fbpx

2019. október – kutya hónap – kínai asztrológiai előrejelzés

Ahogy nézem a YANG FA KUTYA hónap horoszkópját, az látom, hogy mindannyian felköthetjük a gatyánkat, ha bármire is szeretnénk jutni a következő napokban.

Ez azt jelenti, hogy nem lesznek repkedő csirkecombok, nem lesz habzsidőzsi, hacsak, valaki mindent meg nem tesz azért, hogy legyen. Kiugróan sok a yang elem és főként ezek diszharmonikus kapcsolata jelzi, hogy a gyenge embereknek egyáltalán nem lejt a pálya. Így azt tehetik, hogy vagy beállnak az erős mögé/mellé vagy felvértezik magukat és előveszik rejtett tartalékaikat. Mert az erősek és rafináltak igencsak elemükben lesznek és nem lesz semmi kivetnivalójuk az ellen, hogy bármilyen eszközt bevessenek céljaik elérésért. Szóval, nem szabad szétesni akkor sem, ha nem érzünk magunkban kellő erőt, hanem stratégiát kell váltani és nagyobb kitartással dolgozni céljainkért. Össze kell fogni másokkal, segítséget is lehet kérni és természetesen nem szabad feladni menet közben, nehézség esetén meg pláne nem!

Úgy tűnik, hogy a bonyolult kapcsolatoknak lesz ideje ebben a hónapban. Bár igényelnéd, jobbára leginkább csak önmagad segítője lehetsz, így nem érdemes nyomás alá helyezni a környezeted, sem hibáztatni másokat, hogy nehéz a dolgod. Most magadnak kell megoldani az ügyeidet és az a jó hírem, hogy képes is leszel rá. Persze, az nem biztos, hogy egyszerű lesz, de ne add fel, ne keseredj el, mert menni fog! A hónap feladata önmagad meggyőzése és egyben gyengeségeid legyőzése is.

Ideje van a konfliktusoknak is, melyek az elvi, jogi és munkahelyi ügyekben tornyosulhatnak. Ezek a területek azok, ahol a nehézségeket is megtapasztalhatod, akárcsak a nagyobb változásokat és sajnos a problémás ügyeket/embereket is. A legrosszabb stratégia most az, ha megmakacsolod magad és a “csakazértis” vagy “csakazértsem” álláspontra helyezkedsz. Ehelyett inkább azt nézd, hogyan lehetne mindenki számára megfelelő megoldásokat keresni. Ez sem lesz egyszerű, de legalább lehet vele előre haladni.

Bár több társasági esemény várható a hónap folyamán, sokszor érezheted úgy jó együtt lenni másokkal, de még jobb elvonulni, bekuckósodni a pokrócba, kávézgatni, olvasgatni vagy tévézni. Lesznek így igazi pihenésre vágyó napjaid, amikor azt akarod, hogy mindenki hagyjon békén, de ugyancsak a másik véglet, ekkor pedig akár te szervezel társasági összejövetelt és nagy kedvvel élvezed ki az élet adta örömöket.

A legnagyobb kihívásokat ebben a hónapban a YIN FA és YIN FÖLD nap szülöttei élhetik meg, nekik szükséges minél rugalmasabbnak lenni, nem erőltetni dolgokat, viszont élni azokkal a lehetőségekkel, melyeket ez a hónap kínál fel nekik.

Az alábbi napokon lehetőleg ne hozz olyan döntéseket, amelyek hosszú távra szólnak, illetve ne is nagyon kezdj új, fontos dolgokba, ne ekkor költözz vagy indíts új vállalkozást, mert várhatóan nehézségekbe fogsz ütközni vagy a végkimenetel nem igazán lesz szerencsés:

Október 15., 22., 23., 27.,

November 3., 4.,

A hónap legkedvezőbb energiáit hordozó napjai:

Október 14., 18., 24., 26., 30.,

November 5., 7.,

KÍNAI HOROSZKÓP ÉRTELMEZÉSÉHEZ AZ ALÁBBI EGYSZERŰ LÉPÉSEKET KELL ELŐSZÖR MEGTENNED:

1. Állíts be a születési időpontodat a KALKULÁTORBAN (kattints a szóra), majd jegyezd fel, hogy a képletedben milyen állat szimbólumok jelennek meg az alsó sorban (pl. nyúl, sárkány, stb., összesen 4 db).

2. Nézd meg, hogy milyen állatszimbólum van a NAP oszlopodban (a horoszkópodban ez az oszlop az Önelemed, azaz ez jellemez téged a leginkább)

3. Keresd ki az előrejelzésből a Nap oszlopodban lévő állatjegyet és olvasd el, hogy mire számíthatsz az adott hónapban.

4. Minden oszlopod más és más területet jelent az életedben, így érdemes a horoszkópod összes állatjegyével kapcsolatos előrejelzést elolvasni.

Életterületek főbb jelentései:

Az alábbi elemzés tájékoztató jellegű, amennyiben személyre szóló, pontosabb és részletes elemzést, előrejelzést szeretnél, úgy itt tudod felvenni velem a kapcsolatot! Kattints ide!

Tigris TIGRIS

A Tigris jegy szülötteként mozgalmas napoknak nézel elébe. Erőteljes tűz energiák fűtenek a hónap folyamán, melyek lelkesedést és változó irányokat hoznak. Új céljaid, terveid kibontakozásának ideje jött el, ekkor semmi sem lehetetlen, mert az egyébként sem gyenge akaratod még erősebbé teszi a Kutya szimbólum tetterőt és kitartást növelő energiája. Minden támogatott ebben az időszakban, amihez elhivatottság és dinamikusság szükségeltetik. Ne csodálkozz, ha ezekben a napokban jóval aktívabb leszel, mint korábban, ha pedig akarsz valamit, akkor azt vehemensen kommunikálod. Amennyiben eleve temperamentumosabb személyiség vagy, akkor figyelned kell arra, hogy ne válj túlzottan ellentmondást nem tűrővé.

nyúl NYÚL

A következő napokban magadon és másokon is feltűnőbb változásokat figyelhetsz meg. Amit teszel, annak hatása lesz, arra oda fognak figyelni az emberek. A terveid és azoknak tálalása, valamint szándékaid önmagukban nagy hatást tudnak gyakorolni másokra, ha pedig energiát is fektetsz mások meggyőzésére, akkor szinte elsöprő erővel tudod magaddal ragadni a “közönséged”. Ha Nyúl napján születtél nemcsak te, hanem a társad is inspirálóbbá válhattok. Jót tesz ez a hónap a kapcsolatodnak, békésebb és összetartóbb időszak várható, együttesen erősebbek és ellenállóbbak lesztek az élet kihívásaival szemben. Aktív társkereső időszakodban ez a hónap hangsúlyosabb szerelem felbukkanását vagy kezdetét is jelentheti. Nyúl hónapjában születve a munkádban mozgalmasabb időszak következik, ha váltani szeretnél, most nagyobb és több lehetőséged lesz rá, ha új feladatokat, ügyfeleket szeretnél, akkor használd a Kutya hónap erősítő és lelkesítő energiáit, melyek támogatnak majd kezdeményezéseidben.

Sárkánybetu SÁRKÁNY

Ha a Sárkány jegyében születtél, akkor időről-időre megjelenhetnek az életedben olyan időszakok, amikor bevillanó gondolatok, megérzések formájában rá tudsz érzékelni a láthatatlan világra. Talán te is meglepődve szembesülsz azzal, hogy amire korábban gondoltál, az megtörténik vagy amikor találkozol egy ismeretlennel, rögtön tudod, hogy milyen emberrel állsz szemben, mi zajlik benne, holott még egy szót sem váltottál vele. Van  amikor erősebben, máskor gyengébben érzékelheted ezeket. Ezek az érzések és események október és november első pár napjaiban fokozottabban jelennek meg.  Nem kell ehhez különösebben spirituálisnak, sem pedig gyakorlottnak lenni. Működik ez magától is. Rá tudsz érzékelni magas és alacsony rendű rezgésekre egyaránt. Tisztábban látod majd az embereket és a szándékaikat, de ha negatív beállítottságú vagy, akkor borúsabban is láthatod az életed és a környezeted. Akár depressziósabb napjaid is lehetnek, leginkább ha nem tudatosítod magadban ezt az igen érzékeny időszakot, ami ennyire hat rád. Alacsony szinten komoly viták, veszekedések lehetségesek, a harcok dúlhatnak benned, de akár a környezetedben is! Elérkezhet az idő komolyabb változásnak is, költözhetsz, utazhatsz vagy az életed egyéb területein alakulnak úgy a dolgaid, hogy változtatni leszel kénytelen, de ne aggódj, mert utólag visszanézve úgy értékeled majd, hogy szükséges volt megtenned azt.

kígyó KÍGYÓ

Ez a hónap a horoszkópodban lévő KÍGYÓ által képviselt energiára nincs hatással.

ló LÓ

Személyiséged meghatározó eleme a lelkesedés, aktív cselekvőképesség, mely októberben csúcsra járatódik. A türelem és higgadtság kevésbé lesz jellemző rád most, de nem is baj, mert itt az idő, hogy új terveidbe belevágj és megvalósítsd őket. Ha Ló hónapjában születtél, úgy a munkádban lehetnek izgalmasabb vagy nagyobb kihívást jelentő feladatok, több lehetőség és projekt is megtalálhat a következő napokban. Kimondottan kedvező időszak jön, ha kereskedelem vagy humán területen dolgozol, ahol szükség van motivációs képességeidre, ahol el kell adnod magad vagy a “terméked”. Ha Ló napján születtél, úgy kissé izgágábbá válhatsz, nem lesz kedved otthon henyélni, kellenek majd az új élmények, akár a szerelem területén is. Ha van párod, akkor vele élheted meg ezeket a felfokozott napokat, néha össze is rúghatjátok a port, de amúgy összekovácsoló energiák érvényesülnek. Ha pedig nincs társad, most könnyebben megy majd az ismerkedés.

kecske KECSKE

A korábbi hónapokhoz képest egy árnyalatnyival feszültebb időszak köszönthet az életedbe. Amennyiben Kecske napon születtél, úgy a társaddal szemben válhatsz ingerlékenyebbé, jobban idegesíthetnek a negatív szokásai. Azok is, amiket ismersz és reklamálsz is miatta, de azok is, amelyek felett valamilyen megfelelési vágy vagy alkalmazkodás miatt szemet hunysz. Ellenben a párod is lehet az, aki folyamatosan szembesít a hibáiddal vagy helytelen cselekedeteiddel. Októberben a társ, mintegy igazság tükör jelenik meg, kíméletlenül mutat rá azokra a negatív szokásaidra, melyeken már jó ideje változtatnod kellene. Nem ajánlatos ilyenkor elbújni a felelősség elől sem, hiszen nem is lesz nagyon hova. Hiába is próbálkoznál hárítani, ezekben a napokban vagy vállalod a felelősséget a tetteidért vagy majd valaki más fogja rád olvasni. Ellenben, ha biztos vagy magadban, biztos abban, hogy igazad van vagy képes vagy arra, amit vállalsz, akkor tessék kiállni magadért, ne hagyd, hogy bárki vagy bármi elnyomjon vagy olyan dologra kényszerítsen, amit nem akarsz. Ha Kecske hónapban születtél, akkor fentiek ugyanúgy esélyesek, de főként a munka, család és barátok vonatkozásában.

majom MAJOM

Októberben fogod magad igencsak “felszívni” és bármit elintézni, megoldani, amit fontosnak ítélsz meg vagy célként kitűztél. Ha Majom hónapban születtél, akkor felelősségteljes feladatok hárulnak rád a munkádban, de ezeket könnyedén hajtod végre, mert te akkor is végzed a dolgod, amikor már mindenki más kidőlt mellőled. Ha kell, akkor vasárnap is bemész a munkahelyedre dolgozni, mert a felelősségtudat és eltökéltség vezérel. Szakmai szempontból ezért a következő napok kedvező előrelépési lehetőségekkel kecsegtetnek. Mivel személyiséged keményebb, erőteljesebb oldala válik hangsúlyossá tendenciád lesz arra, hogy embereket, eseményeket túlzottan keményen és egysíkúan értékelj. Ezekben a napokban még inkább fehérben és feketében láthatod a dolgokat, és még az érzelmeket is maximálisan félre teheted, ha a céljaid eléréséhez ez szükséges. A feszültség is fokozatosan nőhet benned, ezért érdemes lesz olyan tevékenységeket is folytatnod, amelyek levezetik azt. Majom napján születve, ha nincs társad, akkor van rá esély, hogy most megismerkedj valakivel, de csodálkozz, ha nehéz dió lesz vagy kissé távolságtartóbb. A meglévő kapcsolatot erősíti a Kutya hónap, de az érzelmek kevésbé dominálnak majd.

Kakas KAKAS

Ha az elmúlt napokban esetleg sérelmek értek, akkor feltámadhat benned egy erős késztetés arra, hogy ezt mindenkivel megoszd, aki csak hajlandó meghallgatni téged. Mindez teljesen rendben van így, tedd meg, hiszen ez számodra egy feszültséglevezetési forma, ugyanakkor kerüld a látványos veszekedést, siránkozást, mert ha jogos a panaszod, akkor is kellemetlenül érezheti magát a környezeted. Kakas hónapjában születve a munkádban aktívabb időszak következik, több közösségi esemény, nyüzsgés és nagyobb felelősséggel járó feladataid lehetnek, illetve alacsony szinten több konfliktusra vagy problémázó emberre is számíthatsz. A családodban és baráti körödben azok a problémák, melyek nem lettek megoldva, ismét előtérbe kerülhetnek és nehézségeket okozhatnak. Kakas napján születve a pároddal lehetnek egyrészt mozgalmas napjaid, sok társasági eseménnyel fűszerezve, de ha vannak nézeteltéréseitek, azok most komolyabbá tudnak válni. Ha nincs párod, akkor lehet, hogy felbukkan valaki, aki már szerepet játszott az életedben korábban.

KutyaKUTYA

Az október a Te hónapod, bárhol is van a horoszkópodban a Kutya, azon a területen számos kedvező és kellemes esemény történhet veled. Érdemes lesz jobban figyelned azokra a jelekre, amelyek a pozitív események előjelei lehetnek, mert van rá esély, hogy csak finoman, alig-alig észrevehetően jelenik meg az a dolog, amely hosszú távon garantálja a sikert és boldogságot. Kutya napján születve a társaddal – amennyiben alapvetően harmonikus a kapcsolatod – békés és együttműködő napokra számíthatsz, ráadásul sokszor alakulnak majd úgy a helyzetek, hogy az neked legyen kedvező. Ha vannak – akár ki nem mondott – problémák, azok most fellángolhatnak, de csak azért, hogy végre történjen valamilyen előrehaladás és megoldás szülessen. Kutya hónapjában születve a munkád kerül előtérbe, vagy azért mert van, vagy azért mert nincs és keresel. Ha minden rendben a jelenlegi helyeddel, akkor nem kell nagy drámákra számítanod, de ha vannak problémák, úgy nem árt, ha felkészülsz az esetleges nehézségekre, melyeket kezelned kell majd.

DisznóDISZNÓ

Ez a hónap a horoszkópodban lévő DISZNÓ által képviselt energiára nincs hatással.

patkany PATKÁNY

Ez a hónap a horoszkópodban lévő PATKÁNY által képviselt energiára nincs hatással.

Bivalybetu BIVALY

Októberben többször is lehet olyan érzésed, hogy egyedül vagy egy olyan világban, környezetben, ahol senki nem ért meg és senki nem tud segíteni neked. Néha egész kilátástalannak tűnhet minden és ez az érzés folyamatos belső feszültséget okozhat. Tudatosítsd, hogy nem vagy egyedül, csak így érzed magad, valójában csak azért vonul vissza mindenki a háttérbe, hogy önállóan tudj fejlődni. Ezek a napok rávilágítanak arra, hogy segítség nélkül is boldogulsz a világban, még ha ez eleinte nehéznek is tűnik. Akkor, amikor már épp megszoknád, hogy felelősséget vállalj önmagadért, a tetteidért, pont mire ráébrednél, nem szorulsz senki másra, már vége is lesz a hónapnak, amelyből egy megerősödött önbizalommal kerülhetsz majd ki.