 27., 31.

Április 2.

KÍNAI HOROSZKÓP ÉRTELMEZÉSÉHEZ AZ ALÁBBI EGYSZERŰ LÉPÉSEKET KELL ELŐSZÖR MEGTENNED:

1. Állíts be a születési időpontodat a KALKULÁTORBAN (kattints a szóra), majd jegyezd fel, hogy a képletedben milyen állat szimbólumok jelennek meg az alsó sorban (pl. nyúl, sárkány, stb., összesen 4 db).

2. Nézd meg, hogy milyen állatszimbólum van a NAP oszlopodban (a horoszkópodban ez az oszlop az Önelemed, azaz ez jellemez téged a leginkább)

3. Keresd ki az előrejelzésből a Nap oszlopodban lévő állatjegyet és olvasd el, hogy mire számíthatsz az adott hónapban.

4. Minden oszlopod más és más területet jelent az életedben, így érdemes a horoszkópod összes állatjegyével kapcsolatos előrejelzést elolvasni.

Életterületek főbb jelentései:

Az alábbi elemzés tájékoztató jellegű, amennyiben személyre szóló, pontosabb és részletes elemzést, előrejelzést szeretnél, úgy itt tudod felvenni velem a kapcsolatot! Kattints ide!

Tigris TIGRIS

Tigris év: Új barátságok, új ismeretségek születhetnek ebben a hónapban, melyek előrelépést hoznak a számodra.

Tigris hónap: Növekedésben és fejlődésben bővelkedő napok jönnek. A Nyúl hónap teremtő energiái új utakat nyitnak a számodra. Nem feltétlenül most érzékeled a nagy eseményeket, de minden nappal egyet előre lépsz. A munkádban, feladataid terén tapasztalsz meg haladást, lehet ez új feladat, elismerés, támogató környezet. Esélyes, hogy valamilyen tudás elsajátítására lesz szükség, mely szintúgy fejlődésedet segíti. Könnyebben tudsz majd kapcsolatokat kiépíteni, mindenki valahogy kedvesebbnek lát, sokan rokonszenveznek majd veled, ráadásul olyan mentor is felbukkanhat, aki a karrieredben való haladásban segíthet.

Tigris nap: Párkapcsolatot erősítő energiák érvényesülnek a hónap folyamán, elfogadóbb, harmonikusabb napok jönnek. Kiegyensúlyozott hétköznapokra, kevés vagy kevesebb konfliktusokra, sőt inkább nagyobb összetartásra számíthatsz most. Szingliként pedig elég jó esélyek mutatkoznak a párra találásra!

nyúl NYÚL

Nyúl év: A külvilág eseményei nagy hatással lesznek az életedre, érdemes lesz nagyobb tudatossággal figyelni a jeleket.

Nyúl hónap: Márciusban többségében a munkádon lesz a hangsúly, vagy azért, mert van, vagy azért mert nincs. Esetleg azért, mert válatnál, vagy eljött az ideje, hogy megszülessen a változtatás igénye benned. A következő hetek nagy eséllyel kiemelkedő eseményeket hoznak a munkádban, a kollegiális, családi és baráti kapcsolataidban. Megélhetsz magasságokat és mélységeket, de minden jól fog sikerülni, csak légy kellően alapos, végezd munkádat maximális pontossággal. Ebben az esetben kimondottan jó szakmai és karrier fejlődésre számíthatsz.

Nyúl nap: Amennyiben párkapcsolatban élsz, úgy két opció lehetséges a következő napokban: jó kapcsolat esetén a társad gondoskodó figyelme irányul rád, minden az elképzeléseidnek megfelelően alakul. Ha netán konfliktusos kapcsolatban élsz, de megvan mindkét részről a jobbítás szándéka, akkor a Nyúl hónapja támogatni fog ebben. A romokban heverő kapcsolatot nem tudja megmenteni, sőt, most jönnek azok a napok, amikor igazán szembesülnöd kell a negatív helyzettel és meg is kell oldanod. A cél minden esetben az, hogy jó kapcsolat alakuljon ki. Ha nincs társad, akkor használd ki a kedvező energiákat, legyél nyitott, ismerkedj, tegyél azért, hogy létrejöhessen kapcsolódás.

Sárkánybetu SÁRKÁNY

Sárkány év: Váratlan események kavarhatják fel a szürke hétköznapokat. Korábbi ismerőseid felbukkanhatnak, vagy olyan helyzetekbe kerülsz, amelyek gyökerei a múltba nyúlnak vissza.

Sárkány hónap: Esetleges családi vagy munkahelyi problémák esetén – amelyeknek jogi/hatósági vonzata is van – nagyobb változások, események várhatók. A munkádban is több figyelem irányulhat a hatósági ügyekre, ez az az időszak, amikor kiemelten fontos, hogy törekedj az etikus, korrekt viselkedésre. Hivatali ügyeidet illetően pedig még inkább tartsd szem előtt a szabályokat, mert ebben a hónapban a döntéseid hatásával szinte azonnal szembesülni fogsz. Váratlan események késztetnek cselekvésre szakmai és magánéletedben egyaránt.

Sárkány nap:  Ez a hónap a felszínre hozhatja azokat a dolgokat a kapcsolatodban, amelyek már régóta okoznak  problémákat, és itt az idő, hogy rendezésre kerüljenek. Hatósági, jogi ügyeid lehetnek: könnyen kezelhetők, ha jó és felelősségteljes döntéseket hoztál korábban, negatívak, ha ezekre nem figyeltél oda. Az otthonoddal kapcsolatosan is meghatározó események történhetnek.

kígyó KÍGYÓ

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Kígyó által képviselt energiára nincs hatással.

ló LÓ

Ló év: A külvilág feszült eseményei erősen hathatnak rád. Nem szükséges mindent beengedni az életedbe.

Ló hónap: A változások hónapja jött el, amely főként a munkádra és a személyes kapcsolataidra lesz hatással. Ráébredhetsz, hogy méltatlan helyzetben vagy környezetben vagy, esetleg most lesz eleged a jelenlegi munkahelyedből, ezért álláskeresésbe kezdesz. Változhatnak a feladataid, a munkahelyi körülményeid, kollégáid. A változások belőled indulnak ki, de ha erre nem vagy tudatos, nem figyelsz a belső hangod figyelmeztetésére, esélyes, hogy az élet kényszeríti rád.

Ló nap: Amennyiben terhes, feszültségekkel teli a kapcsolatod, úgy a Nyúl hónapja végképp választás elé állíthat téged, a párod vagy mindkettőtöket. Itt az idő, hogy ráébredj azokra a dolgokra, amelyek nem működnek jól a kapcsolatban. Ezek lehetnek apróságok, de vízválasztó, nagy döntésre késztető tényezők is. Csak a kölcsönös megújulás segíthet, de ehhez mindkét félnek fel kell ismernie, hogy miben kell változnia. A jól működő kapcsolatban is hozhat mélypontokat ez a hónap, muszáj lesz megbeszélni a felmerülő problémákat. Esélyes költözés, felújítás, bármilyen esemény az otthonnal kapcsolatban. Ha nincs társad, úgy most jelentőségteljes találkozásra is számíthatsz.

kecske KECSKE

Kecske év: Érdekes hónap jön, az újítások időszaka ez. A kreativitásod szárnyalhat, melyet a külvilágból érkező ingerek, események is fokoznak.

Kecske hónap: A hónap fő témája a kreatív alkotóerő kibontakoztatása. Ha eddig passzív voltál, figyeld meg, hogy ezekben a hetekben már folyamatosan azon fognak járni a gondolataid, miben lehetne fejlődni, az érdekes, izgalmas dolgok ragadják meg a figyelmed. Folyamatosan jobbnál jobb ötleteid lesznek, amit jól tudsz majd hasznosítani a munkád során. Ha állást keresel, akkor most kedvező energiák támogatnak. Ha a tartasz a munkahelyed elvesztésétől, akkor most kevésbé kell ezen aggódnod.

Kecske nap: Harmonikus időszak következik párkapcsolati területen. Mind a jól működő, mind a döcögős kapcsolatot emelik a Nyúl hónap energiái. A társaddal alkotó folyamatokat, együttes fejlődést élhettek át. A problémák enyhülnek, könnyebb most szót érteni egymással, ha pedig egyedül vagy, akkor mutatkozik esély rá, hogy rád találjon a szerelem.

majom MAJOM

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Majom által képviselt energiára nincs hatással.

Kakas KAKAS

Kakas év: A barátok, az új kapcsolatok hoznak most színt az életedbe. Sőt, ők lesznek azok, akik változtatásokra késztetnek.

Kakas hónap: Ez a hónap teremthet olyan helyeztet, ami minimum elgondolkodásra késztet a hogyan továbbról, de az sem kizárt, hogy konkrét lépésekre lesz szükség. Nehezebb lesz most vállalni önmagad, sőt hajlamos lehetsz bármire rábólintani, csak hagyjanak békén, majd persze teszed a dolgod a saját elgondolásod szerint. A nyílt konfliktusvállalás nem a te utad lesz. Azonban ne hidd, hogy mindenki elsiklik afelett, amit mondtál vagy ígértél, mindig lesznek körülötted olyanok, akik ha nem is tudatosan, de az érzéseikben tisztában lesznek vele, hogy abban a pillanatban nem vagy őszinte. A munkádban, családi körben nagyobb változások, ill. kisebb-nagyobb ellentétek lehetségesek.

Kakas nap: Ha valamit szeretnél megváltoztatni az életedben, akkor erre a Nyúl hónapja tökéletes időszak. Ez igaz a párkapcsolatra is: ha már amúgy is sok a konfliktus a meglévő kapcsolatodban, úgy végleg eleged lehet ebből, és egy pillanat alatt kiléphetsz belőle, vagy akár a párod is teheti ugyanezt. Az egyébként harmonikus kapcsolatokba is hozhat nehéz perceket ez a hónap, ezeket könnyebb megoldani, ha nyíltan megbeszélitek a problémákat. Ha nincs társad, van esély rá, hogy megismerj egy izgalmas, vonzó embert.

KutyaKUTYA

Kutya év: Lehet, hogy nehezebben szoktál kapcsolatokat építeni, de ez most egy másfajta hónap lesz, mert sokkal nyitottabb leszel, mint szoktál.

Kutya hónap: Új, lelkesítő időszak következik, számtalan lehetőséggel, változással. Tele leszel energiával, lelkesedéssel, amit könnyen át tudsz ragasztani másokra. Ha szeretnél új munkát, érdekesebb feladatokat, új ügyfeleket, csak rajtad múlik, hogy így lesz-e. Részben attól függ, hogy teszel-e érte, részben pedig attól, hogy ügyesen tudod-e meggyőzni a környezeted az ötleteidről, elképzeléseidről. A munkádban gyorsul a tempó, sok-sok megoldandó feladat vár rád, melyekben néha nehéz lesz helyes döntéseket hozni.

Kutya nap: Nagymértékben megnő az igényed a romantikára, reméled és talán el is várod a párodtól – ha van -, hogy több figyelmet szenteljen neked, s ha ezt megkapod, úgy szenvedélyes ragaszkodással hálálod meg. Ellenben, ha nem kapod meg, akkor esélyes, hogy házon kívül keresed majd a pozitív visszajelzéseket. Egyedülállóként itt az idő, hogy nyiss a világra, engedd, hogy rád találjon a szerelem!

DisznóDISZNÓ

Disznó év: Új fuvallatok, érdekes ötletek és események bukkanhatnak fel a semmiből. Bővülhet a kapcsolatrendszered meglévő barátságaidnak és/vagy nyitottságodnak köszönhetően.

Disznó hónap: A lépésről lépésre való fejlődés hónapja ez. Lassan indul, nem is olyan látványosan, de pár hét múlva már látni fogod, hogy megérte-e a befektetett energia. Ha szeretnél új feladatokat, akár új munkát is, akkor most érdemes elkezdeni keresgélni. A meglévő feladatiadban, pozíciódban kedvező előrelépés várható. A családi/baráti viszonyaid is javulnak, sőt, akár új ismeretségek is felbukkanhatnak.

Disznó nap: Ez a hónap alapvető, de nem feltétlenül látványos változásokat indíthat el az otthonodban, ami lehet költözés, lakás átalakítás vagy felújítás. A márciusi energiák különösen támogatják, hogy valamit változtass az otthonodon. Párkapcsolat szempontjából kedvező napok jönnek, akár vannak problémák, akár nincsenek. Könnyebben találtok közösen megoldást ezekre, és kevésbé lesztek kötekedő hangulatban. Ha nincs párod, érdemes ismerkedni, mert ebben is segítségedre lesz a Nyúl hónap energiája.

patkany PATKÁNY

Patkány év: Talán nem is gondolnád, de ez a hónap különösen segíti a kapcsolatépítést, amit akár szakmai, akár magánéleti szempontból jól tudsz hasznosítani.

Patkány hónap: Hangsúlyosan szembesítő hónap jön, látni fogod, hogy a munkádban és személyes kapcsolataidban hol van szükség korrekcióra. No persze nem azonnal, mert könnyen elvakíthatnak az érzéseid, vágyaid, amelyek elnyomhatják a józan eszedet. Ha ezen uralkodni tudsz, akkor ösztönösen jól érzed majd, mivel kell foglalkozni, miben van lehetőség. Különösen jól megy majd a kommunikáció, bármilyen témában magabiztosan tudsz majd megszólalni. Ezt fel tudod használni karrierépítésre, avagy üzleti partnerkapcsolatok kiépítésére, üzletfelek meggyőzésére is.

Patkány nap: A szerelem, romantika top téma lesz ebben a hónapban, ha van párkapcsolatod, ha nincs. A harmonikus kapcsolatot emeli a Nyúl hónapja, kellemes eseményekkel fűszerezi, de még az ellaposodottat is fel tudja dobni. Viszont az esetleges menthetetlen kapcsolat nehéz időszak elé néz, akár végleges döntés is születhet. A szexualitás hangsúlyos lesz, akár azért, mert van, akár mert nincs, csak nagyon vágysz rá. Szívesebben ismerkedsz, flörtölsz, és könnyebben el is csábulhatsz. Akit ebben a hónapban ismersz meg, azzal nem árt lassan haladni és a lehető legjózanabbul feltérképezni a személyiségét, körülményeit és szándékait.

BivalybetuBIVALY

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Bivaly által képviselt energiára nincs hatással.