fbpx

2019. SZEPTEMBER – KAKAS HÓNAP – KÍNAI ASZTROLÓGIA ELŐREJELZÉS

Különösen érdekes hatásokra számíthatunk a szeptemberi YIN VÍZ KAKAS hónapban, biztos vagyok benne, hogy rá fogunk csodálkozni egy-két eseményre. Akár a személyes életünkben, akár a világ történéseiben. A legjobb, ha képletesen fogunk egy zacskó pop cornt és végigmozizzuk a történéseket, mert lehet, nézni egész mulattató lesz. Hogy miért is? Mert most a legbiztosabb a teljes kiszámíthatatlanság, ezért minden lesz ez a hónap, csak unalmas nem. Leginkább az első két hétben esélyesek váratlan események, melyek felborítják napunkat vagy akár komplett terveinket is. És ezek néha egészen szokatlan dolgok lesznek, például váratlan ötletek, amelyek eltérnek az eddigi irányvonaltól, lehetnek kimondottan extrémek is. Vagy előre nem látott utazás, hirtelen változás a munkában vagy a feladatokban, esetleg fura emberek, akikre nem feltétlenül mondanánk, hogy teljesen normálisak, de mégis inspirálóak. Szóval az a legjobb, ha nyitottak vagyunk bármire és bárkire, nem feszülünk bele a dolgokba, hanem gyorsan alkalmazkodunk a megváltozott körülményekhez.

 

Rengeteg víz elem lesz jelen a hónap folyamán, ez utal arra, hogy mindenki nagyfokú szellemi teljesítményre lesz képes, fokozódik az intuíció, mindamellett, hogy fizikailag is igencsak aktívak leszünk. Szárnyalnak a gondolatok, számtalan innovatív ötlet születhet. Ugyanakkor azzal is számolni kell, hogy ahogy jönnek a gondolatok, úgy suhannak is tovább és adják át a helyet az újaknak. Sokunknak ezért nehéz lesz koncentrálni. Főként a fém nap szülöttjeinek elméje tud igazán csapongani, cserébe viszont ők lesznek a legkreatívabbak is. De összességében mindenki számolhat rá, hogy egy bevillanó gondolat teljesen új mederbe tereli az elképzeléseit. Ráadásul mindezek elég erőteljesen hatnak a munkánkra és pénzügyeinkre, ezért javasolt jobban kézben tartani a gyeplőt, ha nem szeretnénk konfliktusokat vagy anyagi nehézségeket a hónap folyamán.

Hangsúlyosan intellektuális beállítottságú az idei Kakas hónap, ezért kevésbé kedvez a fizikai jellegű munkáknak és tevékenységeknek. Sőt, sokan vonakodni fognak a nehéz, unalmas vagy nagyon hétköznapi tevékenységektől. Munkában azok fognak szárnyalni, akiknek szükségük van kreatív gondolatokra. Viszont nekik is ügyelniük kell arra, hogy ne aprózzák el energiájukat, illetve ne engedjék, hogy az újabbnál-újabb gondolatok eltereljék figyelmüket meglévő feladataikról. Most minden változik, minden csak időszakos, ezért tudatosabban kell koncentrálni és ösztönözi magunkat a kitartó munkára. Egy érdekesebb helyzet, elképzelés vagy ember pillanatok alatt kiváltja a lelkesedést, olyannyira, hogy a meglévő teljesen érdektelenné válik, ezért befejezni is nehézkesebb lesz.

A hónap másik fő üzenete, mint minden Kakas időszakban, a büszkeség témája. Egyrészt jó, ha van, mert tartást ad, de nem jó, ha uralkodik rajtunk. Önbecsülésünket emelheti, hogy szeptemberben több olyan esemény lehet, amely különlegessé, kiemelkedővé tesz bennünket vagy a körülményeinket. Most elő lehet rukkolni újításokkal, amelyek egyediek, amelyek még nincsenek a környezetünkben. Könnyebb felkelteni az érdeklődést, kapcsolatokat építeni és természetesen a sikerben fürdőzni is. Ugyanakkor, annak akinek érzékeny az egója, megélhet nehéz napokat, mert jöhetnek emberek vagy helyzetek, melyek próbára teszik ezen a téren. Jó tanácsként annyit javasolnék, hogy azonnali kiborulás, megbántódás helyett figyeljünk az üzenetre is, mert lehet, ha nincs is cukormázzal leöntve, de azért van benne igazság.

Végül jó hír, hogy extra mennyiségű és minőségű segítő energia lesz jelen ebben a hónapban. Akinek szüksége van rá, bátran imádkozzon, meditáljon, mantrázzon – ami közel áll hozzá -, mert olyan, mintha az Univerzum amolyan “egyet kérsz, hármat kapsz” támogatás akciót hirdetett volna! Illetve legalább ennyire kedvez a szerelemnek, ismerkedésnek is a Kakas hónapja, úgyhogy hajrá azoknak, akik társra vagy új kapcsolatokra vágynak, nekik áll most a zászló!

A hónap legkedvezőbb energiáit hordozó napjai:

Szeptember 11., 17., 19., 23., 29.,

Október 1., 5.

Az alábbi napokon lehetőleg ne hozz olyan döntéseket, amelyek hosszú távra szólnak, illetve ne is nagyon kezdj új, fontos dolgokba, ne ekkor költözz vagy indíts új vállalkozást, mert várhatóan nehézségekbe fogsz ütközni vagy a végkimenetel nem igazán lesz szerencsés:

Szeptember 15., 16., 20., 27., 28.,

Október 2.,

KÍNAI HOROSZKÓP ÉRTELMEZÉSÉHEZ AZ ALÁBBI EGYSZERŰ LÉPÉSEKET KELL ELŐSZÖR MEGTENNED:

1. Állíts be a születési időpontodat a KALKULÁTORBAN (kattints a szóra), majd jegyezd fel, hogy a képletedben milyen állat szimbólumok jelennek meg az alsó sorban (pl. nyúl, sárkány, stb., összesen 4 db).

2. Nézd meg, hogy milyen állatszimbólum van a NAP oszlopodban (a horoszkópodban ez az oszlop az Önelemed, azaz ez jellemez téged a leginkább)

3. Keresd ki az előrejelzésből a Nap oszlopodban lévő állatjegyet és olvasd el, hogy mire számíthatsz az adott hónapban.

4. Minden oszlopod más és más területet jelent az életedben, így érdemes a horoszkópod összes állatjegyével kapcsolatos előrejelzést elolvasni.

Életterületek főbb jelentései:

Az alábbi elemzés tájékoztató jellegű, amennyiben személyre szóló, pontosabb és részletes elemzést, előrejelzést szeretnél, úgy itt tudod felvenni velem a kapcsolatot! Kattints ide!

Tigris TIGRIS

Ez a hónap a horoszkópodban lévő TIGRIS által képviselt energiára nincs hatással.

nyúl NYÚL

A kiismerhetetlenség és meg nem értés napjai jönnek, hiába is keresik az emberek a választ a tetteidre, aligha fogják felfedezni azokat. Mert látszólag besimulsz, egyetértesz, közben meg ki tudja mire gondolsz valójában és mit akarsz. Majd te eldöntöd, hogy megosztod-e másokkal. Szívesen feszegeted a Kakas hónapjában a saját határaidat, de mindezt diszkréten, lehetőleg úgy, hogy senki nem tudjon beavatkozni a dolgaidba. Benned lehet a késztetés, hogy megtégy valamit, mert úgy érzed szükséged van rá, és csak menet közben jössz rá, hogy talán mégsem kellett volna. De ennek most így kell működnie, mert a személyes tapasztalataidon keresztül tanulsz. Leginkább a társas kapcsolataidban, azon belül is főként a szerelmi és szexuális életedben válhatsz kalandvágyóvá. Ha Nyúl napján születtél, a szerelem témája erőteljesebben jelenik meg. Szívesebben flörtölgetsz, kikacsintgatsz akár a kapcsolatodból is, csak hogy próbára tedd a vonzerőd. Amennyiben már nem működőképes a párkapcsolatod, van rá esély, hogy ez a hónap pontot tesz a végére, de legalábbis felrázza olyan mértékben, hogy abból valami új születhessen. Nyúl hónapjában születve a munkában, családi és baráti kapcsolataidban lehetnek kisebb-nagyobb feszültségek, melyek mögött az is ott lesz, hogy te nem látod tisztán a másik szándékait, alig-alig igazodsz ki tettein vagy te viselkedsz így . Ez utóbbi nem biztos, hogy fel fog tűnni neked, csak a környezeted csodálkozhat rá, hogy miért vagy most kiszámítatlanabb. A Nyúl jegy nem igazán harcias típus, szívesebben kerüli a konfliktust. Most viszont erősítő energiák jönnek, melyek képessé tesznek változások megtételére, avagy jobban mersz majd kilépni a komfort zónádból.

Sárkánybetu SÁRKÁNY

Az elköteleződés hónapja a szeptember, mely növeli benned a kitartást és több kedvező lehetőséggel segíti az utadat. Lesznek változások, de többségében pozitívak. Ha Sárkány hónapjában születtél, a munkádban nagyot tudsz fejlődni, előre lépni. Esélyes, hogy új pozíciót, érdekesebb feladatot vagy magasabb fizetést ajánlanak vagy találsz másik helyet, ahol ezeket megkaphatod. A feletteseid támogatására is jobban számíthatsz, hamarabb szót értesz velük bármilyen témában. Most kevésbé számítanak az érzelmek, a hangsúly a gyakorlatias dolgokon lesz, ezért tedd félre a nehéz gondolatokat, esetleges megbántottságot és koncentrálj arra, amit el szeretnél érni. Sárkány napján születve, ha nincs társad, akkor a következő napok lehetőséget kínálnak új kapcsolatra. Sokkal vonzóbb leszel a környezeted számára, jobban megy az ismerkedés is. Ha van társad, akkor ne várd az érzelmek és érzékek tobzódását, ellenben minden fontos dolgot, akár az otthonotokkal kapcsolatban el tudtok intézni, így sokat fogtok haladni.

kígyó KÍGYÓ

Remélhetőleg az előző hónap nem hozott túl nagy gondokat, nehéz változásokat az életedbe. Ha mégis, az a jó hírem, hogy most kicsit fellélegezhetsz, magad mögött hagyhatod a változékonyságot és újult erővel, lelkesedéssel vághatsz bele az új feladataidba. Ahhoz hasonlítanám a Kakas hónapját, mintha vihar után eltakarítanád a leszakadt faágakat, leveleket a kertből, viszont a jótékony eső után látod, hogy újra virágzásnak indulnak a növényeid. Ha történt változás, konfliktus az elmúlt időszakban, akkor ennek vége, most jön az újraépítkezés. Feladataidban gyakorlatiassá és következetessé válsz. A terveidet lépésről-lépésre valósítod meg, számtalan intézendőt fogsz betervezni és bár sok lesz, de mindenre lesz energiád és időd is. Vezetői képességeid is a felszínre törnek, ami jó esetben egy határozott, céltudatos irányítót eredményez, rossz esetben egy akaratos, diktatórikus főnököt. Kígyó hónapjában születve szakmai téren tudsz előrébb lépni, ekkor jöhetnek jobb lehetőségek, új feladatok, megfelelő partnerek. Kígyó napján születve, ha vannak feszültségek a kapcsolatodban, akkor most kevésbé borulsz ki miattuk, higgadtabban látod a helyzetet, és ezáltal megfelelőbb döntéseket is tudsz hozni. Ez az időszak jót tesz a döcögő kapcsolatoknak, a jól működőknek is, sőt a szingliknek is, mert most váratlanul felbukkanhat valaki igazán vonzó jelölt.

Kedvező időszak ez a befeketéseidnek is, könnyebben észre fogod venni az esetleges jó üzleti lehetőségeket, ezért pénzügyi szempontból is pozitív napok várnak rád. Ugyanakkor esélyes, hogy lesznek a környezetedben olyan egyének, aki megnehezítik az életed a kicsinyességükkel, féltékenységükke. Ügyelj arra, hogy ne kerülj negatív befolyásuk alá.

lóLÓ

Ez a hónap a horoszkópodban lévő  által képviselt energiára nincs hatással.

kecske KECSKE

Ez a hónap a horoszkópodban lévő KECSKE által képviselt energiára nincs hatással.

majomMAJOM

Drámai érzelmi kitörések és fájdalmas változások nem túl esélyesek ebben a hónapban, ugyanolyan céltudatos, olykor kemény, más szemszögből nézve határozott leszel, mint szoktál. Inkább a környezetedben tapasztalhatsz, több aktivitást, illetve számos kedvező lehetőségre is számíthatsz. Ha Majom hónapjában születtél, leginkább a munkáddal kapcsolatosan lesz nagyobb nyüzsgés, lehet ez több teendő, újabb megbízatás, megrendelés avagy szakmai előreléptetés is. A kapcsolatokon nagy a hangsúly a Kakas hónapjában, mind magánéleti, mind szakmai szempontból, akár össze is keveredhetnek ezek. Ha szeretnél előrébb lépni a munkádban, akkor érdemes lesz több energiát fektetni a kapcsolataid ápolásába és az ismerkedésbe. Majom napján születve a párkapcsolatban a józanság dominál az érzelmek felett. Most inkább a gyakorlatias dolgoknak, intézendőknek van ideje, a pároddal együtt kiválóan tudtok előre haladni bármiben, amit kitűztetek magatoknak. Ha nincs társad, akkor viszont hajrá, mert ahogy írtam, ez kapcsolatépítős hónap, most kell belevetned magad az ismerkedésbe!

Kakas KAKAS

Lépj ki a fénybe és sütkérezz benne! Mert erre születtél és most meg is teheted. Ha Kakas hónapjában születtél, leginkább a munkádban érhetsz el nagyobb eredményeket, itt lesz nagyobb esélyed megmutatni tudásod és tapasztalataid. Számíthatsz rá, hogy a környezeted elismeréssel adózik a munkád iránt és most van igazán esélyed arra, hogy a számodra megfelelő pozíciót, feladatot vagy kollégákat megtaláld. A Kakas hónapjában az intuíciód élesebbé válik, így jobban érzed a környezted, a folyamatokat és embereket egyaránt, amit a magad előnyére tudsz felhasználni, könnyebb és jobb döntések érdekében. Ugyanakkor lehetnek olyan események, személyek, melyek tükröt mutatnak majd neked, rávilágítanak azokra a gyengeségeidre, amelyekkel nehéz szembenézni. Amennyiben az információ körítésére figyelsz, úgymint stílus, a közlő személye, körülmények, akkor kevésbé lesz füled arra, hogy meghalld a mögöttes üzenetet, ami jobb irányba vihetne, pozitív változásra késztethetne. Ellenben könnyen válhatsz nevetségesség, kicsinyes viták, veszekedések résztvevőjévé, melyből nem feltétlenül Te kerülsz ki győztesen, ha hagyod, hogy a büszkeséged uralja a gondolkodásod és a reakcióid, ráadásul elzárod magad az esetleges fejlődéstől is.

KutyaKUTYA

A következő napokban van esély némi ajtócsapkodásra…akár pozitív, akár negatív értelemben. Kutya hónapjában születve, ez lehet egy jó buli vagy érkező/távozó barátok sürgés-forgása. Vagy sorra jöhetnek hozzád az emberek, hogy elmondják kisebb-nagyobb problémáikat, mert a te tanácsodra számítanak és közben neked is jó, mert megoldásokat találhattok együtt a te problémáidra is. Vagy van olyan dolog, amin már régóta dolgozol és ebben a hónapban tárod a nyilvánosság elé. Nem kizárt, hogy szakmailag nagyobb figyelmet kap a személyed vagy a tevékenységed. Családi és baráti kapcsolataidban visszatérhetsz a gyökerekhez, ami jelenthet régi barátságok újraéledését de akár meglévő konfliktusok kiéleződését is. Kutya napján születve a párod és közted lehetnek súrlódások, melyeket akkor tudtok kezelni, ha nyugodtan átbeszélitek a problémákat. Esélyes, hogy feljönnek olyan sérelmek, melyek a régebben mérgezik valamelyikőtök lelkét.  Viszont a jól működő kapcsolatot feldobja a Kakas hónapja, több örömteli, vidám napot köszönhetsz majd neki. Ha pedig nincs társad még, most nagyobb az esélyed, hogy találj valakit, aki a sors neked szánt!

DisznóDISZNÓ

Ez a hónap a horoszkópodban lévő DISZNÓ által képviselt energiára nincs hatással.

patkany PATKÁNY

Változások, változások és megint csak változások. Ahogy a környezetednél, úgy benned is. Hogy miért? Mert szükséges, mert most az Égiek nem nézik tétlenül, ha az életed valamely területe nem a tőled elvárható szinten működik, ezért fel fogják zavarni az állóvizet, hogy elinduljon a változás. A már régóta meglévő problémákkal való szembenézés akarva, akaratlanul megtörténik, azok, melyek többé nem söpörhetőek a szőnyeg alá.  Patkány hónapjában születve a munkád vagy a kollégáid, illetve családi és/vagy baráti kapcsolataid kerülnek előtérbe. Ez okozhat változásokat, vagy kevésbé pozitív eseményeket, melyek egyrészt ráébresztenek, a valós helyzetedre, ill. azokra a problémákra, melyek már egy ideje megreformálásra várnak. Magas szinten a kapcsolatrendszered felpezsdül a Kakas hónapján és – részben ezeknek köszönhetően – változásokat tudsz véghez vinni, melyek új irányt adnak az életednek.

A Kakas napján születve a társasági életed nyüzsgősebbé válik, mely hatással lehet a párkapcsolatodra is. Egyedülállóként növekszik az esélyed, hogy pikáns kis kalandokba keveredj avagy találkozz életed szerelmével. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a szerelmeddel új utakat fedezhettek fel lelki és testi értelemben is, elvetve a megszokást, belevetve magatokat a romantikus élvezetekbe.

Nehézségek esetén a hónap mindig tartogat a számodra egy-egy bónusz segítséget, amikor azt hinnéd, hogy kész, itt a vég, összeomlik minden, a semmiből tűnik fel a segítség, ezért légy bizakodó, az Univerzum láthatatlanul óvón ott áll mögötted.

Bivalybetu BIVALY

A következő napok a kitartó fejlődésről szólnak, ami amúgy sem áll tőled messze, de talán sokszor elbizonytalanodsz vagy kényelmesség miatt nem teszel meg dolgokat, melyek pedig a hasznodra válnának. Ez most eltűnik, eltökélt és fokozottan cselekvőképes leszel. A kerülő utak, a helyzetek szépítése életidegen dolog lesz, ezért olykor talán kicsit keményebbnek is fognak látni az emberek, még ha valójában nem is ilyen vagy. Ha Bivaly hónapjában születtél főként a munkád területén tudod ezt az erőt, kitartást és egyenességet kamatoztatni. Egyrészt felgyorsít egy kicsit, másrészt mindenben határozottabb és következetesebb leszel. Akár szellemi, akár fizikai munkát végzel, az erő társadul szegődik, aminek köszönhetően még többet és még színvonalasabban tudsz teljesíteni. Előrukkolhatsz valami különlegessel, ami megkülönböztet másoktól és téged is jobban megfognak az egyedi emberek, ötletek és helyzetek. Ez az a hónap, amikor nagyobb helyzeti előnyre tudsz szert tenni. Most minden adott, hogy a szakmai és üzleti életedben óriási sikereket érj el, használd hát okosan az energiákat!

Ha tetszett az előrejelzés és úgy gondolod, másnak is hasznára válna, kérlek oszd meg ezt a cikket! Köszönöm!