fbpx

2018. SZEPTEMBER – KAKAS HÓNAP – KÍNAI HOROSZKÓP ELŐREJELZÉS

Megint csak érdekes konstellációk mutatkoznak, így a szeptemberi YIN FÉM Kakas hónap garantálja, hogy ismét eseményekben gazdag napjaink legyenek. Ráadásul most már masszívan érződik a 2018-as Kutya zodiákus hatása, melyet főként azok éreznek, akiknek a horoszkópjára közvetlen hatást gyakorol, így a történéseket és érzéseinket felettébb jelentőségteljesnek érezzük és erőteljesen reagálunk rájuk a következő időszakban is.

Elemek szempontjából a fém elem dominál továbbra is, most azonban a YIN FÉM által finomság érkezik, amely a szépséget, eleganciát, a különlegességet szimbolizálja. A megmutatkozás, kiemelkedés és olykor a feltűnősködés hónapja következik, azaz egyéniségek kibontakozásának lehetősége. Hogyha van bennünk valamilyen tudás, képesség, vagy épp a legjobb formánkban vagyunk, akkor tessék előállni vele és megmutatni a nagyvilágnak, mert lesz rá fogadókészség. Ha üzletet építünk, ha a szolgáltatásunkat akarjuk ismertté tenni, akkor ezeket a napokat érdemes kihasználni. Az se riasszon el senkit, ha most úgy tűnik, hogy mindenki ezerrel nyomul, egy percig ne érezzük magunkat kevesebbnek másoknál. Nem baj ha sok hasonló van, mert úgyis mindenki egyedi, mindenki megtalálja a maga közösségét, csak engedjük, hogy a bennünk lévő csoda megmutatkozhasson. A sokszínűség kibontakozik a Kakas hónapjában, ahogy bennük, úgy környezetünkben is.

 

Szintúgy fontos tényező, hogy többünknél a munkával kapcsolatos események lesznek terítéken a hónap során, sokan érezhetjük úgy, hogy a jelenlegi valamilyen ok miatt nem megfelelő és akár egy kis konfliktus is elég ahhoz, hogy durr, elpattanjon bennünk valami és vagy azonnal tovább állunk vagy ekkor döntjük el, hogy köszönjük elég volt, jöjjön valami jobb ennél. Azok, akikben már most ott duruzsol ez az érzés, már hosszabb ideje gyűlik bennük a feszültség vagy a mehetnék, nagy eséllyel jutnak döntő elhatározásra szeptemberben, ami lehet konkrét munkahely váltás vagy szándék a változtatásra. Késztetést érezhetünk, hogy önállósítsuk magunkat a munka területén, elég lesz a korlátokból és értelmetlen, monoton munkákból. Mindenki a különleges és extra felé fordul, és ez nagyon jó, mert számtalan olyan ötlet bukkan fel, ami feldobja a jelenlegi munkánkat, üzletünket. Azért itt emlékeztetnék mindenkit arra is ismét, hogy az idei év az erőteljes események éve, azaz vagy semmi extra nem történik vagy ha igen, akkor az elementáris erővel. Szinte egész évben ingadozunk a semmi és a minden állapota között.

A kínai asztrológia szerint a Kakas ROMÁNC VIRÁG állat ezért jót tesz a kapcsolatrendszerünknek. Mindenfélének. Lehet ez baráti, üzleti és szerelmi is, épp amire szükségünk van. Ha egyébként a Kakas a születési horoszkópunk alapján nem személyes románc virágunk, akkor is hatással lesz ránk erőteljes energiája okán. Vagy személyesen leszünk érintve vagy végignézve, hogy másoknál mennyire zajlanak az események. Úgyhogy senki ne búslakodjon otthon, hanem tegye meg az első lépést, nyisson a világra, ismerkedjen, menjen társágba. Ne várjunk mindig csak arra, hogy a majd a másik lép, majd minket hívnak meg, hanem javasoljunk mi is programot barátainknak, családtagjainak. Biztosak lehetünk benne, hogy többségében pozitív válaszokat kapunk. A romantikának is kedvez ez a hónap, sokkal könnyebb lesz ezen a téren is sikereket elérni. De ha nem vágyunk csajozásra, pasizásra, akkor is bennünk lehet a késztetés, hogy szebbek, kívánatosabbak legyünk, felkeltsük mások figyelmét.

Ugyanakkor az egót érdemes lesz jócskán visszafogni. Ha túlságosan elszállnánk magunktól lesz olyan, aki szembesít gyengeségeinkkel és gyarlóságunkkal, ebben biztosak lehetünk. Lehetnek olyan helyzetek, amelyek józan ítélőképességünket elkerülve nyílegyenesen a büszkeségünket találják célba és hát ebben a hónapban nem kell majd a szomszédba mennünk egy jófajta beszólásért. Aki érzékeny ezen a téren, az kösse fel a gatyáját, mert lesznek olyan napok, amikor megtalálják az okoskodók, cikizők, és a galamblelkű sértődékenyek is.

Az elkövetkezendő napokban a legnagyobb kihívást a YANG FÉM nap szülöttjei élik meg. Nekik azt javaslom, hogy legyenek nagyon rugalmasak, keressék az együttműködési lehetőségeket és éljenek a kínálkozó alkalmakkal ahelyett, hogy megszállottan ragaszkodnának elképzeléseikhez és terveikhez. Anyagi szempontból is náluk lesz nagyobb mozgolódás, okos tervezéssel és a terhek megosztásával ugyanakkor nagy sikereket is elérhetnek.

Az alábbi napokon lehetőleg ne hozz olyan döntéseket, amelyek hosszú távra szólnak, illetve ne is nagyon kezdj új, fontos dolgokba, ne ekkor költözz vagy indíts új vállalkozást, mert várhatóan nehézségekbe fogsz ütközni vagy a végkimenetel nem igazán lesz szerencsés:

Szeptember: 8., 9., 13., 20., 21., 25.,

Október 2., 3.,

A hónap legkedvezőbb energiáit hordozó napjai:

Szeptember 10., 12., 16., 22., 24., 28.,

Október 4., 6.

KÍNAI HOROSZKÓP ÉRTELMEZÉSÉHEZ AZ ALÁBBI EGYSZERŰ LÉPÉSEKET KELL ELŐSZÖR MEGTENNED:

1. Állíts be a születési időpontodat a KALKULÁTORBAN (kattints a szóra), majd jegyezd fel, hogy a képletedben milyen állat szimbólumok jelennek meg az alsó sorban (pl. nyúl, sárkány, stb., összesen 4 db).

2. Nézd meg, hogy milyen állatszimbólum van a NAP oszlopodban (a horoszkópodban ez az oszlop az Önelemed, azaz ez jellemez téged a leginkább)

3. Keresd ki az előrejelzésből a Nap oszlopodban lévő állatjegyet és olvasd el, hogy mire számíthatsz az adott hónapban.

4. Minden oszlopod más és más területet jelent az életedben, így érdemes a horoszkópod összes állatjegyével kapcsolatos előrejelzést elolvasni.

Életterületek főbb jelentései:

Az alábbi elemzés tájékoztató jellegű, amennyiben személyre szóló, pontosabb és részletes elemzést, előrejelzést szeretnél, úgy itt tudod felvenni velem a kapcsolatot! Kattints ide!

Tigris TIGRIS

Ez a hónap a horoszkópodban lévő TIGRIS által képviselt energiára nincs hatással.

nyúl NYÚL

Változékony napjaid jönnek, viszont kifejezetten sokat haladhatsz előre, ha feladataidra fókuszálsz. Ehhez olykor kell majd, hogy békén hagyjanak, amiért hajlamos leszel látszólagos kompromisszumot kötni, de ez csak a külvilágnak szól. Mert amúgy meg teszed, amit jónak gondolsz és amit elterveztél, anélkül, hogy tovább egyeztetnél bárkivel is. Ebből időnként lehetnek félreértések, konfliktusok, mert a környezeted számon kérheti rajtad azt, amiben megegyeztetek korábban. Lesznek olyan emberek, akikkel jobban jársz, ha nyílt kártyákkal játszol, még ha olykor kényelmetlennek, macerásnak vagy feszültséggel telibbnek is tűnik beavatni őket szándékaidba és valós gondolataidba. Ők azok, akik számítanak rád és zokon veszik, ha cserben hagyod őket. Ha Nyúl napján születtél a párkapcsolati feszültségek esélyesek, illetve az otthonoddal kapcsolatos nagyobb változások. Ha nincs társad, akkor ez a hónap támogatja az ismerkedést, bár ne légy meglepődve, ha a szexualitás nagyobb hangsúlyt kap az új kapcsolatban.

Sárkánybetu SÁRKÁNY

Sok Sárkány jegy szülöttjének vannak nehezebb napjai a jelenlegi Kutya évében, sok küzdelmet, nehézséget élnek meg, ezért talán fogsz örülni a hírnek, hogy a küzdelmek végre eredményt hoznak és amibe erőt, energiát fektettél, annak gyümölcsét a Kakas hónapjában arathatod le. Érdemes lesz kihasználni a következő időszak kínálkozó lehetőségeit, ezek által lényegesen nagyobbat tudsz előrébb lépni akár a szakmádban, akár párkapcsolatodban, de legalább annyira a gyerekeid által is megélheted a fejlődést. Ami most jön, azzal a találkozásod sorsszerű lesz, rajtad áll mit hozol ki belőle.

kígyó KÍGYÓ

Kemény döntések, visszafogottság, határozottság a kulcsszavai a szeptembernek. A döntéseidre kevésbé hatnak az érzelmek, de az érzéseidet mégsem hagyják érintetlenül. Megteszed, ami szükséges, akár kemény leszel magaddal és másokkal is, de ha erre kényszerülsz, az belül fájhat…és mégsem változtatsz rajta, mert tudod, hogy ez így jó, így helyes és a tisztesség megköveteli, hogy így járj el. A következő napokban sok új lehetőség, feladat jön, melyekhez szükség lesz kitartásra, erőre és olykor a korábban említett keménységre is, ugyanakkor pont ezek által kerülhetsz kedvezőbb helyzetbe.

ló LÓ

Ez a hónap a horoszkópodban lévő  által képviselt energiára nincs hatással.

kecske KECSKE

Ez a hónap a horoszkópodban lévő KECSKE által képviselt energiára nincs hatással.

majom MAJOM

Következetes és tudatos napok jönnek, az érzések a legkevésbé sem tudnak eltéríteni céljaidtól. Ami jó is, mert a hónap feladatai kihívások elé állítanak, szükség lesz a erődre és kitartásodra. Majom hónapjában születve szakmai területen új lehetőségek és megbízások várhatók, ahol a tisztán látás és határozottság és a megfeszített munka nagy eredményeket hozhat. Majom napján születve a párkapcsolatban azok a témák jönnek a felszínre, amelyek a becsülettel kapcsolatosak. Kevésbé leszel toleráns párod kilengéseit és gyengeségeit illetően, illetve ő is hamar megítél, amennyiben ez nálad jelenik meg. Ha problémák vannak a kapcsolatban, úgy most kenyértörésre kerülhet sor és vagy tisztázzátok az helyzetet vagy elválnak útjaitok egymástól. Ha nincs kapcsolatod, úgy viszont esélyes, hogy megjelenik valaki, aki megtetszhet neked.

Kakas KAKAS

Elviekben ez a Te hónapod, de csak elviekben, mert azért szembe találhatod magad cifra helyzetekkel is. Azon a területen, ahol a Kakas a horoszkópodban van, felpezsdülnek az események, majd az “kockák” a hónap végére kerülnek a helyükre, addigra rendeződnek a viszonyok. Ehhez lehet, először le kell rombolni a rogyadozó várat/helyzetet, ami járhat némi fájdalommal, küszködéssel, de aztán biztos, új alapokra épület a megfelelő szerkezetű építmény, ami már a te kedved szerinti lesz. Ez bármi lehet az életedben, attól függően, hogy épp mi vár megreformálásra, a cél, hogy a végén neked legyen jó. Amennyiben Kakas napján születtél, úgy az otthonodban lehetnek változások, illetve a párkapcsolatodban is. Ha van társad és van probléma is, akkor az erővel törhet fel, megjelenhetnek büszkeséget sértő helyzetek, okoskodások, de ha nem a felszínre koncentrálsz, félre teszed az egód, akkor meglátod a mögöttes mondanivalót és meg tudod oldani a problémát úgy, hogy a végén sokkal jobb lesz a kapcsolat, mint remélted. Ha nincs párod, akkor ez a hónap az utadba sodorhat valaki figyelemre méltót. Amennyiben Kakas hónapjában születtél, úgy a munkában állnak jól a csillagok és ha nincs nagyobb gond vele, akkor igencsak prosperáló napok jönnek, amikor minden úgy alakul, ahogy te szeretnéd.

Összességében az egóval kapcsolatos dolgokra érdemes odafigyelni a következő napok folyamán, mert ha túlságosan el vagy varázsolodva önnön tökéletességedtől, akkor szinte biztos, hogy ezekben a napokban lesznek olyanok, akik ezt megkérdőjelezik, sőt, akár meg is próbálnak ledegradálni. Abban az esetben, ha ilyen történik, bár biztosan nagyon fel leszel háborodva -, próbálj meg az üzenetre figyelni és ne a személyre, aki mondja, mert abban lesz a megoldás kulcsa.

KutyaKUTYA

Azok a szituációk és emberek, akikkel, már korábban volt dolgod, problémád, most ismét visszatérnek és újra kihívás elé állítanak. Ráadásul ezek az események igen meghatározók és látványosak lehetnek, belőled válthatnak ki erőteljes érzéseket vagy szemtanúja leszel mások intenzív reakcióinak. Most többen találhatnak meg, hogy elpanaszolják gondjaikat és neked is lehet késztetésed, hogy az esetleges felháborodásod, mérgelődésed megoszd másokkal is, vagy ha veszekszel valakivel, akkor attól zenghet az egész ház. Ugyancsak, amikor valamilyen pozitív élményt élsz át, vagy ha örülsz valaminek, arra vágysz majd, hogy mások is részesei legyenek örömödnek és veled mulassanak. Ha akarod, ha nem, az a terület, amit a Kutya a horoszkópodban képvisel mindenki számára nyitottá válik. Kutya napon születve az otthonod fókuszba kerül, érezhetsz késztetést, hogy most extra széppé tedd és utána büszkén mutogatod, a társaddal – ha vannak feszültségek – kissé puskaporos lehet a hangulat, főként olyan ügyek miatt, amelyek már régebb óta okoznak nézeteltéréseket. Ha nincs párod, akkor érkezhet valaki hozzád, aki már korábban is fontos volt neked, avagy olyan, akivel rögtön megtaláljátok a közös hangot. Kutya hónapban születve a munkádban lehetnek konfliktusok, melyeknek az eredendője valamilyen korábbi probléma, amit eddig nem vettél olyan komolyan. Ugyanakkor lehetnek igazán bulis napok is kollégákkal, barátokkal, családdal, ezért légy nyitott a társasági eseményekre, mert igazán pezsgő közösségi élet vár rád!

DisznóDISZNÓ

Ez a hónap a horoszkópodban lévő DISZNÓ által képviselt energiára nincs hatással.

patkany PATKÁNY

A szeptemberi napok a személyes kapcsolataid, leginkább a szerelmi és baráti kötődéseidet alaposan felkavarhatják pozitív és negatív értelemben is. Sőt a társasági életedre is nagy hatással lesz a Kakas hónapja, felpezsdíti és sok új kapcsolatot eredményez.  Lehetőséged lesz tisztábban látni önmagad és/vagy a körülötted lévő emberek hibáit, rossz beidegződéseit és ezáltal változtatni is rajta. A problémák a felszínre jönnek azért, hogy végre szembesülj velük és a kifogások, mentegetések helyett végre tégy valamit azért, hogy jobb irányba változzanak a dolgok. Ez fájdalmas folyamat lehet, mert helytelen döntésekkel, hozzáállási problémákkal senki sem szembesül szívesen, jobb inkább a környezetre, a külvilágra fogni mindent és mosni kezünket, de a Kakas hónapjában erre nem lesz lehetőséged, mert úgy fognak alakulni a dolgok, hogy folyamatosan szembesítésre késztetnek. Egyszerűen kikényszerítik belőled legalább azt, hogy végiggondold és tudatosítsd, mi is a valós helyzet, jobb esetben a cselekvést is. Pozitívan úgy élheted meg ezt a folyamatot, hogy tudatosan éled meg a történéseken és ha úgy látod/érzed, hogy kell valamin változtatnod, akkor megteszed. Ebben az esetben válik a folyamat fájdalommentessé és a végén még a magabiztosságod is erősödik.  Amennyiben Patkány napján születtél, úgy mindezek főként a párodra vonatkoznak, a társaddal kapcsolatban élheted meg a fent leírtakat. Illetve az otthonodban fizikai szinten valósul meg a változás, lehet ez adás-vétel, költözés, felújítás, nagytakarítás, stb. Ha Patkány hónapjában születtél és a jelenlegi munkahelyeddel problémáid vannak, ezek kiéleződhetnek és döntési helyzetbe hozhatnak, ugyanakkor, ha épp munkát keresel, ez egy nagyon jó hónap arra, hogy találj is megfelelőt és új kapcsolataid alakuljanak ki. Üzleti szempontból viszont kiváló időszak jön, a kapcsolatteremtés sokkal egyszerűbb lesz, mert most nem csak Te leszel nyitott az újra, hanem üzleti partnereid is.

Bivalybetu BIVALY

Ha valamire készülsz, tervezgetsz, de eddig valahogy kicsúszott a kezedből az irányítás, úgy eljött az ideje annak, hogy a végére járj a dolgoknak. Nem fognak tudni eltéríteni a céljaidtól sem emberek, sem pedig az egyéb nehézségek. Még akkor is, ha a küzdelem megjelenik az életedben, lesz erőd és kitartásod legyőzni a szembe jövő  akadályokat. Mindemellett törekedned kell a korrektségre, nem engedhetsz meg magadnak semmilyen elnézést a morális értékrendedet illetően. Bármit mondasz vagy teszel, mindig tisztában kell lenned azzal, hogy mindennek hatása és következménye lesz. Jó hír, hogy szeptemberben mentális, de akár fizikai erő társadul szegődik, így semmi sem lehetetlen sem pozitív, sem negatív irányban. A kontroll, a gyeplő a te kezedben van, az erődet mindenképpen az előre fejlődés érdekében és önmagad meghaladására használd fel!