fbpx

2016. szeptember – Kakas hónap – kínai asztrológiai előrejelzés

corbet_mcclash_k_and_k_photography_creativeeditsaarynryanwedding026Belső szépség és harmónia a Kakas hónapjában

A Kakas szimbólum a kínai asztrológiában szorosan kötődik a szépséghez is, hiszen Yin Fém, az ún. ékszer elemet tartalmazza. A Yin Fém elem dominanciája alatt született emberek általában rendelkeznek azzal a külső és/vagy belső vonzerővel, amely miatt felkeltik a figyelmet bárhová is mennek, magas szinten személyiségük része a finom, kifinomult ízlés, a jó modor, a ragyogásra való képesség.

Az idei szeptemberi Kakas hónap a belső szépségünk fejlesztésének kedvez, lelkünk vágyja a letisztultságot, a belül ránk telepedő szennytől szabadulnánk, levedlenénk minden szellemi és fizikai mocskot magunkról. Elmélkedéseinkben fel fog tűnni, hogy milyen negatív dolgok szennyezik elménket, milyen “piszkos” terhek nyomják vállunkat, mi az, amitől végleg meg akarunk és meg is tudunk most szabadulni. Mindez nagyfokú érzékenységgel is párosul, ezért aki arra hajlamos, az könnyebben lesz megbántható. Talán egy kicsit hímes tojás állapotába is kerülünk, ezért fel kell vérteznünk magunkat, tudatossággal kell megtartanunk belső egyensúlyunkat és harmóniánkat, ezáltal nem engedni, hogy külső hatások sértsenek bennünket.

Mindemellett erős kötelességtudatot is hoz a hónap, ezért tapasztalhatjuk, hogy felbolydult a környezetünk, mindenki azon nyomban akarja ügyeit intézni, ráadásul sokan kifejezetten türelmetlenné is válnak és meglepő káoszt, érthetetlen cselekedeteket produkálva. Közben meg legalább akkora vágyunk lesz a belső élet megélésre, önmagunk fejlesztésére is. Nem véletlenül többen most kezdenek valamilyen önfejlesztő tanulmányba, vesznek a kezükbe olyan könyveket, melyek új tudást adhatnak számukra, stb. És mintha az idő is érezné, hogy kell még a feltöltődés, melegítő napsugarakkal adja meg a nyári pihenő érzést, azért hogy relaxálhassunk még egy kicsit.

Fizikai szinten nem véletlen, hogy ezek a napok a szépségről is szólnak, ideje van az új frizurának, a kozmetikusnak, ha pedig benézünk a tükörbe és elégedetlenek vagyunk a látvánnyal, akkor bizony a testi vonzerő fejlesztésének is. Megtelítődnek a fodrászok, tömeg lesz a fitnesz teremben, a magunk módján és lehetőségeinkhez mérten csinosítgatjuk magunkat. Ezzel összhangban azt is szeretnénk, hogy más is észrevegye a pozitív változásokat, ezért még a legvisszafogottabb emberek is tetszeni akarnak, szívesen flörtölgetnek, nem annyira a szerelem, hanem inkább a visszaigazolás vágya miatt. Adjuk meg hát a dicsérő szavakat társainknak, mert ezek az elismerések növelik bennük az elégedettséget és kiegyensúlyozottságot. Nem meglepő módon, sokaknak szeptemberben lendül fel igazán a szerelmi és társasági élete is, melyben nagyobb hangsúlyt kap a művészi szintű erotika és lelki gyönyör megélése.

A hónap másik fő üzenete a korrektség, magunktól és másoktól is egyenességet, határozottságot és legfőképpen becsületességet várunk el. Ami, aki ennek nem felel meg, nem hajlandó az értékek felismerésére az elbukik a megmérettetésünkön és ennek köszönhetően kíméletlenül elvágjuk a még legszorosabban összekötő szálakat is.

Az alábbi napokon lehetőleg ne hozz olyan döntéseket, amelyek hosszú távra szólnak, illetve ne is nagyon kezdj új, fontos dolgokba, ne ekkor költözz vagy indíts új vállalkozást, mert várhatóan nehézségekbe fogsz ütközni vagy a végkimenetel nem igazán lesz szerencsés:

Szeptember 14., 17., 18., 29., 30.

A hónap legkedvezőbb energiáit hordozó napjai:

Szeptember 11. 20., 22., 27.,

Október 2., 4.


KÍNAI HOROSZKÓP ÉRTELMEZÉSÉHEZ AZ ALÁBBI EGYSZERŰ LÉPÉSEKET KELL ELŐSZÖR MEGTENNED:

1. Állíts be a születési időpontodat a KALKULÁTORBAN (kattints a szóra), majd jegyezd fel, hogy a képletedben milyen állat szimbólumok jelennek meg az alsó sorban (pl. nyúl, sárkány, stb., összesen 4 db).

2. Nézd meg, hogy milyen állatszimbólum van a NAP oszlopodban (a horoszkópodban ez az oszlop az Önelemed, azaz ez jellemez téged a leginkább)

3. Keresd ki az előrejelzésből a Nap oszlopodban lévő állatjegyet és olvasd el, hogy mire számíthatsz az adott hónapban.

4. Minden oszlopod más és más területet jelent az életedben, így érdemes a horoszkópod összes állatjegyével kapcsolatos előrejelzést elolvasni.

Életterületek főbb jelentései:

Születés éve (év oszlop): tágabb környezeted, nagyszülők, külföld, olyan emberek, akikkel felületes kapcsolatban vagy

Születés hónapja (hónap oszlop): család, szülők, testvérek, munkahely, kollégák, barátok

Születés napja (nap oszlop): Te magad, párod, otthonod

Születés órája (óra oszlop): gondolataid, vágyaid, gyermekeid, bárki, akiről gondoskodsz, hivatásod (nem összekeverendő a munkáddal)

Az alábbi elemzés tájékoztató jellegű, amennyiben személyre szóló, pontosabb és részletes elemzést, előrejelzést szeretnél, úgy itt tudod felvenni velem a kapcsolatot! Kattints ide!


A 2016. szeptember 7-én kezdődő kínai asztrológia szerinti Kakas hónapban ilyen érzések, események jelenhetnek meg az életedben:


TigrisTIGRIS

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Tigris által képviselt energiára nincs hatással.


nyúlNYÚL

Külső szemmel az egyik legtitokzatosabb, legérthetetlenebb hónapod következik, mert hiába is keresik az emberek a választ a tetteidre, aligha fogják felfedezni azokat. Látszólag besimulsz, egyetértesz, közben meg ki tudja mire gondolsz valójában és mit akarsz tenni. Azokat majd csak akkor látjuk, amikor cselekszel. Talán furcsa, de ez most így van rendben, mert az a lényeg, hogy Te magad tisztában légy önmagaddal, Te tudd, hogy mi akarsz. Megtehetsz bármit, kipróbálhatsz bármit, meg is lesz hozzá a késztetésed és a bátorságod is, habár ez olykor azzal járhat, hogy meg is égeted magad. Leginkább a társas kapcsolataidban, azon belül is főként a szerelmi és szexuális életedben válhatsz kalandvágyóvá. Ha egyedül vagy, ha párkapcsolatban élsz, a szerelem témája erőteljesebben jelenik meg. Szívesebben flörtölgetsz, kikacsintgatsz akár a kapcsolatodból is, csak hogy próbára tedd a vonzerőd. Amennyiben már nem működőképes a párkapcsolatod, van rá esély, hogy ez a hónap pontot tesz a végére, de legalábbis felrázza olyan mértékben, hogy abból valami új születhessen.

Szeptemberben megfigyelheted magadon, hogy kifejezetten hajlamos leszel bármire rábólintani, csak hogy leszálljanak rólad, majd persze teszed a dolgod a saját elgondolásod szerint. Azonban ne hidd, hogy mindenki elsiklik afelett, amit mondtál vagy ígértél, mindig lesznek körülötted olyanok, akik ha nem is tudatosan, csak az érzések szintjén tisztában lesznek vele, hogy ott abban a pillanatban nem vagy őszinte. Javaslom, kövesd a saját utadat, de ne vállalj vagy mondj olyan dolgot, amihez nincs kedved, vagy időd, mert ezek vezetnek majd a konfliktusaidhoz is.


SárkánybetuSÁRKÁNY

Erős, magabiztos és tántoríthatatlan elhatározásaid lesznek a következő napokban, amit kigondolsz, eltervezel, azt végre is fogod hajtani, bármi történjék is. Ez neked pedig igen jól jön, mert sokszor kerülhetsz olyan életszakaszba, amikor pont az a problémád, hogy valamiért nem teszel meg dolgokat, pedig tudod, hogy kellene. Nem állítom, hogy most azonnal tettre kész leszel, de azt biztos, ha végre megmozdulsz, akkor ott valami csoda születhet. Mire használhatod a szeptemberi energiákat? Ha például Sárkány havában születtél, akkor képes leszel a legnehezebb feladatokat is könnyedén elvégezni a munkádban, avagy ha jól kevered a kártyáidat, ha okosan tárgyalsz, ügyesen érvelsz, bármilyen szakmai vagy üzleti lehetőséget fülön csíphetsz. Előrelépések, munkahelyi kiteljesedés időszaka ez, vállalkozás esetén pedig a megújuláshoz, fellendüléshez szükséges erőt és kitartást kapod meg. Ebben segítségedre lesz vonzó kisugárzásod, kedves személyiséged és egy olyan láthatatlan segítő kéz, mely az utadat egyengeti.


kígyóKÍGYÓ

Az új kezdet hónapja ez, melynek erőteljesen megágyazott már az előző augusztusi Majom hónap. Magad mögött hagyva egy kicsit a hektikusságot, a változékonyságot, most megújult erővel és akarattal vágsz neki az utadnak. Feladataidban kitartó, pragmatikus, már-már szinte kíméletlenül következetessé tudsz válni. A terveidet lépésről-lépésre valósítod meg, határidő naplód mára talán meg is telt elintézendő feladatokkal, de ne aggódj egy pillanatig sem, mindenre lesz időd, energiád. Vezetői képességeid is a felszínre törnek, ami jó esetben egy határozott, céltudatos irányítót eredményez, rossz esetben egy akaratos, diktatórikus főnököt. Ez utóbbitól érdemes lesz tartózkodni, hiszen nem egy népszerű személyiség.

Kedvező időszak ez a befeketéseidnek is, könnyebben észre fogod venni az esetleges jó üzleti lehetőségeket, ezért pénzügyi szempontból is pozitív napok várnak rád. Ugyanakkor esélyes, hogy lesznek a környezetedben olyan egyének, aki megnehezítik az életed a kicsinyességükkel, féltékenységükke. Ügyelj arra, hogy ne kerülj negatív befolyásuk alá.


lóLÓ

Ez a hónap a horoszkópodban lévő  által képviselt energiára nincs hatással.


kecskeKECSKE

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Kecske által képviselt energiára nincs hatással.


majomMAJOM

Nagy személyiségbeli változásokra, érzelmi felindulásokra ne számíts ebben a hónapban, ugyanolyan határozott, céltudatos és némelykor kemény leszel, mint szoktál. Inkább a körülményekben vehetsz észre némi mozgolódást, több lehetőségre számíthatsz ebben a hónapban. Ha Majom hónapjában születtél, ezek főként a szakmai életedben jelennek meg, lehet ez több teendő, újabb megbízatás, megrendelés avagy egy jófajta szakmai előreléptetés is. Nem kizárt ugyanakkor, hogy az ún. lehetőség bár szakmai életedben, de nem mint feladat, hanem mint románc érkezik, ugyanis ez a hónap kifejezetten kedvez a munkahelyi flörtnek vagy a munka révén létrejövő párkapcsolatoknak. Ha Majom napján születtél, akkor a munkahelyi vonalat kihagyva jelentkezhet a szerelem, ezáltal növelve párra találási esélyeidet.


KakasKAKAS

Ha Kakas jegyben születtél, akkor 3 erőteljes hatással szembesülhetsz szeptemberben. Ezek közül a legkedvezőbb az, hogy sok dolog fog az elképzeléseidnek megfelelően alakulni, mondhatni, kéz a kézben jársz majd a szerencsével, ráadásul különösebben meg sem kell feszülnöd érte. Ha Kakas hónapjában születtél, leginkább a munkádban tapasztalod majd a sikert, itt lesz nagyobb esélyed megmutatni magad és kiválóságaid. Az emberek felfigyelnek rád, kimutatják csodálatukat, nagyra értékelik azt a tudást, amit a munkád révén átadsz nekik.

Ugyanakkor lesznek olyan személyek, akik tükröt mutatnak majd neked, rávilágítanak azokra a hibáidra, amelyekkel nem feltétlenül szeretnél szembesülni. Ha a körítésre, a hangsúlyra avagy a közlő személyének stílusára fókuszálsz, akkor kevésbé lesz füled arra, hogy meghalld a mögöttes üzenetet, ami jobb irányba vihetne, pozitív változásra késztethetne. Ha félreteszed a gőgöt, a tudálékosságot és az irányítási vágyat, fontos tanítások részes lehetsz. Ha nem így teszel, könnyen válhatsz nevetségesség, kicsinyes viták, veszekedések résztvevőjévé, melyből nem feltétlenül Te kerülsz ki győztesen.

A harmadik hatás az egészségügyi tényező; ebben a hónapban némi tudatossággal önmagad gyógyítója lehetsz, főként, ha figyelsz a belső sugallatokra.


KutyaKUTYA

Korábban történtek dolgok…te tettél valamit, veled tettek, jó volt vagy rossz, lényegtelen, de most feszít, hogy elmond a benned lévő érzéseket. Kell valaki, akinek “elsírhatod” a bánatod, nem arra vágysz, hogy megmondja neked mit csinálj, azt sem akarod, hogy helyetted döntsön, csak hallgasson meg, mert miközben elmeséled, szépen lassan rá is jössz, mit kellene tenned. Ennek pont ellenkezőjeként sorra bukkannak fel azok az emberek, akik neked öntenék ki a szívüket vagy panaszolnák el bánatod. Engedd nekik és légy jó hallgatóságuk!

Korábban voltak emberek…akik fontosak voltak neked valamiért és most ismét felbukkannak. Fogadd őket szeretettel, nyílj meg nekik, még akkor is, ha kellemetlen témákat feszegetnek, mert lehetőséged nyílik megbeszélni és talán meg is oldani a problémákat.

Bónusz tanács! Mielőtt bárkiről, bármit “fecsegnél” gondold végig, hogy vajon helyes dolgot teszel-e és viszont el tudnád-e viselni, mert esélyes, hogy hasonlóan járnak el veled szemben is, amennyiben megteszed.

Ha az elmúlt napokban esetleg sérelmek értek, akkor feltámadhat benned egy erős késztetés arra, hogy ezt mindenkivel megoszd, aki csak hajlandó meghallgatni téged. Mindez teljesen rendben van így, tedd meg, hiszen ez számodra egy feszültséglevezetési forma, ugyanakkor kerüld a látványos veszekedést, siránkozást, mert ha jogos a panaszod, akkor is kellemetlenül érezheti magát a hallgatóságod. Ha a hónap oszlopodban van a Kutya, akkor a munkáddal kapcsolatos élményeid, sikereid megosztására is lehetőséged van, illetve itt és családi körben látványosabb események történhetnek, amikor többen figyelnek fel rád.


DisznóDISZNÓ

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Disznó által képviselt energiára nincs hatással.


patkany PATKÁNY

Úgynevezett bevezető kurzuson veszel részt szeptember hónapban, kapsz egy kis ízelítőt azokból a “tantárgyakból”, melyek a 2017-es évben válnak igazán aktuálissá. Központi téma az emberi kapcsolataid lesznek, elsősorban a szerelmi életedben történhetnek események, amelyek arra késztetnek, hogy végre lásd meg, mi az, ami jól működik benne és mi az, ami megreformálásra vár. A már régóta meglévő problémákkal való szembenézés akarva, akaratlanul megtörténik, azok, melyek többé nem söpörhetőek a szőnyeg alá.  Amennyiben a Patkány napján születtél, úgy mindezek főként a párodra vonatkoznak, a társaddal kapcsolatban avagy általa élheted meg a fent leírtakat. Javaslom, hogy az elkövetkezendő napokban a benned megszülető felismeréseket tekintsd egy olyan esetlegesen nehéz, de mindenképpen tisztító és előremutató lehetőségnek, a cél az, hogy a lehető legnagyobb tudatossággal és a legkisebb fájdalommal old meg a problémáidat.

A hónap a társasági életedre is erőteljes hatással lesz, várhatóan felpezsdül az élet körülötted, szingliként megnő az esélyed, hogy pikáns kis kalandokba keveredj avagy találkozz életed szerelmével. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a szerelmeddel új utakat fedezhettek fel lelki és testi értelemben is, elvetve a megszokást, belevetve magatokat a romantikus élvezetekbe.

Nehézségek esetén a hónap mindig tartogat a számodra egy-egy bónusz segítséget, amikor azt hinnéd, hogy kész, itt a vég, összeomlik minden, a semmiből tűnik fel a segítség, ezért légy bizakodó, az Univerzum láthatatlanul óvón ott áll mögötted.


BivalybetuBIVALY

Szeptemberben a letisztult dolgokhoz fogsz ragaszkodni, hiába minden érzelem, amit ki kell mondani, azt ki kell mondani, amit meg kell oldani, azt meg kell oldani. A kerülő utak, a félrebeszélés eszköze egyszerűen nem szerepel a “fegyvertáradban”, ezért olykor talán kicsit keményebbnek is fognak látni az emberek, még ha valójában nem is ilyen vagy. Ha Bivaly hónapjában születtél főként a munkád területén tudod ezt az erőt, kitartást és egyenességet kamatoztatni. Egyrészt felgyorsít egy kicsit, másrészt meg mindenben határozottabb és következetesebb leszel. Akár szellemi, akár fizikai munkát végzel, az erő társadul szegődik, aminek köszönhetően még többet és még színvonalasabban tudsz teljesíteni. Mindez megfűszereződik némi feltűnési vággyal is, lehetőséget adva arra, hogy kiemelkedj a szürke tömegből, megmutasd mire vagy képes és ennek köszönhetően magasabb fokozatra lépj, akár pozícióban, akár elismertségben.

Amire érdemes figyelned ebben a hónapban, hogy az erőd ne mások elnyomására, hanem önmagad felemelésére használd. Most minden adott, hogy a szakmai és üzleti életedben óriási sikereket érj el, használd hát okosan az energiákat!


Ha tetszett az előrejelzés és úgy gondolod, másnak is hasznára válna, kérlek oszd meg ezt a cikket! Köszönöm!