fbpx

2019. DECEMBER – PATKÁNY HÓNAP – KÍNAI ASZTROLÓGIAI ELŐREJELZÉS

Induljon a YANG TŰZ PATKÁNY HÓNAP!

A tenni akarás hónapja jön, olyan energiatöbbletet kapunk, hogy a legmufurcabb, kívülről tejesen depisnek tűnő napokon is vígan átlendít bennünket. Magunk mögött hagyjuk a novemberi nyűglődést és eszement rohangálást. Most sem fogunk henyélni, lesz miután futkározni, de már sokkal több értelem és stratégia lesz benne.

Itt az ideje, hogy egy kicsit a Disznó szebbik oldalát is kiélvezzük, mert hiszen az elmúlt hetekben túladagolva kaptuk tőle a “jót”, egyeseknek fokozott érzékenységet hozva, többeknek betegséget, másoknak rengeteg intézendőt és rohangálni valót. Most a Disznó a Patkány jeggyel összeszövetkezve a kiszámíthatóbb oldalát mutatja meg. Fejben és a külvilágban is jóval rendezettebbek leszünk, nem csak álmodozva kitaláljuk, hogy mi lenne jó, aztán kapunk egyik feladatból a másikba. Nem, most előbb gondolkodni fogunk – röviden, de annál hatékonyabban – és rögtön a cselekvés útjára is lépünk. Pont ez lesz csodálatos ebben a hónapban, hogy nemcsak kreatívvá, hanem eltökéltté is tesz. Ezért most a haladás időszaka jön.

Ugyanakkor a Patkány jegy is vizes jegy, így a tendencia, miszerint az érzelmek nagy szerepet játszanak a mindennapokban, továbbra is tart. Lesz néhány jegy szülöttje, aki kevésbé fogja érzeni a fent leírtakat, mert náluk az érzelmek jobban uralkodnak. Nekik sincs más dolguk, mint a belső egyensúlyra törekedni. Aki hagyja, hogy elmossák a vágyai, a pillanatnyi hangulatai, annak kicsi nyögvenyelősebb napjai lesznek. De nekik is megvan a lehetőségük kihozni a legjobbat ebből a hónapból.

Mert hogy lesz sok jó is, az biztos, hiszen mind a yang tűz, mind a vizes Patkány élet igenlő elemek, amelyek képesek megteremteni azt a fajta móka-kacagás, hallelúja időszakot is. Nem is remélhettünk ennél jobb kombinációt a karácsonyi időszakra, amikor amúgy is sokak kicsit szentimentálisan tekintenek a családi együttlétre, az ünneplésre. No, ezt az érzést most képes fokozni az idei Patkány hónap. Most igenis meg tudjuk teremteni a romantikus, teljes összhangot adó együttlétet. A Patkány a kínai asztrológia szerint a romantikus állatok közé tartozik, ami nem csak a szerelmi kapcsolódásoknak kedvez, hanem önmagában a kapcsolatok magasabb szinten való megélését, a könnyebb ismerkedést és nagyobb fokú nyitottságot ad. Így több társasági, családi, baráti eseményre lesz lehetőségünk, várhatóan ezekért jobban meg is mozdulunk, többet jövünk-megyünk, mert még annak is lesz kedve vendégséget tartani, aki amúgy ezt elég macerás dolognak tartja. Buzdítanék is mindenkit, hogy ne zárkózzon be, nyisson mások és világ felé, élje meg azokat az örömöket, amik adódnak, legyenek azok bármilyen aprók is. Ha hívnak, akkor fogadjuk el a meghívásokat, vagy akár szervezzünk mi magunk! Ja, és ha szerelemre vágyunk, akkor pláne tessék kimozdulni a komfort zónából, mert ott vannak az új lehetőségek!

Szakmai és pénzügyi szempontból szintén kedvezőbb szelek fújnak, aki ügyes, a következő napokban igencsak nyereséges – és nem csak pénz szempontjából – időszakot tudhat maga mögött. Ennek a titka a kitartás és a kemény munka, ami meghálálja magát, még ha fárasztónak is tűnik. A napokban olvastam az egyik online magazin cikkét, melyben arról volt szó, hogy amikor az ember teljesen késznek érzi magát, akkor valójában még csak az erejének kb. 40%-át használta fel, tehát mindenkiben ott van még a plusz. A Patkány hónapjában sokunknak a 40% után jön a siker, de akkor viszont már nagyon!

És, hogy senki ne mondja, hogy csak az élet napos oldalát, azaz a Patkány hónap pozitív oldalára hívom fel a figyelmet, jöjjön egy-két jó tanács, de ez is csak azért, hogy hogyan lehet a borús oldat messze elkerülni. Először is, elég nagy az esélye, hogy a temperamentumosabb embereknél vagy az érzelem vezérelteknél, könnyebben szakad el mindenféle cérna, ami eredményezhet hirtelen kipattanó vitákat, veszekedéseket, avagy meggondolatlan változtatásokat. Továbbá a türelemből yang tűz hónapban nincs éppen túl sok raktáron, így némi önkontroll mindenképpen segíthet. Elég nagy esélye van a kommunikációs problémáknak is, így erre is jobban kell most figyelni. Valamint az impulzív embereknek javaslom, hogy főként az anyagiakban legyenek jóval megfontoltabbak, mert nagy lesz a csábítás a költekezésre!

Ahogy az egész évben, úgy ebben a hónapban is sok aktivitás, mozgás, sport várható, és az ezekből, illetve a figyelmetlenségből vagy kapkodásból adódó balesetekkel is számolni kell!

A pozitív és negatív napok:

KÍNAI HOROSZKÓP ÉRTELMEZÉSÉHEZ AZ ALÁBBI EGYSZERŰ LÉPÉSEKET KELL ELŐSZÖR MEGTENNED:

1. Állíts be a születési időpontodat a KALKULÁTORBAN (kattints a szóra), majd jegyezd fel, hogy a képletedben milyen állat szimbólumok jelennek meg az alsó sorban (pl. nyúl, sárkány, stb., összesen 4 db).

2. Nézd meg, hogy milyen állatszimbólum van a NAP oszlopodban (a horoszkópodban ez az oszlop az Önelemed, azaz ez jellemez téged a leginkább)

3. Keresd ki az előrejelzésből a Nap oszlopodban lévő állatjegyet és olvasd el, hogy mire számíthatsz az adott hónapban.

4. Minden oszlopod más és más területet jelent az életedben, így érdemes a horoszkópod összes állatjegyével kapcsolatos előrejelzést elolvasni.

Életterületek főbb jelentései:

Az alábbi elemzés tájékoztató jellegű, amennyiben személyre szóló, pontosabb és részletes elemzést, előrejelzést szeretnél, úgy itt tudod felvenni velem a kapcsolatot! Kattints ide!

Tigris TIGRIS

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Tigris által képviselt energiára nincs hatással.

nyúl NYÚL

A legjobb és a legrosszabb napok jönnek, egyéni fejlettség szerint. A kapcsolatok mindenképp top témák lesznek, akár szakmai, akár személyes szempontból. Ideális időszak ez most a karácsonyi céges vacsorákra, bulikra, amikor mindenki magához képes nyitottabb lesz és sokkal szerethetőbb formáját hozza. Ugyanakkor az álmok, vágyak napjai is jönnek, amikor olyan ideák épülnek fel benned, amik köszönőviszonyban sincsenek a valósággal. Lehet, hogy valamelyik jóképű kolléga, aki eddig levegőnek nézett, megnyílik bájaidra, esélyes, hogy a cég legjobb nője végre észrevesz, de korántsem biztos, hogy ez hosszú távon kitart. Ha meglendül a fantáziád, nos az lesz az, ami szinte garantálja, hogy egy jól induló esemény a végén teljes csőd és csalódottság legyen. Mivel ez annyira nem jó tapasztalás, azt tudom javasolni, hogy figyeld magadat és amint észreveszed, hogy valakire vagy valamire nem reálisan tekintesz, túl sokat vársz, remélsz vagy álmodsz bele valamibe, akkor kopogtasd meg magad és ébredj fel. Minél valóságosabban látod az adott dolgot, annál nagyobb örömet fog okozni, de ha előbb kiszínezed magadban, mielőtt valóban megismernéd, esélyes, hogy idejekorán kiábrándulsz belőle. Szakmai és társasági szempontból is aktív napok jönnek, sok kapcsolatot tudsz kiépíteni és a meglévőket ápolni. Amennyiben elkergeted a rózsaszín álmokat, úgy a jelenlegi folyamataidat és új ötleteidet nagyon magas szintre tudod juttatni, szóval igazi eredményekben gazdag decembernek nézhetsz elébe.

Sárkánybetu SÁRKÁNY

A decemberi napok a kiegyensúlyozottabb és elfogadóbb oldalad erősítik. Most is benned lesz a változékonyság, de kontrolláltabb formában. Nem sokkal karácsony előtt, kedves elképzelésekkel tervezgeted az ünnepeket, tele lehetsz kreatív ötletekkel, hogy kinek mi lesz az ajándék, mit fogsz főzni, kinek mi a kedvence. Amennyiben Sárkány napján születtél, akkor még inkább jelentőségteljes lesz számodra a családi együttlét és a meghitt pillanatok, főként a társaddal. Nem a cukormázzal leöntött, giccses ünnepi hangulatot szeretnél, hanem csak az örömöt és békességet meglátni minden szeretted szemében. Ha volt a szívedben harag, az ezekben a szép decemberi napokban enyhülni látszanak, nyitott leszel az oldásra, meghallgatod a másikat és át is tudod érezni a mondanivalóját. Sárkány hónapjában születve a barátok és család ugyancsak számítani fog, főként érzelmi szempontból. Nagyobb összetartást, ragaszkodást élhetsz meg, a környezetedben lévő emberek is fogékonyak lesznek az érzéseidre. Munka szempontjából viszont tovább tarthat a nagyüzem, sőt akár új feladatok és lehetőségek is Rád találnak.

kígyó KÍGYÓ

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Kígyó által képviselt energiára nincs hatással.

ló LÓ

A december gyakran hozhat számodra változásokat, változékonyságot. Ilyenkor nőhet benned a feszültség, több kisebb-nagyobb belső és külső konfliktus élhetsz meg, avagy erős késztetésed lehet, hogy valamin vagy valamelyik kapcsolatodon változtass. Sokszor ezek fizikai szinten is megjelenő új eseményeket eredményeznek, lehet ez költözés, felújítás a lakásban, és még ennél is nagyobb, merőben új élethelyzetek megjelenésére is számíthatsz. Ló napján születve párkapcsolati problémákat is kiemeli, lehetőséget biztosítva arra, hogy tovább ne nyomasszon a kapcsolat, hanem végre tisztázni tudjátok a problémákat. Ha már késő, amennyiben túl sok probléma feszül benne, akkor ez a hónap kifakasztja a “sebet” és szakításra ösztönözheti bármelyik felet. Ugyanakkor mielőtt hirtelen döntéstől vezérelve felbontanád amúgy jól működő kapcsolatodat, azt javaslom, aludj rá egyet, holnapra teljesen más megvilágításban láthatod a dolgokat. A havában születve a változások főként a munkádat fogják érinteni, mind változások formájában, mind pedig az érzelmi és hangulati ingadozások tekintetében, de legalább ennyire esélyes, hogy a családi, baráti körben tapasztalod ezeket.

kecske KECSKE

A karma szekere megindul és elkezdi érvényesíteni hatását, ami most már egészen a 2020-as évedet is meghatározhatja. Előre nem lehet tudni, hogy jó vagy kevésbé jó dolgokat hoz, ez nagyban attól is függ, hogy eddigi tetteid alapján mire vagy “jogosult”. Ha rendes ember vagy, akkor csúcs hónapod lesz, csupa jó eseménnyel. Ha sok rosszat tettél másnak (akár tudatosan, akár tudattalanul), akkor ezek most visszaköszönhetnek neked, hogy tanulj belőle. Ha netán történnek negatív dolgok, akkor elemezd ki magadban, próbáld megkeresni a gyökerét, kicsit hagyd, hogy szenvedj tőle, de aztán gyorsan lépj tovább. Nincs értelme sokáig sebet nyalogni, nem fog segíteni, hiszen a tanuláson van a hangsúly, nem a bántáson.

Továbbá felbukkanhatnak már elfeledett érzések, megjelenhetnek rég nem látott barátok, szerelmek. A támogatásod, önfeláldozásod megjutalmazza az Univerzum, eljött az aratás időszaka, amikor a szívességeidet szívességekkel honorálják, amikor a jó szavaidból a viszonzás virágai nyílnak. Ilyenkor azt érzed, hogy minden szép, nem volt hiábavaló a sok küzdelem, mert vannak körülötted olyan emberek, akikért érdemes volt, a hála és szeretet intenzív érzése vesz körbe.

majom MAJOM

Milyen jó, hogy ebben a hónapban sem fogsz unatkozni, viszont a novemberi nyűglődést, hektikusságot már magad mögött hagyhatod! Fizikai, szellemi aktivitás jellemzi a hónapodat, sok-sok esemény fűszerezi mindennapjaidat.  Látszólag kemény énedet a Patkány hónapja meglágyítja, nyitottabb leszel mindenféle társas összejövetelre, mert szívesen töltöd az időd olyan emberek társaságában, akik közel állnak szívedhez. Majom hónapjában születve a munkahelyi élet felpezsdül, sok eseményre, de legalább annyi munkára is számíthatsz. Ha lehetőségekre vársz, akkor ezek is most tudnak aktivizálódni! Ha Majom napján születtél és párkapcsolatban élsz, úgy ez a kapcsolat igazi érzelmekkel töltődik fel, még jobban képes leszel megnyílni, megmutatni valójában milyen vagy legbelül. Ha nincs kapcsolatod még, akkor most esélyes a szerelem! Hétköznapi ügyeidet tekintve kimondottan sok tennivalóra, intézendőre számíthatsz. Amennyiben az üzleti életben tevékenykedsz esélyesek jogi ügyletek kisebb-nagyobb vitákból eredendően, de neked áll a zászló, ha odafigyelsz a részletekre, minden problémát könnyen elsimíthatsz.

Kakas KAKAS

A Patkány hónapja próbára teszi kapcsolataid, mind minőségi, mind mennyiségi szempontból. A felismerések időszaka, amikor tisztábban látod a saját és a környezetedben lévő embereket és helyzeteket. Ráébredhetsz, hogy vannak dolgok, amik már nem jók neked, ill. némely kapcsolatodon igenis van javítani vagy módosítani való. Avagy a változásokat, mint kívülről történő, olykor nehéz, de mégis szükséges eseményként élheted meg. Ha Kakas napján születtél, akkor a párkapcsolatodban történhetnek kardinálisabb események. Lehet ez csupán annyi, hogy a párod valamiben változik, olyan dolgokat tesz meg, amelyek eddig nem voltak rá jellemzőek. Vagy, ha most épp szingli vagy, akkor rád találhat a szerelem. Nehezebb kapcsolatok esetén, ahol régóta érlelődő konfliktusok, morgolódások és elégedetlenségek vannak, a Patkány hónap komolyabb döntések elé is állíthat téged és a párodat is. Ha érzed magadban, hogy valami nagyon nem működik, valami már tényleg olyan szinten zavar, hogy képtelen vagy elviselni tovább, akkor ne habozz, hanem cselekedj. Változtass magadon, a viselkedéseden, az életviteleden, bármin, aminek szükségét érzed. Csak azt ne várd meg, míg az élet kényszerít egy hathatós hátsóba rúgással, hogy végre elindulj a változás útján, az már kevésbé lesz a szájízed szerinti esemény. Ugyanez a helyzet, ha Kakas hónapjában születtél, csak itt inkább a munkával és családdal kapcsolatos felismerések és változások esélyesek.

Pozitív hozadéka a hónapnak, hogy feldobja szerelemi és társasági életed. Ha még a szinglik táborát erősíted, úgy nagy eséllyel ez már nem sokáig lesz így, mert a Patkány energiája az utadba terelhet valakit, akivel meghatározó és szenvedélyekkel átitatott kapcsolat kezdődhet.

KutyaKUTYA

Ez a hónap a horoszkópodban lévő KUTYA által képviselt energiára nincs hatással.

DisznóDISZNÓ

Ha volt némi őrület ebben az évben, akkor az a jó hírem, hogy most már inkább elcsendesülnek, sőt akár teljesen meg is szűnnek a nagyobb problémák. Disznó napján születve a párkapcsolatodban erős kötelék alakul ki, melyekben az érzelmek meghatározóak lesznek és a konfliktusok most kevésbé lesznek jellemzők. Új lehetőségek, változások ugyanakkor továbbra is esélyesek. Ha Disznó havában születtél, a munkádon belül és/vagy családi körben fokozódik az egység érzetedet. Nincs az a konfliktus, amit ne lehetne feloldani, nincs az a megromlott kapcsolat, melyet nem tudnál helyrehozni némi kedvességgel és megértéssel. Szívesen töltesz majd tartalmas órákat, napokat a barátaiddal és a szüleiddel, családoddal való kapcsolat minősége is fontosabb lesz, ha jó, akkor még jobb lehet, de ha kevésbé az, akkor is tudsz javítani rajta.

patkany PATKÁNY

Érdekes napoknak nézel elébe, mert vagy az egyik legintenzívebb, kiszámíthatatlan, zűrzavaros hónapod lesz vagy a legjobb, az egész évben. A legjobb azért, mert az élet meg akar megjutalmazni eddig fáradozásaidért, érdemes hát tudatosabban megfogalmazni magadban, mire is vágysz, mi hozna egy kis könnyebbséget az életedbe és figyelmesebbnek lenni, hogy észre is vedd, amikor az elképzeléseidnek megfelelően alakulnak a dolgok. Ezek gyakran igen apró elemekből állnak össze úgy, hogy a végén azt érzed, valahogy minden úgy alakult, ahogy elképzelted.

Nehezebb pedig azért, mert a decemberi napok felhívják a figyelmed, hogy az életedben adott területek nem éppen a legjobban működnek, ezért itt jelentőségteljesebb változások következhetnek be. Ha Patkány havában születtél, akkor a munkádat fogja érinteni, hozva rengeteg feladatot, elfoglaltságot, a legnegatívabb hatásként megszüntetve azt. Ha munkát keresel, ekkor nagyobb eséllyel találsz valami megfelelőt, vagy pont kapod meg a vágyott munkakört. Barátaiddal több esemény köt össze, a velük töltött idő meghatározó fontosságúvá válik. Ha Patkány napján születtél, akkor a párkapcsolati események válnak kiemelkedővé, illetve az otthonoddal kapcsolatosan is történhetnek az események.

Bivalybetu BIVALY

Nyugodtabb, kellemesebb napoknak nézel elébe, melyek az aktivitást nem csökkentik, de belső, sőt akár külső harmóniát eredményezhetnek. Lehet, azt tapasztalod, hogy van mit csinálni, tele vagy feladattal, sokat kell jönni-menni, de akkor is magadban vagy a környezetedben meg fogod valamilyen formában tapasztalni az stabilitást. Az környezetedben élők most még szívesebben vannak a társaságodban, mert egy meleg kályhaként ontod magadból a békét és a nyugalmat. Minden elcsendesül körülötted, az eddigi problémák elsimulni látszanak és egy normál szintre állnak be. Az egészségnek viszont érdemes lesz nagyobb figyelmet szentelni, mert ha kizsigereled magad a sok teendővel, akkor hamarabb megbetegedhetsz!