fbpx

2018. Október – Kutya hónap – kínai horoszkóp előrejelzés

Bizonyos szempontból viszonylag nyugodt és stabil hónapnak nézünk elé a Kutya időszakában, ugyanakkor a régmúlt visszaköszön és ha el lett ásva valami csúnyaság korábban, akkor az ismét hallat magáról. Ezért ez a hónap az új kezdet és a lezárások időszaka is.  Az aktuális energiák miatt igen látványos eseményekre, veszekedésre, konfliktusokra, akár papucsdobálós balhékra is számíthatunk . Kedvező hatásként pedig arra, hogy a közösségi élet nagyobb hangsúlyt kap, ami társasági eseményeknek és vidám, jövős-menős programoknak nagyon kedvez.

Azoknak, akiknek megpróbáltatásokat hozott az idei év, a csúcsot élik meg ezekben a napokban. Minden, ami üzenet volt számukra, ebben a hónapban összegződik mind események során, mind pedig gondolatokban. Az októberi napok az elvonulásra, az összegzésre alkalmasak. Jó, ha kicsit egyedül vagyunk, visszavonulunk magunkba akár azért, hogy átgondoljuk az eddig történteket, akár azért, hogy emlékezzük. Felelevenítsünk fontos eseményeket és tanuljunk belőle. Emlékezzünk eltávozott szeretteinkre és a velük töltött szép időkre. Sőt, akik igazán érzékenyek, azok most szinte érezhetik, hogy lélek szintjén össze is tudnak kapcsolódni velük. Nem kell megijedni, ha megmagyarázhatatlan események történnek, ha fura hangokat, illatokat, stb. érzünk vagy ha álmainkban “meglátogatnak” elhunyt családtagjaink, barátaink. Ez most teljesen természetes, ebben az időszakban könnyebben létrejön a kapcsolat élők és holtak között. Azok is, akiknek nem lesz élményben részük, igénylik majd a magányt és elvonulást, mert ilyenkor tudják feltölteni energia raktáraikat, ezért amellett, hogy mozgalmasan visszük a mindennapokat, legalább ennyire aktív lesz a belső megélésünk is. Kiváló időszak hát ez az elvonulásra, meditációra, relaxációra.

A szellemi aktivitás mellett igencsak pörgős napokra is számíthatunk, nagyon sok feladattal és kötelességgel megfűszerezve. Sok embernek lesz fókuszban a munka, rengeteg teendő vár ránk, de legalább ekkora igény lesz a spirituális megélésre is. Így hát most kiváltképp érdemes lesz egyensúlyt teremteni a munka és magánélet – azon belül konkrétan az önnön pihenésünk, feltöltődésünk és fejlődésünk – között, mert mindkettő egyforma nagy kihívásokat és igényeket tartogat. Azok a dolgok, amelyek a hónap folyamán megjelennek fontos tanítást is hoznak. Vagy felhívják valamire a figyelmünket és fejlődünk általa vagy már egy meglévő tanulási folyamat részesei. A lényeg, hogy elkerülhetetlenek és legalább annyira szükségszerűek is továbbhaladásunk során.

Egészen november 7-ig a legnagyobb kihívást a YIN VÍZ, illetve még hangsúlyosabban a YIN FÖLD nap szülöttjei élik meg. Nekik azt javaslom, hogy legyenek nagyon rugalmasak, keressék az együttműködési lehetőségeket és éljenek a kínálkozó alkalmakkal ahelyett, hogy megszállottan ragaszkodnának elképzeléseikhez és terveikhez. Anyagi szempontból is náluk lesz nagyobb mozgolódás, okos tervezéssel és a terhek megosztásával ugyanakkor nagy sikereket is elérhetnek.

Erőteljes víz energiák is mutatkoznak a hónap folyamán, amely az érzéseinknek ad teret, akár mint reakciók helyzetekre, akár mint sugallatok, vágyak és ábrándok tekintetében. Érzékenységet és érőt is adnak, amelyet leginkább a munka és párkapcsolat területén tudunk majd hasznosítani.

Az alábbi napokon lehetőleg ne hozz olyan döntéseket, amelyek hosszú távra szólnak, illetve ne is nagyon kezdj új, fontos dolgokba, ne ekkor költözz vagy indíts új vállalkozást, mert várhatóan nehézségekbe fogsz ütközni vagy a végkimenetel nem igazán lesz szerencsés:

Október 15., 16., 20., 27., 28.,

November 1.

A hónap legkedvezőbb energiáit hordozó napjai:

Október 11., 17., 19., 23., 29., 31.

November 4.

KÍNAI HOROSZKÓP ÉRTELMEZÉSÉHEZ AZ ALÁBBI EGYSZERŰ LÉPÉSEKET KELL ELŐSZÖR MEGTENNED:

1. Állíts be a születési időpontodat a KALKULÁTORBAN (kattints a szóra), majd jegyezd fel, hogy a képletedben milyen állat szimbólumok jelennek meg az alsó sorban (pl. nyúl, sárkány, stb., összesen 4 db).

2. Nézd meg, hogy milyen állatszimbólum van a NAP oszlopodban (a horoszkópodban ez az oszlop az Önelemed, azaz ez jellemez téged a leginkább)

3. Keresd ki az előrejelzésből a Nap oszlopodban lévő állatjegyet és olvasd el, hogy mire számíthatsz az adott hónapban.

4. Minden oszlopod más és más területet jelent az életedben, így érdemes a horoszkópod összes állatjegyével kapcsolatos előrejelzést elolvasni.

Életterületek főbb jelentései:

Az alábbi elemzés tájékoztató jellegű, amennyiben személyre szóló, pontosabb és részletes elemzést, előrejelzést szeretnél, úgy itt tudod felvenni velem a kapcsolatot! Kattints ide!

Tigris TIGRIS

Októberben beindulnak a dolgaid, amire vártál az végre elkezdődik. A stagnálás megszűnik, a hátrálás megfordul és végre azt érezheted, hogy zajlik az élet. Az új lehetőségeket lelkesedéssel fogadod és az ötleteid is kiváltják belőled ezt. A nagy akarat időnként türelmetlenséget is kiválthat belőled. Tigris hónapjában születve a munkádban tudsz kiteljesedni, új munkahely, megbízatás és feladatok esélyesek. Nem kizárt, hogy a kollégáid körében is tapasztalsz változást, jönnek-mennek az emberek körülötted, melyek meghozzák számodra is a friss lehetőségeket. Tigris napján születve, ha nincs társad, akkor találkozhatsz a szerelemmel, ha pedig van, akkor a meglévő kapcsolatban az érzések a tetőfokra hágnak. A laposodó vagy kihűlt kapcsolatoknak is jót tesz a most következő hónap, ismét melegséget és kötődést hoz bele.

nyúl NYÚL

Erőt adó hónap következik, melléd szegődik a kitartás, a lelkesedés és mások támogatása is. Lehetőséged lesz kapcsolatrendszered bővíteni, ami kimondottan jól jön, ha Nyúl hónapjában születtél és szükséged van a munkád miatt erre. Megismerkedhetsz emberekkel, akik hatással lesznek feladataidra, munkádra, lehet új munkahelyed, új megbízások és kihívások várnak rád a következő napokban. Használd ki a támogató energiákat, amelyek által kevesebb erőbefektetéssel is többet tudsz elérni. Nyúl napján születve a párkapcsolat erős löketet kap, a szunnyadót felpezsdíti, a konfliktusokkal teliben a tetőfokra hághatnak az indulatok, ha pedig nincs, akkor légy nyitott, mert találkozhatsz valakivel, aki fontos lesz neked.

Sárkánybetu SÁRKÁNY

Igen fordulatos hatásokat eredményezhet nálad a Kutya hónapja. Nagyon sok függ attól, hogy jelenleg milyen élethelyzetben vagy. Amennyiben nincsenek nagy konfliktusok körülötted, lelkileg/testileg harmóniában vagy, minden úgy jó, ahogy van, akkor is tapasztalhatsz kisebb-nagyobb változásokat. Ellenben, ha már az egész éved nehéz eseményekkel és érzésekkel telített volt, akkor azt javaslom, erősítsd meg magad a következő napokra, vedd elő legtürelmesebb és leghiggadtabb oldalad, hogy az eseményekre ne indulatból, hanem megfontolás után reagálj. A Sárkány-Kutya találkozása mindig jelentőségteljes, hiszen ilyenkor a legnagyobb energiák gyűlnek össze, pozitív és negatív értelemben is. Alapvetően a Sárkány jegy szülöttje nagyon intuitív, akkor is, ha nem foglalkozik spirituális dolgokkal. Ezt a képességet a 2018-as év elmélyíti, a következő hónap pedig kihozza belőle a maximumot. Ami azt jelenti, hogy a októberben hihetetlen dolgokat tudsz megérezni, előre látni. Bele fogsz látni az emberekbe, tudni fogod, hogy egy adott eseménysorozatnak mi lesz a várható végkimenetele, stb. Ez a legmagasabb szintje ennek a konstellációnak és ez az, ami a mindennapokat segíteni is tudja. Általa könnyebbé válik a munkád, átláthatóbbá az emberi kapcsolataid. Hétköznapi értelemben az életed számos területén számíthatsz változásokra, részben azért, mert te döntesz valamiben, részben pedig olyan helyzetek adódnak, hogy időszerűnek fogod érezni a cselekvést. De a döntés mindig a Te kezedben lesz!

Szükséges megjegyezni, hogy ez a hónap a legrosszabbakat is kihozhatja belőled és a környezetedből, ezért is kell résen lenni és nem elengedni az irányítást. Értem ezalatt az indulatokat, melyek igencsak erőteljesek tudnak lenni adott szituációkban. A konfliktusok mélyről vagy régről fakadó helyzetekből adódhatnak.

kígyó KÍGYÓ

Ez a hónap a horoszkópodban lévő KÍGYÓ által képviselt energiára nincs hatással.

ló LÓ

A napjaid a mozgalmasság jegyében telnek, megújulás és aktív cselekvésekkel megfűszerezve. Légy befogadó, hiszen ez a hónap többek között az új kezdet is jelenti számodra. Lehet ez munka, feladatok, üzleti lehetőségek, amennyiben Ló hónapjában születtél. Kiemelkedően kedvező napok jönnek, így, ha fejlődni szeretnél, előrébb lépni pozícióban, érdekesebb munkakört, jobb fizetést, akkor most érdemes aktivizálni magad, mert a befektetett energia meghálálja magát akár már rövid távon is! Párkapcsolati események – többségében pozitívak – akkor várhatóak, ha Ló napján születtél. Szeretetteljes elfogadás, ölelő szerelem járja át a jól működő kapcsolatot, de még a döcögősnek is új lendületet ad. Ellenben a konfliktusokkal és feszültséggel teli kapcsolatot pályára állítja a végkifejlet felé a Kutya hónapja.

kecske KECSKE

Kihívásokkal tűzdelt hónap következik amiben a tudatosság és a felelősségvállalás magaddal és másokkal szemben is nagy hangsúlyt kap. Azok a helyzetek járatódnak csúcsra, melyek már eleve nehézségeket okoztak az év során avagy azok a feladatok és életterületek kerülnek előtérbe, amelyek lappangóan jelen voltak, de nem igazán akartál érdemben foglalkozni velük. Lehetnek emberek, dolgok, szokások, amelyek megreformálásra várnak. Ezt érezni fogod magad is, és jó esetben teszel is értük vagy ellenük. Halogatásnak, elkerülésnek sok értelme nem lesz, ha szükségszerű a változás, akkor úgy fognak alakulni a dolgok, hogy cselekednek kell. Ez eleinte fájdalmas és feszültségekkel teli lehet, de ha megteszed, ha hajlandó vagy a problémás területeken változtatni, esetleg hozzáállásodon vagy viselkedéseden, akkor a végén megerősödve jössz ki a legnehezebb helyzetből is. A hónap folyamán (de úgy általában egész évben), hogy csak annyit vállalj, amit valóban be tudsz fogadni, el tudsz végezni. Itt az idő megtanulni nemet mondani!

majom MAJOM

Az októberi Kutya hónap az erőfeszítésekről szól, amiket ha megteszel, úgy nagyobb eredményeket érhetsz el, mint amire számítottál. A most jelentkező feladatok, kihívások mind arról szólnak, hogy vedd elő kitartásod, határozottságod – amiből amúgy elég sok van benned -, és haladj előre a kitűzött cél felé. Ehhez kellő muníciót is kapsz, akár családi, baráti és/vagy szakmai támogatók által, akár úgy, hogy a fejlődéshez szükséges információk birtokába jutsz. Lehetőséged is lesz valami új dologba belevágni, új munkát, szakmai elismerést kapni, ha Majom havában születtél. A párkapcsolatban higgadtabb, racionális időszak következik, melyet akkor érzékelhetsz, ha Majom napján születtél.

Kakas KAKAS

Az elkövetkezendő napok részben szólnak majd a társasági életről, részben pedig saját és mások gondjainak megoldásáról. Az utóbbiak nem új keletűek lesznek, nagy valószínűséggel már folyamatban lévő helyzeteket kell okosan menedzselned, ráadásul nehéz embereket sodorhat az élet az utadba. Nagy hangsúly lesz a kommunikáción, kontrollálnod kell azt, amit és ahogyan mondasz és figyelni arra, hogy kinek, milyen információkat adsz át. Tapasztalhatod majd, hogy sokan akarják megosztani veled gondjaikat és talán pont ezen alkalmakkor hangzanak el olyan dolgok, melyek nem szivároghatnak ki másnak.

Esélyes, hogy a hónap folyamán lesznek nézeteltérések, esetleg olyanok is, melyek a büszkeségedet sértik, de maradj mindig úrinő/úriember, ne kezdeményezz és ne is engedd magad belevonni hiábavaló vitákba. Persze ezek okozhatnak feszültséget benned, de próbálj meg folyamatosan a feladataidra és céljaidra fókuszálni. Tartsd magad távol a negatív emberektől, tervezd meg napjaidat és haladj az utadon még akkor is, ha most nem is érzel olyan nagy támogatást a környezetedtől. Ezzel a technikával elkerülheted a legtöbb problémát a Kutya hónap folyamán.

KutyaKUTYA

Dupla erősítés jön a horoszkópodban lévő Kutyának, ez már mondhatni egy komplett falka…amit viszont irányítania is kell valakinek! Az ún. Jupiter Nagyherceg konstelláció érvényesül a hónap folyamán, ami egyénenként teljesen más hatásokat eredményez. Többségében a meglévő helyzeteket emeli ki azért, hogy az jobb vagy még tökéletesebb legyen. Ehhez néha szükséges a meglévő teljes lerombolása, mert rossz alapra nem lehet építkezni vagy legalábbis nem érdemes. Ha Kutya hónapjában születtél, úgy a család, munka és közösségi élet vonatkozásában történnek események. Azok, a helyzetek, melyek már nagyon megoldásra várnak kicsúcsosodhatnak. Például, ha nem vagy elégedett a munkáddal és megérett a helyzet a váltásra, úgy olyan helyzet teremtődik, hogy ez a folyamat elinduljon vagy teljesen meg is változzon, a történések repertoárja végtelen kezdve az elbocsátásról az új pozícióba emelésig. A lényeg, ha történik valami, legyen az rossz is a kezdetekben, biztos lehetsz benne, hogy az Égiek jót akarnak neked és jobb irányba, körülmények közé terelgetnek. Ha a Kutya napján születtél és ideális párkapcsolatban élsz, akkor ez a hónap a csúcsok csúcsa lehet, minden az elképzeléseid szerint alakul, tele lesztek klassz programokkal, és a szeretet is maximális lesz köztetek. Ha viszont vannak problémák, akkor számíthatsz rá, hogy ezek eszkalálódnak és megoldást sürgetnek.

DisznóDISZNÓ

Ez a hónap a horoszkópodban lévő DISZNÓ által képviselt energiára nincs hatással.

patkany PATKÁNY

Ez a hónap a horoszkópodban lévő PATKÁNY által képviselt energiára nincs hatással.

Bivalybetu BIVALY

Érdekes napoknak nézel elébe, a történések az életed alapjaira vonatkoznak. Lehet ez a párkapcsolatod, a munkád, a környezted, attól függően, hogy a horoszkópod mely részén jelenik meg a Bivaly. Október folyamán egy megmagyarázhatatlan belső feszültséget érezhetsz, talán nem minden napon érzed majd magad komfortosan. Nagyfokú érzékenység is jellemezhet, ezért hajlamos lehetsz indulatosabban reagálni helyzetekre. Ha Bivaly hónapjában születtél, ügyelj a munkádban az alaposságra, megfontoltan, precízen dolgozz és ha esetleg mégis hibázol, tanulj belőle ahelyett, hogy hárítanád a felelősséget. A munkahelyi és/vagy személyes kapcsolataidban is légy óvatos, ne engedd magad belesodorni vitákba, veszekedésekbe. Tedd a dolgod legjobb belátásod szerint és haladj azon az úton, amit kitűztél magadnak. Már csak azért is javaslom ezt, mert a Kutya hónapja nagyobb fejlődést hozhat neked, de ehhez tenned kell. Lustaság, kényelmesség a sikered meghiúsítója lesz! Ha Bivaly napján születtél, akkor is okosan kommunikálj pároddal, mert akár te, akár ő indulatosabbak lehettek a következő napokban.