fbpx

Ez a január nem a pihenésről, hanem a megfeszített munkáról szól majd. Yin Föld Bivaly hónapunk lesz – vagyis az elfogadás, alkalmazkodás eleme párosul a Bivaly türelmével, szorgalmával, nagy tűrőképességével. Aki ebben a hónapban nem „műveli a földet”, annak január végére nem is csírázik ki a vetése, de aki most beletesz apait-anyait, az gazdag aratásra számíthat. Szerencsére belső késztetést érzünk majd arra, hogy minél tevékenyebbek, szorgosabbak legyünk, így legtöbbünk megtapasztalja majd a Yin Föld Bivaly elem áldásos hatását.

Gyors eredményre ugyanakkor nem szabad számítanunk: a csírázásnak megvan a maga ideje, nem lehet siettetni, ahogy a bivalyt sem… Cserébe szinte végtelen lehetőségeket aknázhatunk ki, ahogy a Föld is mindent odaad magából, ha megfelelőképp bánunk vele. Legyen türelmünk és kitartásunk, ahogy a bivalynak, és munkánk kiemelkedően eredményes lesz.

A hivatásunkkal kapcsolatos folyamatok, események lesznek e hónap központjában, és nagyobbrészt pozitív változásokra számíthatunk. Sajnos, előfordulhatnak kedvezőtlen fordulatok is, ezek azonban rendszerint nagyobb változások előhírnökei lesznek, ugyanis ez a hónap már szervesen összefügg a 2021-es évvel és annak kihívásaival. Ami tehát most történik velünk, az már a jövő esztendő üzenete, nyitánya. Amire nagyon kell figyelnünk, az időnk, feladataink menedzselése, ugyanis a Föld elem hajlamos arra, hogy lassúvá, a Víz elem pedig – ami szintén hangsúlyos a hónap horoszkópjában – arra, hogy dekoncentrálttá, impulzívvá tegyen minket, elterelve a figyelmet feladatainkról.

Sajnos, a koronavírus is jelen lesz életünkben, a korlátozások sem szűnnek meg, és ezeket sokan nagyon rosszul viselik majd, akár dacosan, lázadóan is. Tartsuk szem előtt: az önfegyelemnek, a korlátozásoknak most üdvös hatása lesz, ráadásul van egy halvány esély arra, hogy pozitív változás következzék be a vírushelyzettel kapcsolatban.

Ami nem annyira jó hír: a pénzelem nem hangsúlyos ebben a hónapban, ami azt jelzi, hogy anyagi problémákat hozhat. Ezért továbbra is ajánlatos megfontoltan kezelnünk pénzügyeinket. Ez 2021 üzenete is: okosan bánjunk anyagi forrásainkkal, és ha nem is fukarkodunk, gondoljuk meg, mire költünk a jövő esztendőben. Erről bővebbet az előadásomon hallhattok majd. További részletek itt!

És most egy jó hír: az aktív, segítőkész, dolgos és másokra figyelő emberek az általuk nyújtott szeretetteljes támogatást kapják majd vissza az univerzumtól. Kérjünk bátran támogatást, nemcsak ima, meditáció formájában, hanem konkrétan, családtagjainktól, ismerősöktől, barátoktól, kollégáktól is, mivel ez a hónap kedvez a segítségnyújtásnak.

A józan gondolkodás nagy segítségünkre lesz ügyeink intézésében. Ugyanakkor vigyázzunk arra, hogy ne merevedjünk bele túlzott racionalitásba, ne váljunk akaratossá, agresszívvá, és reakcióinkat ne a „csakazértis-csakazértsem” vezérelje – bár erre sokunknak lesz hajlama ebben a hónapban.

Januárban is nagy hangsúly lesz a párkapcsolatokon, nem lepne meg, ha növekedne az eljegyzések, összeköltözések száma. A fészekrakás ösztöne ugyanis erősödni fog.

Változékony évben vagyunk, bármelyik hónap hozhat meglepő fordulatokat az életünkben. Eddig nem nagyon volt róla szó, de mivel most sokan nyugtalanok, féltik szeretteiket vagy épp a munkájukkal, az üzletükkel kapcsolatos aggodalmaik vannak, így itt az idő, hogy elővegyük a kínai asztrológia különleges erősségét, amely a szimbólumokban rejlik. Mostantól nem csak a pozitív és negatív napokat írom meg, hanem azt is, hogy melyik állatszimbólum tud segíteni a rossz energiák távoltartásában. Ebben a hónapban a PATKÁNY szimbólum tudja csökkenteni az esetleges negatív hatásokat. 

A hónap legkedvezőbb energiáit hordozó napjai:

Január: 7., 13., 15., 19., 25., 27., 31.

Az alábbi napokon lehetőleg ne hozz olyan döntéseket, amelyek hosszú távra szólnak, illetve ne is nagyon kezdj új, fontos dolgokba, ne ekkor költözz vagy indíts új vállalkozást, mert várhatóan nehézségekbe fogsz ütközni vagy a végkimenetel nem igazán lesz szerencsés:

Január 11., 12., 16., 23., 24., 28.

KÍNAI HOROSZKÓP ÉRTELMEZÉSÉHEZ AZ ALÁBBI EGYSZERŰ LÉPÉSEKET KELL ELŐSZÖR MEGTENNED:

1. Állíts be a születési időpontodat a KALKULÁTORBAN (kattints a szóra), majd jegyezd fel, hogy a képletedben milyen állat szimbólumok jelennek meg az alsó sorban (pl. nyúl, sárkány, stb., összesen 4 db).

2. Nézd meg, hogy milyen állatszimbólum van a NAP oszlopodban (a horoszkópodban ez az oszlop az Önelemed, azaz ez jellemez téged a leginkább)

3. Keresd ki az előrejelzésből a Nap oszlopodban lévő állatjegyet és olvasd el, hogy mire számíthatsz az adott hónapban.

4. Minden oszlopod más és más területet jelent az életedben, így érdemes a horoszkópod összes állatjegyével kapcsolatos előrejelzést elolvasni.

Életterületek főbb jelentései:

Az alábbi elemzés tájékoztató jellegű, amennyiben személyre szóló, pontosabb és részletes elemzést, előrejelzést szeretnél, úgy itt tudod felvenni velem a kapcsolatot! Kattints ide!

Tigris TIGRIS

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Tigris által képviselt energiára nincs hatással.

nyúl NYÚL

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Nyúl által képviselt energiára nincs hatással.

Sárkánybetu SÁRKÁNY

Sárkány év: Az új lehetősége ideje jött el, melyek változásokat indítanak el az életedben.

Sárkány hónap: Esélyes munkahelyi változás, új feladatok, konfliktusok munkatársakkal, családtagokkal. Most semmit nem lehet besöpörni a szőnyeg alá, tudatosodni fog, hogy jó helyen vagy-e, azt csinálod, amit szeretsz, vagy mindez csak alkalmazkodás volt csupán. Aminek változnia kell, az változni is fog. Ami ebben a hónapban a kezdetét veszi, az a 2021-es éved nyitánya lesz. Ha most kényszerülsz munkahely váltásra, akkor elég nagy az esélye, hogy a jelenleginél lejárt az időd, most kell tovább lépned. Ne állj ellen, hanem működj együtt az energiákkal. Ugyanígy lehetnek változások a munkádban, feladataidban, kollégákkal, stb.

Sárkány nap: A következő napokban kristálytisztán fogod látni, milyen megalkuvásokban élsz…ahogy 2021-ben is. Olyan dolgokat teszel a párkapcsolatért, amelyek nem szívből jönnek? Ha igen, akkor biztos lehetsz benne, hogy ez keserű íz formájában köszön majd vissza. Ebből következhet, hogy feszültség lesz a kapcsolatodban, idegesíteni fog a párod, a viselkedései, szokásai. Azonban lássuk, mi az ami pontosan idegesít benne? Csupa olyan, amit most kezdett el csinálni? Vagy mindig is ilyen volt, csak Te elnézted neki? Mert hát mégiscsak jobb vele, mint nélküle? Látod, rengeteg kérdés, amiből lassan rájöhetsz, talán nem is a pároddal van a probléma, hanem azzal, hogy te hogy viszonyulsz az egészhez. Mit engedsz meg magadnak és neki is a kapcsolatban. A rogyadozó viszonyt szétszakítja, szétmarcangolja a Bivaly hónapja, míg a biztos alapokon állót felfrissíti, kitisztítja belőle a “szemetet”, többek között azért, hogy a következő évnek ismételten tiszta lappal állhass neki.

Ezen felül lehetséges költözés, változás az otthont illetően, a társad hosszabb-rövidebb időre magadra hagy például egy utazás miatt. 

kígyó KÍGYÓ

Kígyó év: Nagyon látványos eseményekre nem lehet számítani, inkább kínálkozó lehetőségekre. Kisebb-nagyobb változásokra, melyek a külvilágodban történnek, esetleg a barátaidra erős hatással vannak.

Kígyó hónap: Ebben a hónapban keményebben állod a sarat és kevésbé leszel érzékeny, akármilyen nehézség is jön. Amennyire kétségbe tudott ejtetni egy-egy nehézség korábban, most pont ellenkezőleg, már inkább a megoldásra törekszel, és az érzelmi vonalat is kevésbé hagyod kibontakozni. Keményen és határozottan tudsz dönteni a legkétségbeejtőbb helyzetekben is. Következő napok új lehetőségeket, karrierben előrelépést, szakmai fejlődést hozhatnak. 

Kígyó nap: A pároddal egységet, amolyan véd- és dacszövetséget alkottok. Az érzelmek kevésbé játszanak szerepet, nem eltűnnek, hanem felértékelődnek és tisztábban fogod tudni, mit akarsz és mit nem. Ha nincs kapcsolatod, akkor most igényed és lehetőséged is lesz a szerelmi kötődésre. Ez nagyobb fokú elköteleződést is kiválthat belőled.

ló LÓ

Ló év: Váratlanul felbukkanhatnak emberek, helyzetek, melyek erős érzéseket váltanak ki belőled vagy környezetedből.

Ló hónap: A befektetett munka gyümölcse ebben az hónapban érik be. Ha munkádba sok energiát tettél az elmúlt időszakban, akkor most jöhetnek az első pozitív visszajelzések, megrendelések, elismerések. Ha munkát keresel, akkor most érdemes a korábbi kapcsolataidra is támaszkodni, mert lehet, hogy egy régi kollégától jön majd egy jó lehetőség. Használd az imát/meditációt (ami közel áll hozzád), hogy segíts magadnak megtaláni a megfelelő munkát, feladatot, kollégákat. Most tényleg hasznos lesz!

Ló nap: Bármilyen problémádra, lehet az lelki vagy fizikai, a gyógyírt hamarabb fogod a spirituális közegben megtalálni, mint az anyagi világban. Akkor is, ha semmi problémád, elébed sodorhat az élet olyan embereket, akik ezeket a témákat feszegetik, sőt közvetíthetnek fontos üzenteket, taníthatnak valamit, ami irányadó lesz a következő napokban, hónapokban. Azok, az emberek, akik most az utadba tévednek, szinte egytől egyig az életed fontos szereplői voltak már korábban, még ha ebben az életedben már nem is emlékszel rájuk. Hozhatnak neked üzeneteket, tanításokat, amelyek elgondolkodásra vagy cselekvésre késztetnek. Mivel a mágia koncentráltan jelenik meg körületted – ha fogékony vagy rá, ha nem -, egyáltalán nem mindegy, hogy mit mutatsz magadból. Nem mindegy, hogy kinek mit mondasz, mit szánsz és kivel hogyan bánsz. A jó energia jó rezgéseket vált ki és amikor lesz egy fordulópont, ez jön majd vissza hozzád, azonban a rossz energia negatív hullámokat kelt és ez fog rajtad is végigsöpörni. Ezért, ha a Bivaly hónapjában negatív események történnek veled, szinte biztos lehetsz, már te is okoztál hasonló nehéz perceket, fájdalmas érzéseket másoknak.

kecske KECSKE

Kecske év: Hirtelen változások, feszültségek esélyesek. A barátságaidban is ezeket tapasztalhatod.

Kecske hónap: A Bivaly hónap sokszor hoz valamilyen bizonytalanságot, kiszámíthatatlanságot. Ez belső feszültséget okozhat és legalább ugyanennyire a külvilágodban is zűrzavarossá válhatnak a dolgok. Mint a villám, úgy hasítanak be az életedbe ilyenkor a változások, mikor azt hiszed, hogy most biztosan semmi extra nem történik, akkor mozdul meg alattad leginkább a föld. Ezek termeszesetesen nem rossz dolgok, sok fejlemény ilyenkor azt szolgálja, hogy valamilyen jobb irányba indulj el. Esélyes, hogy erre kell haladnod, bár ezt az utat soha nem választanád. Ez a hónap változásokat hozhat a munkádban, feladataidban, családtagjaid életében. Lehet, most lesz a legnagyobb káosz a munkahelyeden, konfliktusok lesznek a kollégáiddal, olyan feladatokat kapsz, amire egyáltalán nem számítottál, mégis azt mondom, hagyd, hogy történjenek a dolgok, engedd a változást és hosszú távon meg fogod tapasztalni áldásos hatását! 

Kecske nap: Az otthonodban és/vagy párkapcsolatodban történhetnek változások, lehet, pont most kell költöznöd, valami történik, ami változásra késztet, stb. A társad részéről sem tapasztalhatsz meg ilyenkor túl sok biztonságot, nála is minden képlékeny és kiszámíthatatlan. Ha azt tapasztalod, hogy az utadon csupa akadályba ütközöl, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem a saját utadat járod. Figyeld meg, mit terelnek eléd ezekben a napokban, hagyd magad egy kicsit vezetni, hagyj fel az irányítással és bízz az Univerzum rendezőelvében.

majom MAJOM

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Majom által képviselt energiára nincs hatással.

Kakas KAKAS

Kakas év: Különböző lehetőségek, kapcsolatok, kisebb változások lehetségesek. Inkább kellemes dolgokra lehet számítani.

Kakas hónap: Ebben a hónapban esélyesek szakmai sikerek, elismerések, melyek előremenetelt is biztosítanak a számodra. Ez leginkább akkor tud érvényesülni, ha alkalmazottként dolgozol. Ilyenkor a szakmai előrelépés mellett számíthatsz anyagi elismerésre is. Ha munkát keresel, úgy a következő napokban érdemes lesz jobban ráerősíteni, mert a pozitív energiák jobb lehetőségeket biztosítanak, nemcsak magát a pozíciót tekintve, hanem pénzügyileg is.

Kakas nap: Most a párkapcsolatodban Te lehetsz az, aki a nadrágot viseli, mert személyiséged keményebb, határozottabb vonásai emelkednek ki. A legnagyobb nyugalommal viseled majd párod bármilyen kirohanását, mert kevésbé tud érzelmileg kimozdítani az egyensúlyodból. Harmonikus kapcsolat esetén még erősebb kötelék szövődik köztetek. Ha még nincs párkapcsolatod, úgy javaslom, ne most gubózz be, mert esélyes, hogy megismersz valakit, aki nem csak a nagy Ő lehet, de némileg a jómódú, szőke herceg fehér lovon kategóriának is megfelelhet. Kár lenne kihagyni, nem?!

KutyaKUTYA

Kutya év: Elég mogorva képet mutat most a külvilág. Olyan, mintha mindenki kerülne vagy hülyeségekkel találna meg.

Kutya hónap: A munkádban tapasztalhatsz negatív hullámokat, feszültséget. Úgy érezheted, hogy egyedül vagy és senki nem segít. Sőt, minden apró-cseprő hibádat rád olvassák. Ne hagyd magad! Tudatosítsd az erősségeidet és bízz magadban. Ez fog segíteni bármilyen munkahelyi vagy családi problémában. Ne legyél lábtörlő, de ha valamit nem jól csinálsz, akkor változtass!

Kutya nap: Nehéz fellegek vannak most körülötted, de nem kell elkeseredni, ezt is szépen fel lehet emelni, megfelelő hozzáállással és döntésekkel teljesen zökkenőmentes hónapot tudsz teremteni. A nehézségeket az jelenti, hogy feszültségek lehetnek benned és akár a párkapcsolatodban is. Szükséged lesz kellő empátiára és nyugalomra ezek kezelésére. Empátiád a megérzéseid, intuíciód alapján tud kiteljesedni. Érezni, tudni fogod, hogy mi van most körülötted, mire gondol a társad, mi a problémája, mindezeket úgy, hogy nem is kommunikálsz vele, csak egyszerűen ráhangolódsz a rezgéseire. Ez segíteni fog abban, hogy helyesen reagálj egyes helyzetekre. 

DisznóDISZNÓ

Disznó év: Izgalmas időszak veszi kezdetét, mindenféle kedvező lehetőség, ötlet és érdekesség van most körülötted.

Disznó hónap: Végre beindulnak a dolgok. Még talán nem fizikailag, de már érezni fogod, hogy elindul valami. Jöhet új munka, feladat, megbízás. Az érzelmeidre is hatással lesz ez a hónap. A családtagjaiddal rendezni tudod az esetleges konfliktusokat. Változásokat tapasztalhatsz, mozgalmasabb lesz körülötted minden és mindenki.

Disznó nap: Párkapcsolatot erősítő energiák érvényesülnek, melyek a korábbi feszültségeket elsimítják és jóval harmonikusabb időszakot vetítenek előre. Érzelmesebb leszel te és a párod is, vagy tettekben vagy kimondott szavakban. Ha nincs társad, akkor most több ismerkedési alkalmad lesz. Sok aktivitás, utazás, változás lehetséges az otthonodban és a körülményeidben is.

patkany PATKÁNY

Patkány év: A lehetőségek és újdonságok, esetleg új kapcsolatok most olyan helyről jönnek, ahonnan nem is gondoltad volna.

Patkány hónap: Az életed új nyitánya jön ezzel a hónappal, mely kifejtheti a hatását a munkádban, munkahelyi kapcsolataidban, családodban. Érdemes lesz a kapcsolataidra nagyobb hangsúlyt fektetni, mert ez lesz a záloga a jövőbeni sikereidnek. Lehetséges új munka, feladatok, megbízások, melyek intenzívebb időszakot hoznak a mindennapjaidba.

Patkány nap: A következő napokban egyidejűleg vágysz majd a nyugalomra, de közben az aktivitás is nagy szerepet játszik. Ha fizikailag pörögsz, akkor a gondolataidban vagy a környezetedben igényled az elcsendesedést és stabilitást. Ha pedig fejben nem tudsz leállni, akkor a tested kívánja majd jobban a pihenést. Az környezetedben élők most még szívesebben vannak a társaságodban, mert békét és háborítatlanságot sugárzol. Képes leszel elsimítani a feszültségeket, harmóniát csempészni a párkapcsolatodba és meghitt perceket megélni az emberekkel. Ha még nincs párod, úgy ez a hónap hozhat olyan jelöltet, akivel úgy érzed egyek vagytok. 

BivalybetuBIVALY

Bivaly év: A külvilágodban, a baráti körödban hangsúlyos események történnek majd. Csak figyelj!

Bivaly hónap: Esélyes, hogy ez a hónap nagyobb eseményeket, változásokat hoz a munkádban, pl. rengeteg feladatot, elfoglaltságot eredményez. Ha munkát keresel, nagyobb eséllyel találsz valami megfelelőt, vagy pont most kapod meg a vágyott munkakört. Barátaiddal több kellemes esemény köt össze, a velük töltött idő meghatározó lesz.

Bivaly nap: Most számíthatsz rá, hogy valamivel kedveskedni fog neked az Univerzum, hogy pontosan mivel, az mindig a meglepetés része. Az élet ilyenkor akar megjutalmazni eddigi fáradozásaidért, érdemes hát tudatosabban megfogalmazni magadban, mire is vágysz, mi hozna egy kis könnyebbséget az életedbe. Figyelj obban oda, hogy észre is vedd, amikor az elképzeléseidnek megfelelően alakulnak a dolgok. Igen apró elemekből állnak össze úgy, hogy a végén azt érzed: valahogy minden az elképzelésed szerint alakult. A jól működő párkapcsolatot csodálatos szövetséggé emeli a Bivaly hónapja, ugyanakkor a problémásat rendre megtiporhatja. Ha nem működik a kapcsolat vagy változtatni kell valamin, azt most egyértelműen látni/érezni fogod.