fbpx

2017. november – Disznó hónap – kínai asztrológiai előrejelzés

Novemberi sürgés-forgás a Yin fém Disznó hónapjában

Azt hiszem, mindenki láthatta, hogy az előző Kutya hónap megtette a hatását és alaposan felzavarta az állóvizet. Sokaknak kellett szembenézniük korábbi döntéseik, cselekedeteik következményével – remélhetőleg okulnak is belőle – míg mások talán megtanulták, hogy semmi sincs következmény nélkül. Előbb-utóbb helyreáll a rend, hiszen az Univerzum egyensúlyra törekszik, ahogy nagyban, úgy kicsiben is. Azért is írom ezt, mert a kiegyenlítődés november folyamán tovább tart, talán nem olyan intenzíven, mert már nem ez a fő üzenet, de ne legyünk meglepődve, ha hallunk, látunk még botrányos sztorikat, amiktől zeng a ház. És itt nem csak a nagyvilágban történő eseményekre gondolok, hiszen ezek a mi hétköznapi életünkben is megjelenhetnek. S bár úgy tűnik, hogy most a yin energiák vannak erőfölényben ebben ebben a hónapban, de senkit ne tévesszen ez meg, hiszen igencsak erőteljes energiák mutatkoznak, melyek képesek mindent és mindenkit felforgatni. Van benne némi lázadás és kellő akarat is, melynek hatására bárhol, bárki kitörhet a rá erőltetett keretek közül. Amúgy egyáltalán nem baj, ha nem áll be mindenki a sorba, ha vannak olyanok, akik értelmes célok érdekében avagy az elnyomottak helyett emelik fel a hangjukat.

Az egyének harca, az indivídumok kiemelkedése esélyes ebben a hónapban is, akár negatív, akár pozitív értelemben. És hogy mi hogyan tudjuk ezt a magunk életében hasznosítani? Úgy, hogy mi is felfedezzük magunkban a különlegeset és leszünk elég bátrak hozzá, hogy megmutassuk azt a világnak. Persze, mindenki magához mérten, hiszen nem az elvárások nagyok, hanem a lehetőségek.

 

A Disznó hónap a nagyfokú aktivitásról is szól, mindenki felpörög, sürgünk-forgunk és rendkívül fontos dolgokat fogunk intézni. Ne legyen kétségünk afelől, hogy ez nem a pihenés időszaka, itt a tétlenkedés nem pálya, ha nem szervezünk magunknak ezerféle programot, majd megtalálnak azok kívülről. Egyetemes üzenet mindenkinek, hogy az irányítást kézben kell tartani, egyébként csúnya zűrzavar támadhat. Az pedig nem hiányzik senkinek, úgyhogy szervezzünk, tervezzünk és tartsuk magunkat az ütemtervünkhöz, akkor nem lesz gond. Ez az anyagiakra is kimondottan igaz, a hóvégi pozitív pénzügyi egyenleg elérésében a jól felépített stratégia aranyat ér!

A Disznó, mint víz elem az érzékenységet is fokozza, ennek következtében leszünk néhányan, akik igencsak érzelmes üzemmódba kapcsolunk át. Van akinél a sérülékenységet növeli, azaz az érzései révén kiszolgáltatottabbá válik, míg a keményebb típusokat pont pozitív módon, kicsit meglágyítja és fogékonyabbá teszi. A többségünk azt fogja tapasztalni, hogy szívesebben lelkizünk, nyitottak leszünk mindenre, amiben elmélyülhetünk, akárcsak a jóízű beszélgetésekre is. Az érzékenység testi szinten is megjelenik, ezért akik arra hajlamosak, azoknál a különböző gyulladásos betegségek fel tudnak lángolni, míg másoknál a szexuális érzékekre lesz erőteljesebb hatással.

Mivel a Disznó a kínai asztrológia szerint utazó állat, ez magával hozza természetesen az utazásokat is, melyek lehetnek magán és céges jellegűek is, illetve minden teendők alapvetően több jövés-menéssel is járhat, ergo! figyeljünk a közlekedésre, mert nagyobb az esélye a baleseteknek is!

 

 

Az alábbi napokon lehetőleg ne hozz olyan döntéseket, amelyek hosszú távra szólnak, illetve ne is nagyon kezdj új, fontos dolgokba, ne ekkor költözz vagy indíts új vállalkozást, mert várhatóan nehézségekbe fogsz ütközni vagy a végkimenetel nem igazán lesz szerencsés:

November 12., 14., 15., 24., 26. 27.

December 6.

A hónap legkedvezőbb energiáit hordozó napjai:

November 10., 16., 18., 22., 28., 30. 

December 4.

KÍNAI HOROSZKÓP ÉRTELMEZÉSÉHEZ AZ ALÁBBI EGYSZERŰ LÉPÉSEKET KELL ELŐSZÖR MEGTENNED:

1. Állíts be a születési időpontodat a KALKULÁTORBAN (kattints a szóra), majd jegyezd fel, hogy a képletedben milyen állat szimbólumok jelennek meg az alsó sorban (pl. nyúl, sárkány, stb., összesen 4 db).

2. Nézd meg, hogy milyen állatszimbólum van a NAP oszlopodban (a horoszkópodban ez az oszlop az Önelemed, azaz ez jellemez téged a leginkább)

3. Keresd ki az előrejelzésből a Nap oszlopodban lévő állatjegyet és olvasd el, hogy mire számíthatsz az adott hónapban.

4. Minden oszlopod más és más területet jelent az életedben, így érdemes a horoszkópod összes állatjegyével kapcsolatos előrejelzést elolvasni.

Életterületek főbb jelentései:

Az alábbi elemzés tájékoztató jellegű, amennyiben személyre szóló, pontosabb és részletes elemzést, előrejelzést szeretnél, úgy itt tudod felvenni velem a kapcsolatot! Kattints ide!

A 2017. november 7. – december 7. közötti kínai asztrológia szerinti DISZNÓ hónapban ilyen érzések, események jelenhetnek meg az életedben:

TigrisTIGRIS

Az őszi hónapok közül talán ez az egyik legideálisabb időszak arra, hogy teljesen új irányba fordítsd az életed. A benned megszülető tervek, ötletek lesznek azok, melyek alapvető változások elindítói lesznek. S hogy ezek meg is valósulnak-e, az nagyban függ attól, mennyire teszel is értük. Lesznek dolgok, melyeket mindenképp kivitelezni fogsz, főként azért, mert az élet rákényszerít, olyan helyzetet teremtve, hogy ne legyen más választásod. Más dologban pedig te érzel késztetést, hogy megújítsd avagy teljesen lecseréld. Sőt ez a hónap kicsit a kreativitásod szárba-szökkenésének időszaka is.

Látni fogod, mi az ami már idejét múlt, mi az ami megérett a cserére, helyébe pedig teljesen új irányok jönnek. Ezek lehetnek fizikai és szellemi síkon történő változások. Megújulhat a környezeted, az otthonodban átalakítások lehetnek, új bútorokra cseréled le a régieket, de az sem kizárt, hogy lakáseladás és vétel is megtörténik ebben a hónapban, ha Tigris napján születtél. Ugyanígy érintve lehet a párkapcsolatod is, a régi szerelem helyét új foglalhatja el, avagy a régiben olyan felismerések lesznek, melyek ráébresztenek annak hibáira, melyet vagy sikerül kijavítani és ezáltal egy jobb minőségben folytatni vagy ha már régóta döcög a kapcsolat, most egy fordulópont is bekövetkezhet.

Amennyiben Tigris hónapjában születtél, a munkádban esélyes a változás, lehetnek helyzetek melyek kívülről kényszerítenek rá, de ugyanígy benned is megszülethet az elhatározás, hogy valahol máshol folytasd tovább. Fel fog jönni most minden szenny, amit egyébként eddig is zavart, de most koncentráltan kapod meg, hogy legyen látványos okod is változásra. Ugyanakkor, ha épp állást keresel, vagy a meglévő helyeden valamilyen új kihívásra vágysz, nagy valószínűséggel sikerrel fogsz járni, ezért most érdemes lesz aktivizálni magad! Amit mindenképp érdemes szem előtt tartani, hogy a fejlődést már nem tartogató helyzetekbe nem jó belemerevedned, mert ez szinte garantálja, hogy nyögvenyelős legyen a novembered. Hidd el, minden most bekövetkező változás szükségszerű, még ha elsőre nem is tűnik annak!

nyúlNYÚL

A kisebb változások és nagyobb lehetőségek hónapja következik, melyben nagy segítségedre lesznek gondolataid, a váratlanul kipattanó ötleteid. Jelen esetben a kisebb változások azt jelentik, hogy azok a dolgok, amikbe energiát fektetsz nem feltétlen hoznak látványos eredményt azonnal, de mégis elindul egy folyamat, ami hosszú távon beváltja a hozzá fűzött reményeket. Míg a nagyobb lehetőségek főként kívülről érkezhetnek, például, ha Nyúl hónapjában születtél, lehet ez új állásajánlat, érdekesebb feladatok, megbízatások jelenlegi munkahelyeden, fizetésemelés, stb. Jó, ha tudod, hogy lehet némi viszálykodás, pletykálkodás is körülötted, főként azért, mert kicsinyes emberek nem éppen a legjobbat akarják neked, ez persze okozhat külső és belső konfliktusokat, de ha ügyelsz a mentális egyensúlyodra, úgy kevésbé tudnak ezek megérinteni.

SárkánybetuSÁRKÁNY

Ez a hónap a horoszkópodban lévő SÁRKÁNY által képviselt energiára nincs hatással.

kígyóKÍGYÓ

Nem valószínű, hogy ez lesz a legzökkenőmentesebb és legbékésebb hónapod, hacsak nem figyelsz a következőkre. Novemberben az énednek egy rejtettebb, de erre mégis hajlamos oldala nyilvánulhat meg, azaz nemhogy konfliktuskerülő nem leszel, hanem pont ellenkezőleg, olykor már idegesítően “minden lében két kanállá” vagy problémázóvá válhatsz. Magyarán hajlamosabb lehetsz bolhából elefántot csinálni, legyen az a te ügyed vagy másé. Beleárthatod magad mások dolgaiba, anélkül, hogy erre megkértek volna és valójában közöd lenne hozzá. Persze, nem azért teszed ezt, mert ártani akarsz valakinek, nem a fontoskodás hajt, sokkal inkább egyfajta túlzásba vitt segítőkészség, amelyet azért nem ártana visszább fogni. Ez pedig számos nehézséget okozhat, mert egyrészt sok lehetsz másoknak, másrészt pedig egy esetleges konfliktus helyzetben a végén te leszel a bűnbak, pedig alapvetően semmi dolgod nem lenne az adott helyzettel. A felesleges energiákat sokkal inkább fojtsd valamilyen önfejlesztő tevékenységbe, legyen ez sport, aktív kirándulás, stb. Mások dolgával pedig csak akkor foglalkozz mélyebben, ha erre külön felkérnek és csak annyira, amennyire szükségük van rá.

lóLÓ

Ez a hónap a horoszkópodban lévő  által képviselt energiára nincs hatással.

kecskeKECSKE

Novemberben talán már önmagadnak is szembetűnő kreatív időszak köszönt be, számtalan új ötletet, alkotásvágy formájában. Használd ki ezt az időszakot olyan változások elindítására, amelyek gyümölcsét majd később arathatod le. Ha a Kecske hónap szülöttje vagy, úgy a munkádban tapasztalhatsz előremutató változásokat, elérkezhetsz egy kisebb fordulóponthoz is, hiszen a kreativitásnak köszönhetően teljesen új irányok felé mozdulsz el. Ebben a hónapban nagyobb teret engedsz a szépérzéknek, még akkor is megjelenik a művészet valamilyen formája a mindennapjaidban, ha egyébként nem sok közöd van hozzá. Szívesen mélyedsz el filozófiában, spirituális olvasmányokban is, esetleg ilyen jellegű tevékenységek keltik fel a figyelmed.

Ha Kecske napján születtél, úgy a párkapcsolatodban a harmónia és összetartozás erőteljesebben jelenik meg. Persze, ez nem jelenti azt, hogy kizárt a konfliktus, de ha alapvetően rendben van a kapcsolat, akkor ez semmiképp nem tudja szétzilálni azt. Sőt, sokkal inkább esélyes, hogy itt is fejlődést, a szerelem erősödését tapasztalod meg.

majomMAJOM

A Majom jegy, a benne rejlő yang fém elem okán erős, vezető egyéniség, tudja mit akar és tartja is magát hozzá. Általában nem probléma neki másokat irányítani, függően attól, hogy a horoszkópban mely területet érinti ez a szimbólum, ott biztosan határozott és domináns személyiségjegyeket mutat majd. Ha Majom jegyben születtél, úgy novemberben ezek a tulajdonságok még inkább a felszínre törekednek, mindamellett bizonyos szempontból sebezhetőbbé is válhatsz. Valahogy sokkal személyesebbnek veszel majd olyan dolgokat is, amelyek felett korábban elsiklott a figyelmed. Megakadsz mondatokon, azok kifejezésmódján, azon, hogy az események miért történnek, de legfőképpen hogyan érintenek Téged. Személyiséged érzékenyebb, védtelenebb oldala a napvilágra kerülhet, amely védekezésre is késztethet. Hajlamos lehetsz kihallani mondatokból olyan értelmet, melyet nem szántak neki, magadra venni általánosságban elejtett megjegyzéseket és talán sértésnek is érezni. Jó, ha tudatában vagy ennek és nem engeded, hogy az érzések átvegyék az irányítást a józan ész felett, az optimális helyzet az, ha a kettőt egyensúlyban tartod, mert ilyenkor hozod a legjobb döntéseket.

KakasKAKAS

Ez a hónap a horoszkópodban lévő KAKAS által képviselt energiára nincs hatással.

KutyaKUTYA

Ez a hónap a horoszkópodban lévő KUTYA által képviselt energiára nincs hatással.

DisznóDISZNÓ

Mire figyelj novemberben? Két lényeges dologra, mégpedig arra, hogy fókuszálj az aktuális intézendőidre, írd össze, mik azok a feladatok, melyek nem sürgősek és melyek azok, amik ráérnek, ütemezd teendőidet amennyire csak lehetséges. Ez azért fontos, hogy, hogy ne ess szét és temessenek az egymásra halmozott ügyek maguk alá. Amennyiben nem így teszel, azt tapasztalhatod, hogy egész nap pörögsz, intézkedsz, jól kifárasztod magad, aztán este, ha számot vetsz, mire is jutottál…nos nem leszel túl elégedett az eredménnyel. A másik, legalább ennyire hangsúlyos üzenet a számodra november folyamán az intuíció erősödése. Figyelj egy kicsit befelé, hallgass a sugallatokra, használd okosan az így kapott információt. Mindent és mindenkit jobban fogsz érezni, akár magadra, akár másokra vonatkozóan. Sőt, kifejezetten jelentőségteljes üzeneteket kaphatsz most így!

Bónuszként, mivel ez a te a hónapod, arra is számíthatsz, hogy sok kellemes, kisebb-nagyobb esemény részese leszel. Ha Disznó hónapjában születtél, esélyes, hogy a munkádban előremutató változások és lehetőségek jelennek meg, ha pedig Disznó napján születtél és még nincs szerelmed, akkor a következő napokban ebben is örömteli előrelépés történhet!

patkany PATKÁNY

A november az érzelmi életedről és/vagy a felfokozott aktivitásról fog szólni. Késztetésed lesz, hogy a szeretteid felé jobban kinyilvánítsd az érzéseidet, szívesebben öleled meg őket, ha Patkány napján születtél, a pároddal való összebújás, szeretgetés kifejezetten fontossá válhat. Ha nincs párod, akkor is lesz erre igényed, ezért jöhetnek a romantikus filmek és könyvek, bármi, ami ezt a minőséget valamilyen módon megjeleníti. A barátokkal a lelkizés is enyhíteni képes a szeretetvágyadon, de az igazi az lesz, ha megismerkedsz valakivel, akivel érzelmi kapcsolatot tudsz kialakítani. Ha Patkány hónapjában születtél, akkor a munkádban igazán nagy pörgést élsz meg, feladat, feladat hátán, rengeteg intézendő és rohangálás várható, ezért jó, ha fokozott figyelmet szentelsz a szervezésnek, hidd el, ez most életmentő lehet! Ugyanakkor az utazások, sok jövés-menés meghozzák az eredményt, mert ennek lesz köszönhetőek az új lehetőségek és az újító fejlődés.

BivalybetuBIVALY

Az elkövetkezendő napok az érzelmes oldalad erősítik, legyél bármilyen “kemény”, akkor is fogékonyabb leszel mindenre, ami a szívhez szóló.  Egy romantikus film, egy a társaddal kettesben eltöltött szentimentális hangulatú este és máris keresztül-kasul átjárnak az érzelmek. A lelked könnyedén nyílik meg azokra a dolgokra, amelyek az embert úgy általában sebezhetővé teszik, együttérzőbbé válhatsz, emiatt hamar rád találnak azok az emberek, akik egy baráti jó tanácsra vagy csak lelki támogatásra vágynak. Ha a Bivaly hónapjában születtél, úgy a munkáddal kapcsolatban, vagy a munkahelyeden lehetnek olyan események, amelyek érzelmileg hatnak rád. Emiatt a korábbi sokkal kiszámíthatóbb reakciómódjaiddal szemben, novemberben elképzelhető, inkább a pillanatnyi érzések által hozol meg döntéseket. Avagy pont ellenkezőleg, ebben az időszakban szívesebben ásol le a dolgok, feladatok legmélyére. Az, hogy melyik fog inkább dominálni, főként az alapkarakteredtől függ majd. Ugyanígy esélyesek különböző utazások is, külfölddel kapcsolatos események is.

Némileg van esély rá, hogy különböző bonyolultabb jogi ügyletek nehezítsék a napjaidat, lehetnek ezek szerződésekkel kapcsolatos ügyletek, de ha már vannak folyamatban lévő perek, viták, azok élesedhetnek a Disznó hónapjában.

 


Ha tetszett az előrejelzés és úgy gondolod, másnak is hasznára válna, kérlek oszd meg ezt a cikket! Köszönöm!