fbpx

2015. március – Nyúl hónap – kínai asztrológiai előrejelzés

Young couple run together on a sunsetSzóval az a nagy helyzet, hogy végre lecsüccsenhetsz és egy kicsit lazíthatsz a gyeplőn, mert ez a hónap már lényegesen kevesebb vagy inkább másfajta, kevésbé megterhelő erőfeszítéseket kíván tőled. Változtatnod kell a hozzáállásodon, mégpedig a kezdeményező elhatározás irányába. Azért erre, mert a márciusban csúcsosodik az, ami az egész évben jellemző lesz, azaz, ha a látszólag macerás, nem kedvező körülmények ellenére mégiscsak összeszeded az erődet és akaratodat, igenis nagy csodák részese lehetsz. Ráadásul ezeknek a sikerélményeknek okozója és “elszenvedője” is te leszel, ezért kifejezetten azt javaslom, ne engedd magad látszólagos akadályok által megfékezni, vágj bele abba, amit szeretnél és vidd végig, hidd el, többre vagy képes, mint ahogy a jelen helyzetben vélekedsz magadról!

Március hónap a megszülető ötletek, a burjánzó kreativitás időszaka, melyek a kivitelezőket anyagi megtérüléssel is kecsegtetik, ezért ne vesd el a felbukkanó terveidet, gondolataidat, hanem próbáld meg valóra váltani őket. Ez kiemelten igaz rád, ha van fa elem a horoszkópodban (yin fa, yang fa, Nyúl, Tigris), ebben az esetben fordíts nagyobb figyelmet arra a területre, melyet képvisel, mivel itt lesz nagyobb esélyed pénzügyeid fellendítésére. Mindezt még jobban elősegíti, ha a hezitálás helyett a cselekvést választod, ismerd fel, hogy most van itt az idő és minden adott ahhoz, hogy változtass az életeden!

Az alábbi napokon lehetőleg ne hozz olyan döntéseket, amelyek hosszú távra szólnak, illetve ne is nagyon kezdj új, fontos dolgokba, ne ekkor költözz vagy indíts új vállalkozást, mert várhatóan nehézségekbe fogsz ütközni vagy a végkimenetel nem igazán lesz szerencsés:

Március 10., 14., 22., 26. és április 3.

Új üzleti vállalkozás, tárgyalás, üzletfejlesztés, üzletnyitás, de úgy általában véve pénzügyi műveletekre alkalmatlan, sőt kifejezetten nem ajánlott a március 21. és 23.


A kínai horoszkóp értelmezéséhez az alábbi egyszerű lépéseket kell először megtenned:

1. Állíts be a születési időpontodat a KALKULÁTORBAN (kattints a szóra), majd jegyezd fel, hogy a képletedben milyen állat szimbólumok jelennek meg az alsó sorban (pl. nyúl, sárkány, stb., összesen 4 db).

2. Nézd meg, hogy milyen állatszimbólum van a NAP oszlopodban (a horoszkópodban ez az oszlop az Önelemed, azaz ez jellemez téged a leginkább)

3. Keresd ki az előrejelzésből a Nap oszlopodban lévő állatjegyet és olvasd el, hogy mire számíthatsz az adott hónapban.

4. Minden oszlopod más és más területet jelent az életedben, így érdemes a horoszkópod összes állatjegyével kapcsolatos előrejelzést elolvasni.

Életterületek főbb jelentései:

Születés éve (év oszlop): tágabb környezeted, nagyszülők, külföld, olyan emberek, akikkel felületes kapcsolatban vagy

Születés hónapja (hónap oszlop): család, szülők, testvérek, munkahely, kollégák, barátok

Születés napja (nap oszlop): Te magad, párod, otthonod

Születés órája (óra oszlop): gondolataid, vágyaid, gyermekeid, bárki, akiről gondoskodsz, hivatásod (nem összekeverendő a munkáddal)

Az alábbi elemzés tájékoztató jellegű, amennyiben személyre szóló, pontosabb és részletes elemzést, előrejelzést szeretnél, úgy itt tudod felvenni velem a kapcsolatot! Kattints ide!


A 2015. március 5-én kezdődő kínai asztrológia szerinti Nyúl hónapban ilyen érzések, események jelenhetnek meg az életedben:


patkany PATKÁNY

Gondolkozz el azon, amit most írok, mert ez időről-időre aktuális lesz nálad: “Ha a párom romantikusabb, kedvesebb, gondoskodóbb, magasabb, alacsonyabb, gazdagabb, családcentrikusabb…és így tovább…lenne, akkor végre boldog lennék!” vagy “Ha a munkám érdekesebb, izgalmasabb, jobb fizetésű, motiválóbb, normálisabb kollégákkal teli, stb. lenne, akkor végre jobban érezném magam a munkahelyemen!” Ezek azok a keservek, a folyton kergetett vágyak azok, melyek meg tudják keseríteni a hétköznapjaidat. Ha ezeket el tudod engedni, amikor felismered, hogy mindaddig, míg a tökéletességet önmagadon kívül keresed és ezt gondolod boldogságod kulcsának, addig nincs esélyed a valódi beteljesülésre és elégedettségre.

Március hónapban az események fentiekre világíthatnak rá, könnyebben sodródhatsz bele olyan érzésekbe és cselekedetekbe, aminek a végkimenetele a csalódottság, mert az elképzeléseid a valósággal nincsenek összhangban. Ugyanakkor nem biztos, hogy a valóság a rosszabb, lehet, te teszed túl magasra a lécet, melyet már sem neked, másnak meg kiváltképp nehéz megugrani.


BivalybetuBIVALY 

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Bivaly által képviselt energiára nincs hatással.


TigrisTIGRIS

Ha van egy jó ötleted – márpedig miért ne lenne, hiszen gazdag képzelőerővel vagy megáldva -, esetleg egy korábbi elképzelésed, terved ismét motoszkálni kezd benned, ne hagyd, hogy tovaszálljon, hanem tegyél a megvalósulásáért! Március hónap számodra a változásokról, a lehetőségekről szól, melyekkel nem élni vétek lenne. A terveid a következő napokban hangsúlyosan pénzügyi vonatkozásúak lehetnek, a most induló fejlődésed eredményeképpen – főként, ha nem állsz meg a tervezés szintjén – az év végére anyagi helyzeted javulását is eredményezheti.


nyúlNYÚL

Eljött a Nyúl jegyében születettek hónapja, mondhatjuk, itt van a “gyermeknap”, amikor te is visszamehetsz az időbe és kívánhatsz, amit csak akarsz. Az egészben az a jó, hogy míg máskor csak vágyakozol, most tényleg lesznek dolgok, melyek meg is valósulnak. Persze ne feltételen gigászi eseményekre gondolj, nem ígérem a lottó ötöst, de a kedvező anyagi lehetőségek felbukkanása sem kizárt. Vedd észre, hogy milyen kisebb-nagyobb ajándékok pottyannak le a közvetlen közeledbe, csomagold ki őket és ha tetszik, vedd magadhoz, ezek most az Univerzum ajándékai, melyekkel eddigi erőfeszítéseidet jutalmazza.


SárkánybetuSÁRKÁNY

Ha bárhol a horoszkópodban megtalálható a Sárkány szimbólum, az általa képviselt területeken jogi, hatósági ügyleteket jelezhet március hónapban. Aggodalomra nincs ok, de figyelmességre mégiscsak szükség lehet. Vállalkozók, cégek esetén ilyenkor hangsúlyosabban oda kell figyelni a számlaadási kötelezettségekre, szükségesebb nagyobb körültekintéssel eljárni a hivatalos ügyletekben. Ha korábban tisztességtelen úton jártál, ebben a hónapban szembesülhetned kell következményeivel, meg kell tanulnod, hogy mi helyes és mi nem az, hogy a jövőben ne kövess el hasonlóakat. Pozitív értelemben érdemes kifejezetten erre a hónapra tervezni jogi ügyleteket hiszen jobban el tudsz majd igazodni az egyébként kusza jogszabályok, törvények erdejében, illetve ez a hónap lehet az, amikor elkezdődnek, csúcsosodnak avagy befejeződnek hatósági ügyeid.


kígyóKÍGYÓ

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Kígyó által képviselt energiára nincs hatással.


lóLÓ

Március hónapban segítséget kapsz ahhoz, hogy az életed azon területein változtass, ahol a horoszkópodban a szimbólum megtalálható. A nap oszlop érintettsége esetén lehet ez lakás eladás/vétel, költözés, de nem kizárt, hogy a pároddal kapcsolatban lesznek olyan felismeréseid, ami miatt rájössz, itt van szükséged megújulásra. Ha tudatos vagy, akkor mindezt nem a környezetből érkező nyomásként éled meg, hanem belső késztetésből fakadó előrehaladásként. Tekints az eseményekre úgy, hogy már tisztában vagy vele, minden azért történik, hogy egy negatívabb helyzetből pozitívabb felé indulj el. Ehhez az eseményekhez a “szereplők” (társ, barát, kollégák, stb.) még azt is vállalják, hogy kényelmetlen szituációkba hozzanak, vállalva a kellemetlen, de mégiscsak hasznos mester szerepét azért, hogy végre cselekedj


kecskeKECSKE

Az elkövetkezendő napokban megújuló energiákat fogsz érezni, a kreativitásod a csúcson lesz, melyből a legtöbbet akkor tudod kihozni, ha nem ragadsz le a fantáziálás szintjén. Csak az első lépések tűnhetnek nehezeknek, de ahogy haladsz előre az utadon, egyre inkább érezni fogod, hogy tulajdonképpen alaptalan volt az aggódásod, megy ez neked, mint a karikacsapás! Ha a Kecske hónapjában születtél, úgy a munkádban érvényesül igazán a hónap energiája, számtalan új ötleted, elképzelésed lehet, melyeknek hosszú távon pozitív anyagi eredményei lehetnek.


majomMAJOM

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Majom által képviselt energiára nincs hatással.


KakasKAKAS

Azon a területen, ahol a Kakas a horoszkópodban megtalálható, változás, megújulás, de olykor némi konfliktus is várható. Mindegyik azt a célt szolgálja, hogy a egy passzív vagy hátráltató helyzetből végre kirobbantson. Akkor jársz a legjobban, ha bizonyos mértékig felkészülve várod az eseményeket, így nem elszenvedője, hanem elindítója vagy azoknak. Hogyan készülj? Nos, csak annyit kell tenned, hogy ha feszültséget (lehet ez pozitív, negatív) érzel magadban, ha zavar valami vagy csak úgy gondolod, valamit másképp csinálnál, akkor meg is teszed. Ha besöpröd ezeket az érzéseket a szőnyeg alá, sokkal inkább esélyes lesz, hogy külső eseményként, akár kényszerhelyzetben cselekedve teszed meg a szükséges lépéseket, de ilyenkor már lényegesen kevesebb mozgástérrel rendelkezve.

Jó hír a szerelemre vágyóknak, hogy ez a hónap véget vethet szingliségüknek. Legyél nyitott az ismerkedésre, menj társaságba avagy csak lelkileg nyiss egy új kapcsolat felé, a nagy Ő már ott toporoghat valahol a közeledben!


KutyaKUTYA

Szenvedély, temperamentum, lelkesedés! Ezek a március hónap kulcsszavai számodra. Ha a Kutya hónapjában születtél, úgy a munkád területén sokkal aktívabb és kezdeményezőbb leszel. Amiben hiszel, azért érdemben tenni akarsz és ha kell még hozzá valaki segítsége, akkor könnyebben találsz magad mellé támogatókat. Új feladatok várnak rád, ahol jól tudod kamatoztatni a jelenlegi előadói képességeidet is, ezért egy meglehetősen aktív időszaknak nézel elébe.

Ha Kutya napján születtél, úgy a társad részéről számíthatsz temperamentumosabb viselkedést, ami által a kapcsolatotok egy magasabb, érzékibb szintre léphet. Még esetleges konfliktusok esetén is közelebb érzed őt magadhoz. Jó tanács az egész évre; legyél őszinte, vállald magad úgy ahogy vagy, az erényeiddel, erősségeiddel és hibáiddal együtt. Idén nincs mód a sumákolásra, csak az egyenes út járható számodra.


DisznóDISZNÓ

Aktív emberként nehezedre esik tétlenül ülni és várni, ezért még akkor is teszel-veszel, ha valójában nem sok értelme van. Márciusban melléd szegődnek azok az értékes ötletek, melyek miatt meg is éri majd a sok lótás-futás. Egyrészt benned lesz a maradás, kötődés vágya, másrészt meg azt is érezni fogod, hogy mindenhol ott van az új kezdet, a tavasz és te is részes akarsz lenni a megújulásnak. Használd mindkét erős érzést megfelelően, a kreatív gondolatokat karriered és pénzügyi helyzeted javítására, míg a ragaszkodást a személyes kapcsolataid minőségi javítására.


Ha tetszett az előrejelzés és úgy gondolod, másnak is hasznára válna, kérlek oszd meg ezt a cikket! Köszönöm!