fbpx

2020 YANG FÉM PATKÁNY ÉV asztrológiai előrejelzés

Elérkezett a várva várt Yang Fém Patkány év, amitől sokan változásokat és fordulatot várnak, mert a 2019-es Disznó év eseményei nem feltétlenül hoztak kedvező fordulatokat. Ugyanakkor, ahogy várható volt, a Disznó év a változások, változtatások éve volt, kicsiben és nagyban is. Hiszen csak nézzünk körbe a világban, kérdezzük körbe ismerőseinket és igazolva látjuk majd, hogy a tavalyi tényleg nem a stabilitás éve volt. Annak ellenére sem, hogy a kínaiak sok jóra számítottak, mert szerintük a Disznó szerencsés, életélvező jegy. De láthatjuk, hogy többek között ezért is felesleges sztereotípiákban gondolkodni.

Minden egyes érkező év hatással van az egyéni sorsokra is, de ez mindig attól függ, hogy az éppen érkező állatjegy (Patkány, 2020) milyen kapcsolatban áll a születési horoszkópban lévő elemekkel. Így továbbra is azt hangsúlyozom, hogy nem lehet előre tömegekre vonatkozóan megmondani, hogy milyen év lesz. Kizárólag a születési adatokra épülő egyéni elemzés során lehet rávilágítani az adott lehetőségekre és a potenciális akadályokra, mely információk birtokában már mindenkinek lehetősége van arra, hogy saját maga számára a lehető legtöbbet hozza ki az adott évből, avagy elkerülje el a nehézségeket.

Ha érdekel az egyéni elemzés lehetősége, erről bővebben ezen a linken tájékozódhatsz: https://kinai-horoszkop.com/horoszkop-elemzes/

A 2020-as év a YANG FÉM és és a víz elem irányítása alatt áll majd. A yang fém az erőt, a kitartást, a határozottságot képviseli, illetve ezeket a tulajdonságok mértékét növeli bennünk. Akinek amúgy is van a horoszkópjában yang fém, annak nem lesz életidegen érzés, ismerősen fogja megélni, többségében jól tudja majd kezelni az idén előforduló helyzeteket, bár azért arra is vigyáznia is kell, hogy ne essen túlzásokba. Azaz például ne legyen túl kemény, irányító vagy érzéketlen. Akinek nincs, az is jól jár, mert erőre kap, határozottabb és teherbíróbb lesz ennek a minőség jelenségének köszönhetően. Összességében 2020-ban a keményebb döntések, határozott fellépés és nagyobb tudatosság lesz jellemző. Legalábbis látszatra.

A víz elem ebben az évben is fenntartja a jogot mindenféle változásra, változtatásra, így amire biztosan számíthatunk, az a kiszámíthatatlanság. Idén annak lesz könnyebb, aki ezt be tudja építeni az életébe, elfogadja, hogy ez most egy ilyen időszak, és készen áll rá, vagy ami még jobb, hogy ő maga kezdeményezi a változásokat. Ebben az esetben jobban kézben lehet tartani az irányítást, együtt úszva az árral jóval könnyebb lesz minden, mint mindenáron ellenállni neki.

A változékonyság idén elsősorban az anyagi, pénzügyi területeket érintheti, illetve a politikai hatalom, irányítás, döntések, jogi és hatósági ügyek, valamint úgy összességében a munkával kapcsolatos dolgokra is vonatkozik majd. Ennek okán várható, hogy az idén is lesz némi visszaesés gazdasági szempontból, akár a régóta előre jelzett válság is ebben az évben csúcsosodhat ki. Elég csak már most, a Patkány év kezdetekor az egész világot foglalkoztató és befolyásoló koronavírus járványra gondolnunk, amelynek szinte biztos, hogy lesznek hatásai a világgazdaságra is. A legutóbbi válság 2008-ban szintúgy Patkány évben kezdődött, így jobban járunk, ha felkészülten állunk neki az évnek, és kerüljük a felesleges költekezést, megtervezzük kiadásainkat, valamint jól teljesítünk a munkahelyünkön, ezzel is csökkentve az esélyét annak, hogy mi legyünk az elsők, akiktől költségcsökkentés címén megválik a cég. Nagyon sok múlik most azon, hogy a vezetők milyen döntéseket hoznak, felelős, hozzáértő irányítással a negatív irány megváltoztatható, és akár pozitív irányba is fejlődhet a gazdaság. A fém elem miatt az innováción nagy hangsúly lesz az innováción, főként a technikai területeken. Valószínűleg azok az iparágak fognak jobban teljesíteni, ahol vagy sok újító, nyitott és kreatív ember van (főként, ha még hagyják is őket érvényesülni is) vagy a technikai területek, mint az informatika, autógyártás, haditechnikai, stb.

Az évet a kettősség jellemzi. Elsőre úgy tűnhet, hogy mindenki a helyzet magaslatán van, tudja mit akar, merre halad, de aztán jöhet egy ihlet, külső hatás és egyszeriben borul minden. Ugyanez jellemzi az érzéseket is, a rendíthetetlen nyugalom lehet csak álca, hiszen a Patkány vizes jegy, amely nem erősíti a fém elem tulajdonságait. Ez arra utal, hogy az érzések, a külvilág döntései nagy befolyással lesznek viselkedésünkre, céljainkra és az anyagiakra is.

Na, de nézzük a szép oldalát is az évnek, mert mégiscsak Románc Virág év van, ami számtalan szép eseményt is hoz magával. Már önmagától a Patkányban lévő víz elemtől is, összességében javul a kommunikáció, fantasztikus ötletek, újítások születnek. Annak, aki hagyja szabadon szárnyalni a gondolatait, figyel a megérzéseire – ami 2020-ban ugyancsak felerősödik – soha ki nem fogyó utánpótlása lesz helyzetmegmentő vagy előrelépést segítő ötletekből. A Románc Virág Patkány jegy miatt egyszerűbbé válik a kapcsolatteremtés akár szakmai, akár üzleti vagy a privát életben is. Nyitottabbá válnak az ajtók, érdeklődőbb lesz a környezetünk a személyünkre és az általunk közvetített dolgokra egyaránt. Továbbra is nagy hangsúly lesz a kommunikáción, mint eszközön, mellyel céljaink könnyebben elérhetők. Ebben lehet fejlődni, új dolgokat tanulni. Ne feledjük ugyanakkor, hogy most sokkal többen használják majd ezt az eszközt, így aki ki akar tűnni a “hangzavarból”, annak valóban szüksége lesz valamilyen újításra, egyedi megközelítésre. Mivel a víz elemhez tartoznak az érzelmek és érzékenység is, így sokakra érzelmileg is hatnak majd ennek az évnek a jellemzői.

Akinek nincs párja, az idén optimistán állhat neki a társkeresésnek, mert ezen a téren fellendülés várható. Szükségtelen különösebben rákészülni, vagy pedig expressz sebességgel regisztrálni valamilyen ismerkedős oldalra. A Patkány év energiái inkább a váratlan, kiszámíthatatlan találkozásokat segítik.

Szeretnék nektek segíteni abban, hogy mindenki felkészülve kezdjen neki a 2020-as Yang Fém Patkány évnek, és megismerje a saját állatjegyére vonatkozó tanácsokat. Mindezeket az információkat részletesen kifejtve meghallgathatjátok a decemberi előadásom (1,5 óra) hanganyagában. 

2020 PATKÁNY ÉV ELŐADÁS - A MEGRENDELÉSHEZ KATTINTS IDE!

KÍNAI HOROSZKÓP ÉRTELMEZÉSÉHEZ AZ ALÁBBI EGYSZERŰ LÉPÉSEKET KELL ELŐSZÖR MEGTENNED:

1. Állíts be a születési időpontodat a KALKULÁTORBAN (kattints a szóra), majd jegyezd fel, hogy a képletedben milyen állat szimbólumok jelennek meg az alsó sorban (pl. nyúl, sárkány, stb., összesen 4 db).

2. Nézd meg, hogy milyen állatszimbólum van a NAP oszlopodban (a horoszkópodban ez az oszlop az Önelemed, azaz ez jellemez téged a leginkább)

3. Keresd ki az előrejelzésből a Nap oszlopodban lévő állatjegyet és olvasd el, hogy mire számíthatsz az adott hónapban.

4. Minden oszlopod más és más területet jelent az életedben, így érdemes a horoszkópod összes állatjegyével kapcsolatos előrejelzést elolvasni.

Életterületek főbb jelentései:

2020 PATKÁNY ÉV – AZ ÁLLATJEGYEK

A teljesség igénye nélkül, pusztán érzékeltetésként jöjjön pár mondat az állatjegyekről. Aki mélyebb ismereteket szeretne, annak javaslom a kb. 1,5 órás előadás hanganyagát. A hanganyag itt rendelhető meg:

TIGRIS

Változásokkal teli év, a megújulás lehet célod idén. Aktívabb mindennapok, utazás, költözés esélyes, ha szeretnél kitörni az eddigi életedből, azt most megvalósíthatod.

NYÚL

A kapcsolatok, szerelem lesz az év fő témája, mind a nehézségeket, mint a szerencsés lehetőségeket tekintve. Ha nincs párkapcsolatod, akkor idén esélyes, hogy találkozol valakivel, aki felforrósítja tested/lelked. Az élet minden területén érdemes gyakorlatiasabb, racionálisabb gondolkodásmódot alkalmazni, ezekkel komoly csalódásoktól tudod magad megkímélni.

SÁRKÁNY

2020-ban a személyes kapcsolataidon nagy hangsúly lesz. Mind a meglévők, mind az újak hasznosak lesznek szakmai, baráti és szerelmi téren is. Ha nincs társad, akkor legyél nyitott, mert érkezhet valaki az életedbe. Amennyiben szeretnél új munkát vagy a jelenlegit akarod megújítani, lesz rá lehetőséged, de ezért tenned is kell. Ki kell lépni a komfort zónából, ismerkedni, tanulni, fejleszteni kell magad és a tudásod is.

KÍGYÓ

Csökken a nyomás, kevesebb változás és kihívás vár rád, ugyanakkor az Univerzum támogató energiái segítenek a Patkány év során. Az anyagiakkal viszont érdemes lesz tudatosnak lenni!

LÓ

Nagyobb változásokra, kiszámíthatatlanságra számíthatsz az év folyamán, ezért jobb, ha felkészülsz rá. Ellenállni nem érdemes, jobban jársz, ha te magad tervezed meg és kezdesz is bele. Az érzéseidben is okozhat nagy összevisszaságot a Patkány éve, törekedj a belső egyensúly fenntartására!

KECSKE

Váratlan események, erős érzelmi hatások színesíthetik az évedet. Hogy pozitív vagy negatív lesz, az előre nem látható, nagyon sok múlik azon, hogy milyen szinten éled az életed. Alapvetően jók a kilátások a Patkány évére, sok támogatással az Univerzum részéről.

MAJOM

Felettébb aktív év következik, sok feladattal, intézendővel, mozgalmas hétköznapokkal. Érzelmileg kicsit befolyásolhatóbbá válhatsz, de úgy önmagában az érzések fontosabbak lesznek. Több lehetőséget is tartogat az év, mely új irányokat adhat az életednek, akár párkapcsolat, akár szakmai vonatkozásban.

KAKAS

Változások várhatók, melyek akár kényszerítő jellegűek is lehetnek, ha nem ismered fel szükségességüket. Működj együtt az energiákkal, figyelj a belső hangodra, mit súg, mit tanácsol. Főként a személyes kapcsolatokban, szerelmi életben várhatóak nagyobb változások, fent-lentek, elengedések.

KUTYA

Leginkább szakmai szempontból ideális számodra ez a Patkány éve. Ha aktív vagy, megragadod a lehetőségeket, úgy gyors sikerre is számíthatsz. Az anyagiakkal viszont légy óvatos, mert meggondolatlan döntések komoly nehézségeket okozhatnak!

DISZNÓ

Sok lehetőség, kisebb-nagyobb változás várható a Patkány évében. Javul a kommunikációd, gyorsul a gondolkodásod, úgyhogy vágj bele bátran az újításokba, lesz hozzá szellemi muníciód! A személyes kapcsolatokon nagy hangsúly lesz, ismerkedj, kommunikálj, mert ezek hozzák az új lehetőségeket.

PATKÁNY

A te éved jön, használd ki ügyesen! Több kisebb jel mutatja meg a sikerhez, jó lehetőségekhez vezető utat. Ugyanakkor előtte esélyes egy kis felfordulás is, mert rossz alapokra nem lehet erős várat építeni. Ha valami nem működik az életedben vagy nem jól, arra most rá fog világítani az élet, hogy lehetőséged legyen változtatni rajta.

BIVALY

Nagy valószínűség szerint az egyik legjobb év vár rád, tele lehetőséggel, új kapcsolatokkal, megújulással. Magadhoz képest aktívabb leszel, szívesen nyitsz majd a világra. Ami jó is jön, mert az idén nagy hangsúly lesz a kapcsolatrendszereden.

2020 PATKÁNY ÉV – ELŐADÁS MEGRENDELÉS

Aki részletesebb ismereteket szeretne a Patkány év hatásairól, illetve több részletet szeretne az egyes állatjegyekre vonatkozóan, annak javaslom a kb. 1,5 órás előadás hanganyagát. A hanganyag itt rendelhető meg: