2017. október – Kutya hónap – kínai asztrológiai előrejelzés

Ég és Föld összeér a Kutya hónapjában

Ez most megint egy kicsit misztikus cím lett, de tényleg így van. Olyan erős hatások érnek minket októberben, hogy még az is tudni fogja, hogy miről szól az idei Kakas év, aki teljesen vak és süket a spiritualitásra. Nagyon végletes érzések és események várhatóak. A legrosszabb és legjobb dolgok fognak megtörténni, a legszebb vagy legcsúnyább énünk dominál majd, függően attól, hogy ki hogy viszonyul az élethez, milyen fejlettségi szinten van avagy mennyire uralja önmagát. Azok, akik tobzódnak a negatív érzelmekben, akik nem tudják kontrollálni vágyaikat és akaratukat, ők lesznek a negatív események generálói vagy átélői. A változások esetükben váratlanok és felkavaróak lesznek, mert nem csak a felszínt zavarják fel, hanem egészen az alapoktól forgatják ki a dolgokat. Hosszú távon persze ebből is eredhet valami jó, hiszen közben nagy felismerések jönnek, melyek mindig transzformáló erejűek. Sajnos, ezek az energiák olykor jó embereket is elsodornak, de lehet, ezeknek az embereknek, ezeknek a közösségeknek pont erre a változásra van szükségük.

Azok, akik viszont már úton vannak, szellemi fejlődésük csúcsára tudnak jutni ezekben a napokban. Lehetőségük lesz belépni egy energiagyűrűbe, ahol minden lehetséges, ahol összeér a látható és láthatatlan világ. Olyan spirituális energiák szabadulnak fel, amire igazán ritkán van lehetőség, legalábbis ilyen hosszú időre. A gyengék megerősödhetnek, az erősek pedig kiteljesednek. Amit szeretnénk, az megvalósíthatóvá válik, tulajdonképpen csak akarni kell és cselekedni. Hallani és látni fogunk és itt nem a materiális világ eseményeire gondolok, sokkal inkább a szellemvilágéra. Ne csodálkozzunk hát, ha sok megmagyarázhatatlan dolog történik, vagy ha érzékelésünk kiélesedik. Ennek a hónapnak a célja a spirituális fejlődés, olyan, mintha minden lelki segítő hadrendbe állna és belekezdene a kozmikus terv megvalósításába . Ezért nem lehet elkerülni vagy kibújni a hatások alól, egyet lehet tenni, engedni, hogy megtörténjenek a dolgok és fejlődni általuk. Bármilyen problémánk van, arra érkezni fognak megoldási lehetőségek, főként akkor, ha ezek a nehézségek a pszichével kapcsolatosak. Sokan lesznek olyanok, akik ezekben a napokban fordulnak segítségért másokhoz. Mert mindenki lehet segítő és segített és szinte mindenkinek van valamilyen problémája, ami megoldásra vár. Így, ha most kapunk információt olyan emberről, aki segítségünkre lehet, ne hezitáljunk sokat, hanem keressük fel és kérjük támogatását. Ugyancsak nagyon sokat tud segíteni ebben az időszakban a meditáció és relaxáció, melyek által komoly a nehézségek válnak könnyebben kezelhetővé. A Kutya hónapjában egyfajta kapu nyílik a szférák között, melyeken a szellemvilágnak is szabadabb átjárása van, ne lepődjünk meg hát, ha egy-egy ilyen meditációnk során fontos üzenetek érkeznek.

A hónap legnagyobb kihívásait a YIN FÉM és YIN FÖLD napon született emberek kapják. Nekik ajánlott most igen figyelmesnek lenniük a világ történéseit illetően. Haladni az áramlásokkal és nem befeszülni vagy beleragadni helyzetekbe.

Az alábbi napokon lehetőleg ne hozz olyan döntéseket, amelyek hosszú távra szólnak, illetve ne is nagyon kezdj új, fontos dolgokba, ne ekkor költözz vagy indíts új vállalkozást, mert várhatóan nehézségekbe fogsz ütközni vagy a végkimenetel nem igazán lesz szerencsés:

Október 8., 9., 19., 20., 21. 

November 1., 2.

A hónap legkedvezőbb energiáit hordozó napjai:

Október 10., 12., 16., 22., 24.

November 3. 5.

KÍNAI HOROSZKÓP ÉRTELMEZÉSÉHEZ AZ ALÁBBI EGYSZERŰ LÉPÉSEKET KELL ELŐSZÖR MEGTENNED:

1. Állíts be a születési időpontodat a KALKULÁTORBAN (kattints a szóra), majd jegyezd fel, hogy a képletedben milyen állat szimbólumok jelennek meg az alsó sorban (pl. nyúl, sárkány, stb., összesen 4 db).

2. Nézd meg, hogy milyen állatszimbólum van a NAP oszlopodban (a horoszkópodban ez az oszlop az Önelemed, azaz ez jellemez téged a leginkább)

3. Keresd ki az előrejelzésből a Nap oszlopodban lévő állatjegyet és olvasd el, hogy mire számíthatsz az adott hónapban.

4. Minden oszlopod más és más területet jelent az életedben, így érdemes a horoszkópod összes állatjegyével kapcsolatos előrejelzést elolvasni.

Életterületek főbb jelentései:

Születés éve (év oszlop): tágabb környezeted, nagyszülők, külföld, olyan emberek, akikkel felületes kapcsolatban vagy

Születés hónapja (hónap oszlop): család, szülők, testvérek, munkahely, kollégák, barátok

Születés napja (nap oszlop): Te magad, párod, otthonod

Születés órája (óra oszlop): gondolataid, vágyaid, gyermekeid, bárki, akiről gondoskodsz, hivatásod (nem összekeverendő a munkáddal)

Az alábbi elemzés tájékoztató jellegű, amennyiben személyre szóló, pontosabb és részletes elemzést, előrejelzést szeretnél, úgy itt tudod felvenni velem a kapcsolatot! Kattints ide!

A 2017. október 8. – november 7. közötti kínai asztrológia szerinti KUTYA hónapban az alábbi érzések, események jelenhetnek meg az életedben:

TigrisTIGRIS

A Tigris jegyben születve igencsak eseménydús napokra számíthatsz. A Kutya + Tigris + szimbólumok ún. TŰZ trigont alkotnak, melyek hatására erőteljes energiák szabadulhatnak fel mind benned, mind pedig körülötted. Új céljaid, terveid kibontakozásának ideje jött el, most szinte minden lehetséges, minden elképzelésed valóra válthatod, mert veled született erőd mellé támogatóként kapcsolódik be ez a tüzes energia. Mindenféle olyan tevékenység, elképzelés támogatott ebben az időszakban, amihez belső tűz és lelkesedés szükségeltetik. Számíthatsz rá, hogy napokban a korábbiakhoz képest sokkal aktívabb leszel, ha akarsz valamit, akkor azt határozottan és igen vehemensen hozhatod a környezeted tudtára. Amennyiben alapvetően temperamentumosabb személyiség vagy, akkor figyelned kell arra, hogy ne válj túlzottan követelőzővé és ellentmondást nem tűrővé.

nyúlNYÚL

Októberben saját magad számára is feltűnő változásokat figyelhetsz meg viselkedésedben, és/vagy a környezeted irántad való reakcióiban. Bármit is teszel, annak hatása lesz, arra oda fognak figyelni az emberek, és még akkor is csatlakozásra késztetheted őket, ha csak szimplán mesélsz egy ötletedről vagy valamiről, ami éppen felkeltette az érdeklődésedet. Ha viszont energiát is fektetsz mások meggyőzésére, akkor szinte elsöprő erővel tudod magaddal ragadni a “közönséged”. Ez akkor lesz számodra is hangsúlyosabban érzékelhető, ha a Nyúl napján születtél, ugyanakkor ebben az esetben nemcsak te válhatsz inspirálóbbá, hanem a párod is. Ekkor a figyelmed kiemeltebben fókuszál a társra és az ő részéről is erősebb ragaszkodást tapasztalhatsz meg. Aktív társkereső időszakodban ez a hónap egy hangsúlyosabb szerelem felbukkanását vagy kezdetét is jelentheti.

SárkánybetuSÁRKÁNY

Az idei Kakas év elve különleges minden Sárkány jegy szülöttjének, szinte nincs olyan ember, akinek ne történne idén valami igazán jelentőségteljes változás az életében. A Sárkányok amúgy is rendkívül fogékonyak, egyik lábukkal a materiális világban kapaszkodnak erősen, a másikkal szárnyalnak a spirituális fellegekben. Tudom, ezek eléggé ellentétes fogalmak, de mégis igaz rájuk, így rád is, bárhol is van a horoszkópodban a Sárkány szimbólum. Ha ebben a jegyben születtél, akkor gyakorta előfordulhat veled olyan, hogy bevillanó gondolatok, megérzések formájában érzékeled a láthatatlan világot. Észreveszed, hogy gondolataid megtörténnek a külvilágban, vagy amikor találkozol egy ismeretlennel, rögtön tudod, hogy milyen emberrel állsz szemben, mi zajlik benne, holott még egy szót sem váltottál vele és ehhez hasonló, egyébként igen hihetetlen dolgok történnek veled. Van  amikor erősebben, máskor gyengébben érzékelheted ezeket, de ami biztos, hogy októberben ez a képességed hihetetlenül aktivizálódik.  Kevésbé spirituális beállítottsággal is működni fog, olyan lesz, mintha egy időre kinyitnák neked az a képzeletbeli ajtót, ami által megfigyelhetővé válnának (persze csak szimbolikusan) az eddig láthatatlanok, úgymint mások gondolatai, érzései, avagy a jövődre vonatkozó események. Ellenben ahogy a magasabb szférákra, ugyanúgy az alacsonyabbakra is rá tudsz érzékelni, ezért olykor negatív gondolatok, és belső, megmagyarázhatatlan félelmek jelenhetnek meg. Ez főként kisgyermekkorban, vagy negatív beállítottságú személyiségnél gyakoribb. Ha a gyermeked horoszkópjában van Sárkány szimbólum és ezekben a napokban esetleg gyakrabban ébred fel rossz, rémisztő álomból, akkor vedd komolyan a félelmeit, ne legyints rá, hanem próbáld megnyugtatni őt.

Elérkezhet az életedben egy komolyabb változásnak is, akár költözhetsz, utazhatsz is, vagy az életed egyéb területein alakulnak úgy a dolgaid, hogy változtatni leszel kénytelen, de ne aggódj, mert utólag visszanézve úgy értékeled majd, hogy szükséges volt megtenned azt. Az esetleges vitáknál, veszekedéseknél vissza kell fognod erődet, hagyatkozz inkább a megérzéseidre, azok irányításával helyesebben tudsz reagálni, mintha teret engednél a heves indulatoknak.

kígyóKÍGYÓ

Ez a hónap a horoszkópodban lévő KÍGYÓ által képviselt energiára nincs hatással.

lóLÓ

A szimbólum az érzéseket jeleníti meg a horoszkópodba, azokat, melyek felkorbácsolják benned a szenvedélyt, melyek lelkesedést szülnek és aktivitásra sarkallnak. Az október ezt a hatást tudja még erősebbé tenni. Türelem, higgadtság…nos ezekben a napokban nem lesznek az erősségeid, ezért ne is nagyon várj el ilyet magadtól. Ráadásul ez még hangsúlyosabb lehet, amennyiben Tigris szimbólum is van a horoszkópodban, ilyenkor már-már túl is tenghet benned a tenni vágyás. Ha valamit el akarsz érni, akkor azért kimondottan vehemensen küzdhetsz, amivel olykor mások idegeire is mehetsz. Ne juss el idáig, inkább vezesd le a feles energiákat valami másban, lehet ez akár valamilyen sport, vagy üzleti tevékenység, hiszen ezekhez igazán nem árt a plusz energia!

Pénzügyi és szakmai szempontból kimondottan jó lehetőségeket tartogat számodra a Kutya hónapja, érdemes lesz valóban meghajtani azokat a lovakat és amit szeretnél, abba plusz energiát tenni. Ez vonatkozik a befektetéseidre is, ha szemfüles vagy, lesz lehetőséged némi plusz bevételre.

kecskeKECSKE

Némi feszültség lóg a levegőben, amire nem árt majd figyelned. Ha Kecske hónapjában születtél, kevésbé támogató légkör vehet körbe a munkahelyeden, főként akkor, ha már amúgy is lóg a levegőben a változás. Sőt, ha megérett a helyzet a megújulásra, akkor esélyes, hogy történik is majd valami, ami vagy nálad veri ki teljesen a biztosítékot és határozott cselekvésre késztet, vagy ha nincs benned erő hozzá, majd megcselekszi helyetted az Univerzum. Amennyiben Kecske napján születtél, úgy a pároddal szemben válhatsz ingerlékenyebbé, jobban idegesíthetnek azon negatív szokásai, amelyek felett korábban elsiklottál vagy nem tudatosítottál magadban. Könnyen meglehet az is, hogy pont ő lesz az, aki folyamatosan olyan helyzetekbe hoz, amikor kénytelen leszel szembenézni a hibáiddal vagy helytelen cselekedeteiddel. Októberben a társ, mintegy igazság tükör jelenik meg, kíméletlenül szembesít azokkal a negatív szokásaiddal, viselkedési formáiddal, melyeken már jó ideje változtatnod kellene. Nem ajánlatos ilyenkor elbújni a felelősség elől sem, hiszen nem is lesz nagyon hova. Hiába is próbálkoznál hárítani, most vagy vállalod a felelősséget a tetteidért vagy majd valaki más fogja rád olvasni. Egyetlen esetben van menekvés, ha biztos vagy magadban, biztos abban, hogy helyes úton jársz, ilyenkor képes leszel kiállni magadért és még esetleges “támadások” kereszttüzében szálfaegyenesen megállni, mert tudod, hogy az igazság nálad van, a magadba vetett hited szilárdít meg.

Összességében tudnod kell, hogy a most történő negatív események nem ellened szólnak, pont ellenkezőleg. Érted! Rá fogsz jönni, hogy egyedül is boldogulsz bármivel és a változás nem ellenség, hanem a fejlődés, amire mindenkinek szüksége van.

majomMAJOM

Tudod miért születtél a Majom jegyében? Azért, hogy terhet és felelősséget vállalj. Akkor is, ha nem mindig érzel magadban erőt és tehetséget ahhoz, amihez épp kellene. Pedig biztos lehetsz benne, hogy megvan benned az a képesség, energia, ami által a legnagyobb nehézségeket is le tudod győzni, meg tudod mászni bármelyik “hegyet” és ha kell odébb is tudod tolni! Októberben esélyes, hogy felelősségteljes feladatok hárulnak rád, de ezekhez lesz energiád, mert te akkor is végzed a dolgod, amikor már mindenki más kidőlt mellőled. Mivel személyiséged keményebb, erőteljesebb oldala válik hangsúlyossá tendenciád lesz arra, hogy embereket, eseményeket túlzottan keményen és egysíkúan értékelj. Hajlamosabb leszel fehérben és feketében láthatni a dolgokat, és még az érzelmeket is kíméletlenül félreteszed, ha a céljaid eléréséhez ez szükséges. Próbáld meg ezen tulajdonságaidat hasznos célokra fordítani és ne feledkezz meg az érzésekről, se mások, se magad dolgait illetően.

Szakmai szempontból a következő napok kedvező előrelépési lehetőségekkel kecsegtetnek, főként, ha a Majom hónapjában születtél. Ha szeretnél nagyobb elismerést és kihívást, ne habozz, mutasd meg a világnak, hogy mire vagy képes.

KakasKAKAS

Különleges éved van, különleges eseményekkel és ez a hónap is nem mindennapi történéseket tartogat. Ha az elmúlt hetekben, hónapokban értek sérelmek, akkor jó érzés lesz, ha valakivel átbeszélheted, elpanaszolhatod a veled történteket, ezáltal levezetve a felgyülemlett feszültséget is. És ez kifejezetten jó módszer lesz arra is, hogy rájöjj, valójában mi történt veled. A beszélgetés közben rájöhetsz, talán az egód túlzott nagy szerepet játszott az eseményekben, talán olyan dolgokat vettél zokon, amiket te is mondtál, tettél már korábban mással, csak valahogy magaddal elnézőbb voltál. Amennyiben ezen sorok olvasása közben érzed, hogy van ebben némi igazság, akkor szinte biztos lehetsz benne, hogy nem csak és kizárólag sértések záporoztak feléd, hanem valami más is. Olyan információk, amelyeket érdemes lenne egy kicsit átforgatnod magadban, elgondolkodni, hogy valóban csak okoskodtak veled, vagy van némi valós mondanivaló, tanács is abban, amikkel szembesíttettek vagy a fejedhez vágtak. Az októberi Kutya energia a felismerésekben segít, és még a kölcsönös panaszkodás is előrébb visz ebben a felismerési folyamatban. Amennyiben veled semmi ilyesmi nem történik, akkor nézz körbe a környezetedben, mert nagy eséllyel lesznek olyan emberek, akiknek rád van szükségük és neked öntik ki a szívük, panaszolják el bánatuk. Lehet, ezek a sorok nekik szólnak és neked csak annyi a dolgod, hogy felnyisd a szemüket vagy segíts nekik a felismerésekben, vagy akár csak a “fáradt gőz” kiengedésében.

Mindemellett igazán tevékeny időszak is beköszönt, új lehetőségek várhatóak főként akkor, ha Kakas hónapjában születtél. Most van itt az ideje a kemény munkának, melyek hamar gyümölcsözővé válhat, főként, ha gondoskodsz arról, hogy a környezeted értesüljön az új ötleteidről és eredményeidről.

KutyaKUTYA

Alapvetően azt gondolom, hogy szuper hónapod jön. Nagy valószínűség szerint így lesz, az események többsége azt szolgája majd, hogy valamilyen szempontból jó legyen neked. Még akkor is, ha elsőre nem indulnak jól a dolgok. Tudom, ez kicsit hihetetlenül hangzik, mert miért lenne jó valami, ha az rosszul kezdődik?! Azért, mert egyszerűen ezen keresztül vezet az út a “Kánaánba”, ez kell hozzá, hogy valamilyen szükséges változás beinduljon. Ugyanakkor azt javaslom, ne aggodalmaskodj, hogy mi jön, hanem foglalkozz a barátaiddal, hallgasd meg panaszaikat, adj nekik jó tanácsokat. Vagy arasd le azokat a gyümölcsöket, melyeket az év folyamán megtermeltél és itt nem az igazi gyümölcsre gondolok, hanem a befektetett munkádéra, a másokkal való törődésedre, a kitartásodra, stb. Hagyd, hogy egy kicsit kényeztessen az Univerzum, engedd, hogy olyan dolgok történjenek veled, amikre valójában nagyon vársz és a lelked mélyén szeretnéd, ha megtörténne veled. Ez nem önzőség, ettől senkinek nem lesz rosszabb, csak neked lesz egy kicsit jobb! Vedd észre azokat az apróságokat, amikkel mosolyt próbálnak csalni az arcodra az Égiek. Most figyelnek rád és körbevesznek szeretetükkel. Ha egy kicsit jobban odafigyelsz, szinte látni, hallani, de mindenképp érezni fogod, hogy a láthatatlan entitások árasztják feléd a szeretet energiát és rendezik az eseményeket a fejlődésed érdekében.

DisznóDISZNÓ

Ez a hónap a horoszkópodban lévő DISZNÓ által képviselt energiára nincs hatással.

patkany PATKÁNY

Ez a hónap a horoszkópodban lévő PATKÁNY által képviselt energiára nincs hatással.

BivalybetuBIVALY

Többször rád törhet a magányosság érzete, lehetnek olyan helyzetek, amikor elfogynak a támogatók és úgy érzed, hogy egyedül kell megküzdened a nehézségekkel. Azonban semmi olyan nem fog történni, amelyre lelkiekben már nem vagy kész, még ha komoly próbatételekre kerülne is sor. Valójában nem vagy egyedül, csak így érzed magad, csak azért vonul vissza mindenki a háttérbe, hogy önállóan tudj fejlődni. Ezek a napok rávilágítanak arra, hogy segítség nélkül is boldogulsz a világban, még ha ez eleinte nehéznek is tűnik. Akkor, amikor már épp megszoknád, hogy felelősséget vállalj önmagadért, a tetteidért, pont mire ráébrednél, nem szorulsz senki másra, már vége is lesz a hónapnak, amelyből egy megerősödött önbizalommal kerülhetsz ki.

Bármilyen konfliktushelyzet nélkül is jobban vágyhatsz az elvonulásra, kellenek a feltöltő magadba vonulós napok, órák. A lelkiség is hangsúlyosabb szerepet, kapcsolódás máshoz, elengedés és akár átérzékelés a láthatatlan dimenziókba. Ugyanígy számíthatsz némi pletykálkodásra is, lehet esély, ezért jó, ha diszkréten hátrahúzódsz, a diplomácia és megfontoltság sok nehéz helyzeten átsegít.

Ha tetszett az előrejelzés és úgy gondolod, másnak is hasznára válna, kérlek oszd meg ezt a cikket! Köszönöm!

Menu