fbpx

2019. MÁJUS – KÍGYÓ HÓNAP – KÍNAI HOROSZKÓP ELŐREJELZÉS

Kössük fel a gatyánkat, mert lesz itt kérem szépen mindenféle érdekesség! Az idei Kígyó hónap félresöpör bármilyen stagnálást vagy hezitálást. Innentől kezdve egyre jobban kezd érvényesülni a 2019-es év Disznó zodiákus hatása, amely felpörget és rábír bennünket arra, hogy elinduljunk valami új felé. És ez most kiváltképp hangsúlyos üzenet!

Különböző hatások érvényesülnek a Kígyó hónap folyamán, és az, hogy kinél melyik jelenik meg, leginkább a horoszkópban lévő egyéni hatások függvénye lesz. Összességében elmondható, hogy mindegyik a változás felé mutat, így a cél az, hogy ebben a hónapban állapotváltozások jöjjenek létre az életünkben. Aztán ezen belül már kinek-kinek más lesz. Van aki ekkor dönt költözés mellett, van aki már konkrétan meg is teszi, míg mások csak felújítanak vagy a párkapcsolatukban hoznak olyan döntést, mely hatással lesz az otthonukra, környezetükre (nem kell mindig negatív dologra gondolni!). A lényeg, hogy érezni fogjuk, hogy merre kell elindulnunk és most kedvünk is lesz hozzá. Hangsúlyosan tudatos, törekvő hónapunk lesz!

A belső eltökéltség mellett, igencsak aktív napokra is számíthatunk, sok-sok rohangálással és még annál is több teendővel. Kötelezettségeink teljesítése belső késztetés lesz, mely elnyomja az esetleges kényelmességünket, így azok is, akik kicsit lassabb beállítottságúak magukhoz képest felgyorsulnak. Akik viszont amúgy is tevékenyek, azok még inkább számíthatnak arra, hogy feszíteni fog a tettvágy vagy a mehetnék. Ideális ezért ez az időszak minden olyan dologra, amiben előre szeretnénk haladni.

A fizikai aktivitást is elővetíti a Kígyó hónapja, a tél folyamán felszedett plusz kilókat most pillanatok alatt le lehet dolgozni, ekkor érdemes belekezdeni az ún. életmódváltásba. Azonban óvatosnak is kell lenni, mert a türelmetlenség, izgágaság és felületesség veszélyeztet bennünket, melyek miatt hamarabb bekövetkezhetnek sérülések.

Legalább ennyire az érzelmek is jelen lesznek, lesz akinél túlérzékenységet okoz a Kígyó energiája, így aki amúgy is tudja magáról, hogy hajlamos könnyen megbántódni, annak fel kell vérteznie magát. De most még a “vasemberek” is ki vannak téve az érzelgősségnek, így ők is nagyobb drámát tudnak csinálni apróságokból. A lényeg, hogy próbáljuk meg irányítani gondolkodásunkat, ne engedjük át magunkat se az önsajnálatnak, se olyasféle rágódásnak, amely a adott problémát nem oldja meg, ellenben sokkal rosszabb színben tünteti fel előttünk a helyzetet vagy a másik felet, mint ami valójában. A Kígyóban ott a tűz élet igenlő, pozitív ereje, mely sok nehézségen átsegít, illetve az egyik legnagyobb szeretetforrás!

Az alábbi napokon lehetőleg ne hozz olyan döntéseket, amelyek hosszú távra szólnak, illetve ne is nagyon kezdj új, fontos dolgokba, ne ekkor költözz vagy indíts új vállalkozást, mert várhatóan nehézségekbe fogsz ütközni vagy a végkimenetel nem igazán lesz szerencsés:

Május 7., 14., 15., 19., 26., 27., 31.

A hónap legkedvezőbb energiáit hordozó napjai:

Május 6., 10., 16., 18., 22., 28., 30.,

Június 3.

KÍNAI HOROSZKÓP ÉRTELMEZÉSÉHEZ AZ ALÁBBI EGYSZERŰ LÉPÉSEKET KELL ELŐSZÖR MEGTENNED:

1. Állíts be a születési időpontodat a KALKULÁTORBAN (kattints a szóra), majd jegyezd fel, hogy a képletedben milyen állat szimbólumok jelennek meg az alsó sorban (pl. nyúl, sárkány, stb., összesen 4 db).

2. Nézd meg, hogy milyen állatszimbólum van a NAP oszlopodban (a horoszkópodban ez az oszlop az Önelemed, azaz ez jellemez téged a leginkább)

3. Keresd ki az előrejelzésből a Nap oszlopodban lévő állatjegyet és olvasd el, hogy mire számíthatsz az adott hónapban.

4. Minden oszlopod más és más területet jelent az életedben, így érdemes a horoszkópod összes állatjegyével kapcsolatos előrejelzést elolvasni.

Életterületek főbb jelentései:

Az alábbi elemzés tájékoztató jellegű, amennyiben személyre szóló, pontosabb és részletes elemzést, előrejelzést szeretnél, úgy itt tudod felvenni velem a kapcsolatot! Kattints ide!

Tigris TIGRIS

Kardinális változások és váratlan események színesíthetik a következendő napjaid, így ne csodálkozz, ha minden előjel nélkül, egyszer csak történik valami, ami teljesen új irányt szab az életednek. Mind pozitív, mind negatív értelemben felforgatóak lehetnek a történések, melyek többsége már a múltban csírázott ki. A Kígyó hónap történéseinek többségében előzménye van, vagy már korábban elkezdődött vagy egy ideje foglalkoztat. Számíthatsz olyan emberek felbukkanására is, akikkel a karma köt össze, így valamit együtt kell véghez vinnetek. Fontossá válnak a korábban tett kijelentéseid, elköteleződéseid és igencsak érzékenyen fog érinteni, ha másban csalódnod kell, mert nem tartja magát az adott szavához vagy felrúgja a korábbi megállapodásotokat. Ha  hazugságon vagy sumákoláson kapsz valakit, aki fontos neked, jó, ha előbb magadba nézel és megkeresed azt a pontot, amikor te is hasonlóképpen cselekedtél.

Légy tudatos rá, hogy hajlamosabb leszel minden sérelmet hatványozottan megélni, az önsajnálat és sértődékenység fokozottan lesz jelen, de ezt kellő önismerettel és önfegyelemmel, illetve a benned lévő empátiával könnyen felül tudsz ezen emelkedni. Nyiss mások felé, értelmezd az eseményeket, lásd meg bennük a fejlődést és tedd takarékra érzékenységedet!

A hétköznapok folyamán leginkább a kommunikációs félreértésekkel kell vigyázni, törekedj arra, hogy a lehető legtisztábban és egyértelműbben egyeztess másokkal és szervezd napjaidat. Hajlamos leszel a szétszórtságra, a kapkodásra, így könnyebben megtörténhetnek az ebből fakadó problémák és kisebb-nagyobb balesetek is.

nyúl NYÚL

Ez a hónap a horoszkópodban lévő NYÚL által képviselt energiára nincs hatással.

Sárkánybetu SÁRKÁNY

Ez a hónap a horoszkópodban lévő SÁRKÁNY által képviselt energiára nincs hatással.

kígyó KÍGYÓ

Hatványozottan erősen hat rád ez idei Kígyó hónapja, hiszen a Disznó év önmagában képes érdekes eseményeket generálni. Ez a hónap elhozhatja számodra a békét, nyugalmat és problémamentes napokat, sőt azt is tapasztalhatod, hogy terveidben úgy haladsz, mint kés a vajban. Ugyanakkor azokon a területeken, ahol a Kígyó megtalálható a horoszkópodban, igencsak fordulatos események részese is lehetsz. Leginkább akkor, ha valamilyen probléma már eleve megoldásra várt, úgy ez előtérbe kerülhet azért, hogy végre valamilyen építő megoldást találj rá. Tudd, ha az Életnek kell kezdeni rendezni helyetted a dolgokat, akkor az időnként fájdalmasabb, így azt tanácsolom, hogy a májusban aktuálissá váló problémák megoldásában légy előrelátó cselekvő, ne engedd ki a kezedből az irányítást.

ló LÓ

Május a lehetőségek hónapja, melyek dinamikusan érkeznek és többségében pozitív eseményeket idéznek elő. Leginkább a lelkesedésed és előre haladási vágyad által tudsz majd igazán elégedett hónapot zárni. Ló havában születve a munkádban lehetnek változások, úgymint új feladat, de akár állásváltoztatás is, az üzleti életben pedig friss kapcsolatok szövődnek. A barátaiddal aktív, örömmel teli napokat élhetsz meg, és a családoddal is szeretetteljes időszak következik (kivéve, ha már komoly problémák vannak, ebben az esetben inkább fokozza a Kígyó hónap az ellentéteket). Amennyiben temperamentumosabb alkat vagy, jó ha visszább fogod a lovakat, mert könnyen elsöpörhetnek az érzések és indulatok. Ló napján születve a párkapcsolat elmélyül, az érzések tetőfokra tudnak hágni, mind jó, mind pedig rossz értelemben, leginkább az önmérséklet fogja befolyásolni miként alakulnak a napjaitok.

kecske KECSKE

A Kígyó hónapja felpörget, élettelivé varázsolja a napjaid. Több változásra késztető esemény és lehetőség jöhet az utadba, melyek örömöt és fokozott izgalmat váltanak ki belőled. A spiritualitás hangsúlyosabb szerepet kap, akár különböző tanulmányok, események avagy emberek által érkezve. Kecske napon születve az energiák közvetlenül hatolnak belsődbe, megtelítenek és növelik cselekvőképességedet, bárkit bármilyen témában meg tudsz szólítani, inspirálni tudod magad és környezeted is. A párkapcsolatod élettel telivé válik, ha kicsit laposabbnak érezted eddig, úgy most ismét szenvedélyesebb napok következnek. Persze, ennek időnként egy-egy parázs vita is lehet a vége, de aztán jöhet az édes kibékülés! Kecske hónap szülöttjeként a munkádban számíthatsz fejlődésre, új megbízásokra, változásokra.

majom MAJOM

Fontos napok jönnek, erőteljes hatást gyakorolhat a Rád a Kígyó hónap energiája. Aminek lejárt az ideje, az mindenképp távozni fog és ami érkezni akar, az jön, ha nyitott ajtóval várod, ha nem. Az előbbinél lesz lehetőséged irányítani az eseményeket, az utóbbinál kényszerítő erejűek lehetnek azok. Az érzéseid is alaposan felkavaródhatnak, a környezeted és a mindennapi történések ugyancsak mélyen megérintenek. Nyitottabbá válsz az emberekre, gyengeségeiket megértőbben fogadod. Döntéseidben többször befolyásolnak ezek a hatások, pozitív és negatív értelemben is. Pozitív az előbb említett nyitottság, míg negatív a túlérzékenység, olykor sértődékenység. Hajlamos lehetsz magadra venni olyan dolgokat, amit nem bántásnak szántak, de akár a saját kishitű gondolataid másokra vetíteni. Ellenben a türelem nem lesz az erősséged, pláne úgy, hogy a Disznó év már önmagában egész évre ingoványos talajt ad az érzelmeidnek és hangulataidnak.

Majom hónapban születve lehetséges munkahely váltás, feladataidban megújulás, munkád és/vagy családod és barátaid miatt sok jövés-menés vagy utazás. Majom napján születve a változások az otthonodat (költözés, átalakítás, stb.) és/vagy a párkapcsolatodat érintik. A nem működő, idejét múltja helyzetek akarnak most végleg megszűnni vagy átváltozni, így a rossz kapcsolatot elég negatívan érintik a hónap energiái. Ugyanakkor, ha épp nincs társad, akkor elég nagy eséllyel számíthatsz rá, hogy valakit megismersz, aki fontossá válhat avagy az eddigi laza kapcsolatod elmélyül.

Kakas KAKAS

A Kígyó hónap leginkább azokon a területeken tud segíteni neked, melyekben előre szeretnél haladni. Ha Kakas hónapjában születtél, úgy a munkádban jöhetnek események, melyek megváltoztatják az eddigi helyzetet. Ez lehet új munka, feladatok, kollégák, stb. Feletteseid és más befolyással rendelkező emberek lesznek segítségedre, ők lesznek azok, akik tisztában vannak kiváló képességeiddel és ezért szívesen állnak mögéd támogatóként. Kakas napján születve a párkapcsolati témák előtérbe kerülhetnek, azon belül is a józan ész veszi át az irányítást. Annyira most nem a cseppfolyós érzelmek dominálnak, de mégis közelebb kerültök egymáshoz. Ha pedig nincs társad, úgy ez is egy olyan hónap, amikor érdemes nyitottnak lenni az ismerkedésre.

KutyaKUTYA

Ez a hónap a horoszkópodban lévő KUTYA által képviselt energiára nincs hatással.

DisznóDISZNÓ

Puskaporos időszak következik, a kis apróságból pattanhatnak ki parázs viták, konfliktusok, sokszor minden előjel nélkül. Kezdheted te is, illetve bárki más is a környezetedben. A türelmetlenség maximálisan jelen lesz a Kígyó hónap folyamán, hajlamos leszel az impulzív döntésekre, belekapsz egy dologba, de rövid időn belül elveszted érdeklődésed felé, mert már valami más izgalmasabbnak, érdekesebbnek tűnik. Az érzéseket ilyenkor hasznos kontroll alatt tartani és a lehető legkevésbé beleavatkozni mások dolgába. Azt se hagyd, hogy a környezeted rángasson össze-vissza, próbálj meg inkább a saját dolgaidra fókuszálni és a terveidet szép sorjában megvalósítani.

Változásokat is hozhat a Kígyó hónapja, melyek alaposan felborítják az eddig megszokott helyzetet. Ezeket a változásokat azonban legtöbbször te fogod kezdeményezni, nagy eséllyel azért, mert már a korábbi hónapokban elindult valami, ami most fejti ki igazán hatását, tehát dönteni kell és kivitelezni is.

patkany PATKÁNY

Ez a hónap a horoszkópodban lévő PATKÁNY által képviselt energiára nincs hatással.

Bivalybetu BIVALY

Gyakorlatias hónap jön, ezért minden tervedben jól tudsz haladni. Az érzelmek kevésbé tudnak irányítani és összeszedettebbnek is érezheted magad. Bivaly hónapjában születve adódhat valamilyen új lehetőség, amely változást hoz a munkádban, esélyes, hogy felelősségteljesebb feladatokkal bíznak meg, esetleg új ügyfeleid lesznek. Bivaly napon születve nem a mézes-mázos szavak és érzések dominálnak, inkább az egységalkotás révén jól tudtok együttműködni a hétköznapokban. Ha nincs társad, úgy vagy kevésbé fog most érdekelni a párkapcsolatosdi vagy pedig olyan emberrel találkozol, aki racionálisabb beállíottságú, de mégis hatással lesz rád.