fbpx

2019. JÚNIUS – LÓ HÓNAP – KÍNAI HOROSZKÓP ELŐREJELZÉS

Fáradhatatlan és élménydúsnak ígérkezik az idei Ló hónapja, mely egyúttal sok változást is hoz az életünkbe. A legkiemelkedőbb üzenet az, hogy ne ragadjunk bele a megszokásainkba, legyünk nyitottak a megújulásra, mert ez így is, úgy is meg fog történni. Mert aminek lejárt az ideje, az menni fog és kész. A lehető legrosszabb, ha mindenáron a kivájt úton akarunk haladni, holott esélyes, hogy az már zsákutcába vezet. Ehelyett érdemesebb lesz együtt mozogni az áramlatokkal, ha érezzük, hogy érkezik a változás vagy akár már erre vonatkozó információt is kaptunk, akkor lényegesen célravezetőbb, ha nem dugjuk a fejünket a homokba és várjuk az esetleges csapást (ami egyébként lehet teljesen jó és lelkesítő megújulás is), hanem feltérképezzük, milyen lehetőségeink vannak, mi az, amit érdemes megtennünk azért, hogy a legzökkenőmentesebb legyen az átmenet. Sokaknak ez a munkájával lesz kapcsolatos, lehetnek kiváló új ötletek, amelyek felkorbácsolják a lelkesedést és már eleve örömtelivé teszik az új kezdetet. Mások azt tapasztalhatják, hogy fordulóponthoz jut a munkájuk, esetleg valamilyen konkrét munkahelyi változás zajlik vagy várható, avagy új feladatokkal bízzák meg. Teljesen felesleges mindenáron a korábbi állapot fenntartására törekedni, mert ha ebben a hónapban megérkezik a változás, akkor az nagyjából elkerülhetetlen is lesz. Ez persze sokunknak frusztráló lesz, és ez nagyon sajnálatos, de remélhetőleg ezen sorok segítenek megérteni, hogy mi zajlik, így könnyebbé teszik az utat. Egyszerűen most a változások éve van, ráadásul sokszor kiszámíthatatlanul, így az jár jól, aki tudatosan készül rá vagy éli meg.

A másik hasonlóan erőteljes üzenet – főként azoknak, akiknél a fent említett nagyobb változások nem jelentkeznek -, hogy azért ők is kössék fel a gatyájukat, mert ez a hónap nekik sem a láblógatásról szól. A megszokott munkatempó, a mindennapi rutin most nem lesz elég a sikerhez. Ha szeretnénk eredményeket, ahhoz vagy többet kell dolgozni vagy pedig változtatni kell valamit ahhoz, hogy minimum ugyanazt produkáljuk, mint eddig. Ha többet is szeretnénk, akkor természetesen jóval nagyobb lendület kell. Ellenben, ha erre képesek leszünk, akkor határozottan sikeres hónapot tudunk zárni, főként szakmai és anyagi téren.

A társasági események, romantika, szexuális kalandozások ideje is most van, így ezekbe is fejest lehet ugrani, persze nem árt mértéket tartani. Van az a pont amikor túlzásba lehet esni, illetve érzelmileg is felkavaró tud lenni. Ugyanakkor hihetetlenül jót tesz a Ló hónapja a kapcsolatrendszernek, így ha bármihez sokaság, új kapcsolatok kellenek, vagy szeretnénk egy kis frissítést a kapcsolati hálónkban, úgy erre lesz is lehetőségünk. Párkapcsolati szempontból pedig maximálisan ideális napok jönnek, könnyebben megy az ismerkedés és nagy eséllyel több lehetőség is lesz rá.

Az alábbi napokon lehetőleg ne hozz olyan döntéseket, amelyek hosszú távra szólnak, illetve ne is nagyon kezdj új, fontos dolgokba, ne ekkor költözz vagy indíts új vállalkozást, mert várhatóan nehézségekbe fogsz ütközni vagy a végkimenetel nem igazán lesz szerencsés:

Június 8., 9., 13., 20., 21., 25.,

Július 2., 3.

A hónap legkedvezőbb energiáit hordozó napjai:

Június 10., 12., 16., 22., 24., 28.,

Július 4., 6.

KÍNAI HOROSZKÓP ÉRTELMEZÉSÉHEZ AZ ALÁBBI EGYSZERŰ LÉPÉSEKET KELL ELŐSZÖR MEGTENNED:

1. Állíts be a születési időpontodat a KALKULÁTORBAN (kattints a szóra), majd jegyezd fel, hogy a képletedben milyen állat szimbólumok jelennek meg az alsó sorban (pl. nyúl, sárkány, stb., összesen 4 db).

2. Nézd meg, hogy milyen állatszimbólum van a NAP oszlopodban (a horoszkópodban ez az oszlop az Önelemed, azaz ez jellemez téged a leginkább)

3. Keresd ki az előrejelzésből a Nap oszlopodban lévő állatjegyet és olvasd el, hogy mire számíthatsz az adott hónapban.

4. Minden oszlopod más és más területet jelent az életedben, így érdemes a horoszkópod összes állatjegyével kapcsolatos előrejelzést elolvasni.

Életterületek főbb jelentései:

Az alábbi elemzés tájékoztató jellegű, amennyiben személyre szóló, pontosabb és részletes elemzést, előrejelzést szeretnél, úgy itt tudod felvenni velem a kapcsolatot! Kattints ide!

Tigris TIGRIS

A Ló hónap felhevít és meghozza az akaratot, kitartást és szenvedélyt, ezért kifejezetten alkalmas bármilyen új dologba kezdetre, amihez lelkesedés és erő szükségeltetik. A Tigris által uralt életterületeid virágzásnak, sőt mi több, burjánzásnak indulnak. Ha Tigris havában születtél, úgy a munkádban feladataid megsokasodnak, a munkahelyi közeg látványosan nyüzsgősebbé válhat. Új munkát és kihívásokat is most érdemes keresni, ha már megért benned a változtatás igénye. Hiszen egész 2019-ben, bármelyik pillanatban esélyes valamilyen változás, ami lehet, épp ebben a hónapban talál Rád!

Amennyiben Tigris napján születtél és a párkapcsolatod kissé ellaposodottnak tűnne, úgy ez a hónap itt is élénkülést hozhat. Többségében inkább pozitív eseményekre számíthatsz, lehet ez erősebb kötődés a párodhoz, ha pedig nincs társad, akkor van esély arra, hogy megismerj valakit, aki passzol hozzád! Mivel hangsúlyosan tüzes energiák dominálnak, a Ló hónapja túlzott indulatokat is tud gerjeszteni, ezért tudatosabbnak kell lenned az önmérsékletet illetően, fékezni szükséges az indulatokat, mert pillanatok alatt alakulhatnak ki konfliktusok.

nyúl NYÚL

Beindul a gépezet, kisebb-nagyobb változások kezdődnek a következő napokban. Amennyiben vannak problémák jelenleg az életedben, főként olyanok, melyek látszólag rajtad kívül álló okok miatt okoznak gondot felerősödhetnek, aktuálissá válnak azért, hogy felismerd, mi az, ami jó neked és mi az, amire semmi szükséged, mert csak hátráltat. A problémák valójában az esetek nagy többségében visszavezethetőek hozzád. Lehet, nem teszel semmit, de akár pont ez is lehet a probléma, hogy elfogadsz egy olyan állapotot, alkalmazkodsz hozzá, amivel valójában nem tudsz megbékélni. Amennyiben ez most erőteljesebben jelenik meg, az azért történik, hogy a célra tudj fókuszálni és  eltűnjön az életedből minden olyan tényező, amely a fejlődésedet akadályozza. Nem baj, ha most ér véget valami. Nem az a tragédia, hanem az, ha ottmarad és tovább árasztja magából kártékony, előre már nem vivő energiáját. Semmi után ne sírj, ne szomorkodj, ami távozik, az életedből, mert annak most kellett mennie, ha szeretted, ha nem. Annak már lejárt az ideje és valami újnak kell megnyitni a kaput.

Nyúl hónapban születve a munkáddal, munkatársaiddal, barátaiddal és családtagjaiddal kapcsolatosak lesznek az események. Felismerheted a negatív helyeztet vagy valamilyen nagyobb változást tapasztalsz. Lehet új munkád, érdekesebb feladataid vagy új kollégáid. A barátságaidban is történhetnek változások, például rájössz, hogy az akivel olyan jól megértetted magad, már nem beszélitek ugyanazt a nyelvet, sőt szinte kínossá is válhat a viselkedése. Akárcsak, ha Nyúl napján születtél, úgy a párod okozhat nehéz perceket, melyek ráébresztenek arra, valami nem stimmel a kapcsolatban – akár jó ideje már – csak eddig homokba dugtad a fejed. A lényeg, hogy a rossz menjen és jöjjön helyette valami jobb. Ezért az Univerzum is beveti magát és így vagy úgy rá fog kényszeríteni, hogy változtass a jelenlegi helyzeteden. Ha viszont nincs párkapcsolatod, akkor ez a hónap hozhat új, meghatározó ismeretséget. Lehetséges továbbá bármilyen állapotváltozás, úgymint költözés, felújítás, vagy erre irányuló tervek és szándékok, melyet majd később követ a kivitelezés is.

Sárkánybetu SÁRKÁNY

Ez a hónap a horoszkópodban lévő SÁRKÁNY által képviselt energiára nincs hatással.

kígyó KÍGYÓ

Aktív, több fontos változást eredményező évedben a Ló hónapja tovább fokozza az eseményeket. Nem kell rosszra gondolni, itt többségében inkább plusz teendőt és/vagy lehetőségeket hoz. Ha Kígyó hónapjában születtél, úgy lehetnek olyan feladataid, amelyek végre nem a megszokott kategóriába esnek, vagy felpörgetik a munkatempódat. Jöhetnek új projektek, új ügyfelek. A munkahelyeden is nagyobb nyüzsgésre számíthatsz. Akárcsak a családoddal és barátaiddal mozgalmas, többségében szórakoztató eseményeket élhetsz át. Kivéve, ha nem rózsás a helyzet köztetek, akkor könnyen előfordulhat, hogy a konfliktusok tovább fokozódnak. Kígyó napján születve ha nincs párod, akkor most tényleg érdemes lenne jobban belevetni magad a párkeresésbe, mert ez egy olyan hónap, amikor nagyobb eséllyel találsz magadnak valakit. Ha viszont van társad, akkor ez a kapcsolat – ha jól működik amúgy is – még inkább elmélyülhet és belevághattok bármilyen otthonnal kapcsolatos változtatásba is. Ha nem annyira jó a kapcsolat, akkor esélyes némi ajtócsapkodás a következő napokban.

ló LÓ

Eljött a “te időd”, veled foglalkozik most az Univerzum. Rád tekint és megpróbál egy kicsit a kedvedre tenni. Úgyhogy most te is foglalkozz többet magaddal, a vágyaiddal. Próbáld meg tudatosítani mire vágysz és kérd is nyugodtan. Júliusban sokkal több dolog tud az elvárásaidnak és álmaidnak megfelelően alakulni, mint bármikor máskor. Ha hónapjában születtél, úgy ez a munkáddal kapcsolatos lesz, itt történhetnek kardinális események, legyen az akár egy új munkahely, vagy változások a jelenlegiben. Történjen jó vagy rossz, a cél az, hogy előre haladhass az utadon.

Ló nap szülöttjeként, a párkapcsolatod kerül a figyelem középpontjába, akár amiatt, mert van, de megoldásra vár benne valami, akár amiatt, mert szingli vagy épp, de már nagyon szeretnél társat. Az előbbi esetében, ha már a végét járja a kapcsolat, úgy van rá esély, hogy végleg elszakad az a képzeletbeli cérna, ami a türelmet, kitartást biztosította és erőteljes érzések, cselekedetek révén beáll a változás. Ellenben, ha még nincs társad, akkor javasolt megnyitni a szíved, mert nagy esélyed van rá, hogy valaki jelentőségteljes személy jelen meg. 

Amire viszont jó, ha figyelsz a következő napokban, hogy hallgass a belső hangodra, mely iránymutatóként, szintmérőként és védelmezőként megsúgja neked, hogy miben, hol a határ. Hiszen kínálkozó alkalom, csábítás lesz bőven, de ha mindent behabzsolsz egyszerre, hamar a maximális megcsömörlés és kiábrándultság szintjére süllyedhetsz!

kecske KECSKE

Aktív napok várhatóak, melyek számos fejlődési lehetőséget nyújtanak. A Kecske által uralt életterületek mozgalmassá válnak, amellett, hogy igazán nagy változások és előremutató haladások is esélyesek. Amennyiben Kecske napján születtél, akár Te magad leszel az, aki fejlődik, de akár a társadnál tapasztalhatod, hogy korábbi bizonytalanságát leküzdve, végre lendületbe hozza magát. Együtt most nagy feladatokat tudtok eredményesen sikerre vinni, míg a kapcsolatotok is szilárdabbá válik. Szingliként viszont kifejezetten lehetséges, hogy megismersz valakit, aki a társad lehet hosszabb távon.

Kecske hónap szülöttjeként, a munkahelyi változások lehetségesek leginkább. Ez lehet konkrétan új pozíció vagy valamilyen szintű előrelépés a jelenlegiben. Nem kizárt, hogy kollegiális kapcsolataidban minőségi változás mutatkozik és ugyanezt megélheted családi, baráti viszonyaidban is. Mindeközben olyan inspiráló erőt ad neked ez a hónap, amely által nagy hatással tudsz lenni környezetedre, ezáltal hozzájárulva mások tanulásához, tapasztalásához. A spiritualitás és a magasabb nézőpontból való látásmód szintúgy megjelenik, lehet ez egy “mester” (és itt nem feltétlenül önmagát gurunak tituláló emberre gondolok) felbukkanása is, akitől pont azokat a mondatokat hallod majd, amire ott és akkor szükséged lesz. És pont így te magad is tanítója lehetsz, akár tudtodon kívül is. Értékes napok ezek, akár a fizikai síkon megjelenő események, akár önnön emelkedésed okán.

majom MAJOM

Ez a hónap a horoszkópodban lévő MAJOM által képviselt energiára nincs hatással.

Kakas KAKAS

Ez a hónap a horoszkópodban lévő KAKAS által képviselt energiára nincs hatással.

KutyaKUTYA

A Ló hónapja hatást gyakorol rád és te is hatással tudsz lenni azokra a dolgokra és személyekre, amelyekkel és akikkel dolgod lesz a következő napokban. Kutya napján születve a párkapcsolat területe pezsdül fel. A jól működő kapcsolatban a szenvedély emelkedhet, de még a lagymatagoknak is ad egy kis színt. Akkor is jól jön a Ló hónap energiája, ha éppen egyedül vagy, mert segít megnyílni, vonzóvá válni, felpörgeti társasági életed és romantikát csempész bele. Ha Kutya hónapjában születtél a munkád és baráti/családi kapcsolataidban tapasztalod a kisebb-nagyobb változásokat. Az új lehetőségekre is itt számíthatsz, de nem árt, ha a temperamentumosabb oldaladat kicsit visszafogod, mert a konfliktusokra is nagyobb esélyed lesz a tüzes energiáknak köszönhetően.

DisznóDISZNÓ

Ez a hónap a horoszkópodban lévő DISZNÓ által képviselt energiára nincs hatással.

patkany PATKÁNY

Ingatag napok jönnek, amikor bármilyen kis esemény, de akár a gondolataid is könnyen befolyásolnak. Egy adott pillanatban úgy tűnik minden jó, a következőben pedig beborul és rögtön le is szakad az ég, azaz átfordul a hangulatod negatívba. Avagy az egyik napon szeretnél valamit elérni, elindulni egy irányba, másnap pedig úgy ébredsz, hogy pont az ellenkezőjét akarod. Minden csak pillanatnyi, minden változik körülötted és benned is, de aggodalomra nincs ok, ez most így van rendjén.

A munkádban, munkahelyeden tapasztalhatsz változást, ingadozó hangulatokat, változékonyságot, ha a Patkány havában születtél. Továbbá számos program és társasági esemény részese lehetsz, ráadásul a hónap energiája segít új kapcsolatok kialakításában is. Esélyes némi flört is ezeken az eseményeken, így ha épp szingli vagy, akkor lesz alkalom ismerkedésre, de ne légy meglepődve, ha ezek csak kérész életű kapcsolatok lesznek.

Patkány napon születve a párkapcsolati terület kerül fókuszba. Esélyes, hogy lesz némi feszültség a párod és közted. Sőt, ha már amúgy is régóta puskaporos a hangulat, akkor esélyesek a komoly viták és veszekedések, akár a szakítás sem kizárt. Ugyanakkor ez lehet csak egy pillanatnyi állapot és pár óra vagy nap múlva – főként, ha mindketten nyitottak vagytok a problémák megoldására – minden megint minden szép és jó lesz. Nem érdemes most semmit sem véresen komolyan venni, ellenben jó, ha próbálod ingadozó kedélyállapotod és elhatározásaid kiegyensúlyozott tartományban megtartani. A jó kapcsolatba is hozhat változást a hónap tüzes energiája azáltal, hogy felrázza azt és még több szenvedélyt, romantikát és spontaneitást csempész bele.

Bivalybetu BIVALY

Varázslatos napok jönnek, amikor egy kicsit félre teheted a racionalitást és nagyobb teret engedhetsz a megérzéseidnek. Hiszen most bármilyen nehézség esetén az segít, ha egy kicsit másképp nézel a dolgokra, elgondolkozol és hagyod, hogy az intuíciód vezessen. Közben arra is kell figyelned, hogy most minden kimondott szavadnak ereje van, minden kívánság “teljesül”, ezért nem mindegy, hogy kinek mit mondasz, mit kívánsz, hiszen nem csak a más életét befolyásolod, hanem a magadét is. Előbb-utóbb visszaszállnak rád a szavak és tettek.

A Bivaly jegyben születve, korábbi életszakaszaid meghatározó emberek, események és feladatok jelentkezhetnek ismét.  Ők és ezek állítanak váratlan történések és megoldást igénylő helyzetek elé. Előre nem sejthető, hogy jó vagy rossz lesz a történés, de tudatosítsd magadban, hogy eddigi cselekedeteid által teremtett jelent éled meg. Ha többségében jó dolgok történnek veled, akkor elégedett lehetsz, mert korábban jó döntéseket hoztál, míg rossz eseményeknél fel kell ismerned, hogy miben és hol van még szükséged fejlődésre.