fbpx

2015. május – Kígyó hónap – kínai asztrológiai előrejelzés

A kínai horoszkóp értelmezéséhez az alábbi egyszerű lépéseket kell először megtenned:

1. Állíts be a születési időpontodat a KALKULÁTORBAN (kattints a szóra), majd jegyezd fel, hogy a képletedben milyen állat szimbólumok jelennek meg az alsó sorban (pl. nyúl, sárkány, stb., összesen 4 db).

2. Nézd meg, hogy milyen állatszimbólum van a NAP oszlopodban (a horoszkópodban ez az oszlop az Önelemed, azaz ez jellemez téged a leginkább)

3. Keresd ki az előrejelzésből a Nap oszlopodban lévő állatjegyet és olvasd el, hogy mire számíthatsz az adott hónapban.

4. Minden oszlopod más és más területet jelent az életedben, így érdemes a horoszkópod összes állatjegyével kapcsolatos előrejelzést elolvasni.

Életterületek főbb jelentései:

Születés éve (év oszlop): tágabb környezeted, nagyszülők, külföld, olyan emberek, akikkel felületes kapcsolatban vagy

Születés hónapja (hónap oszlop): család, szülők, testvérek, munkahely, kollégák, barátok

Születés napja (nap oszlop): Te magad, párod, otthonod

Születés órája (óra oszlop): gondolataid, vágyaid, gyermekeid, bárki, akiről gondoskodsz, hivatásod (nem összekeverendő a munkáddal)

Az alábbi elemzés tájékoztató jellegű, amennyiben személyre szóló, pontosabb és részletes elemzést, előrejelzést szeretnél, úgy itt tudod felvenni velem a kapcsolatot! Kattints ide!


Májusi erő aranyat ér!

Az idei május nagy energiákat ad minden jegy szülöttjének, a következő napokban az elegancia és a szenvedélyesség párosul egymással és késztet bennünket a céljaink megvalósítására. Ne egy kocsmai duhajkodó típusú temperamentumot képzelj el, hanem valami olyasfélét, mintha az ember tetőtől talpiig Gucci ruhába bújva, elegáns módon, de mégiscsak szenvedélyesen, maximális erővel törekedne a sikerei elérésére. A mindennapokban ez azt jelenti, hogy bár a vágyainkért tudatosan és rendíthetetlenül küzdünk, de nem leszünk hajlandóak méltatlan vitákba, veszekedésekbe bocsátkozni. Ugyanakkor egy kicsit benne lesz a kíméletlen, határozott tenni vágyás, céltudatosság, melyet nagyon jól használhatunk saját határaink túlszárnyalására.

Ez a hónap egyúttal a szépségről, szenvedélyről is szól, sokakban bukkan fel a vágy, hogy szebbnek és fizikailag is vonzóbbnak is lássák, már csak azért is, mert ezt a vágyat erős érzelmek és erotika is töltheti meg.

Lesznek akik azt fogják tapasztalni, hogy alig bírnak megülni egyhelyben, tetterő buzog bennük, utazni vágynak vagy ténylegesen útnak is indulnak, sőt még a testmozgásra is nagyobb kedvet éreznek.

Az alábbi napokon lehetőleg ne hozz olyan döntéseket, amelyek hosszú távra szólnak, illetve ne is nagyon kezdj új, fontos dolgokba, ne ekkor költözz vagy indíts új vállalkozást, mert várhatóan nehézségekbe fogsz ütközni vagy a végkimenetel nem igazán lesz szerencsés:

Május 11., 13., 23., 25 és június 4.

Új üzleti vállalkozás, tárgyalás, üzletfejlesztés, üzletnyitás, de úgy általában véve pénzügyi műveletekre alkalmatlan, sőt kifejezetten nem ajánlott a Május 20. és 22.


A 2015. május 6-án kezdődő kínai asztrológia szerinti Kígyó hónapban ilyen érzések, események jelenhetnek meg az életedben:


patkany PATKÁNY

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Patkány által képviselt energiára nincs hatással.


BivalyBIVALY

A hónap energetikáját hangsúlyosan azok fogják érezni, akiknek egyúttal a Kakas is ott van a horoszkópjukban, mivel ekkor a Kígyó felerősíti a vezetési képességeket, sokkal határozottabb és egyenesebb lesz általa a személyiség.

Ha csak a Bivaly van a horoszkópodban, akkor is fontossá válik számodra a becsület, az erkölcs, rögtön érzed, hogy mi igaz és mi nem, rosszul viseled a hazugságot. A törvények, etika porondon lesz ebben a hónapban, érdemes jobban odafigyelni a jogszabályok betartására, számlaadásra, parkolásra, és nem utolsó sorban az adóbevallással kapcsolatos dolgokra!

Ez a hónap a munkahelyi előrelépésnek is kedvezhet, vagy akár most kerülhet előtérbe a szakmai fejlődés, továbblépés, a hivatás területén kiemelkedés.


TigrisTIGRIS

 Sok olyan ismerősöm, vendégem van, akiknek van Tigris a horoszkópjukban, így nekik különösen ajánlom az alábbi sorokat:

Ne gondolkodj olyan dolgokon, amelyek nem vezetnek sehova vagy csak a kedvedet rontják el. Légy pozitív, kezdeményezd a változást, mert minden adott ahhoz, hogy új irányba tereld az életed. Ha például a Tigris havában születtél, akkor munkahelyi fronton változások várhatóak, lehetnek ezek váratlanok is, de akár olyan is amire már számítasz egy ideje. Az utóbbi esetében kerüld a negatív programozást, ne arra gondolj, hogy ki milyen módon próbál majd neked keresztbe tenni vagy belerondítani a terveidbe. Amennyiben van valami konkrét konfliktus, szembesíts magad vele, ha nincs, akkor pedig ne teremts magadnak. Használd ki, hogy ebben a hónapban sokkal inkább képes vagy belelátni mások fejébe, ha a figyelmed eltereled magadról, akkor egy lépéssel mindig mások előtt tudsz járni. Fokozottan figyelj a korrekt kommunikációra, úgy egyeztess, hogy mindenki számára egyértelmű legyen, ki mit csinál, mikor mi lesz, stb. és tartsd is magad a megbeszéltekhez.


NyúlNYÚL

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Nyúl által képviselt energiára nincs hatással.


SárkánybetuSÁRKÁNY

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Sárkány által képviselt energiára nincs hatással.


KígyóKÍGYÓ

A hónap nyertesei a Kígyó jegy szülöttei, most minden égi és földi jó az ölükbe pottyanhat, amire csak vágynak. Ha Kígyó napján születtél, akkor a társad az elkövetkezendő napokban folyamatosan onthatja feléd a szeretetét, valahogy mindig azt akarja csinálni, amit te szeretnél. Még akkor is tudattalanul teljesíti a vágyaidat, ha pont azt kívánod, hogy nyugalmad legyen tőle, ezért például teljesen véletlenül ebben a hónapban lesznek olyan munkái, amelyek miatt hosszabb időre el kell utaznia.

Ne légy telhetetlen, vedd észre az élet apró ajándékait, melyekért most szinte semmit nem kell adnod, hiszen ajándékba kapod őket.


LóLÓ

 A Kecske év tüzes energiáját egészíti ki a Kígyó hónapja, leginkább ezekben a napokban fogsz érezni egyfajta sürgető, mindent elsöprő erőt. Ha a hónapjában születtél, akkor a munkádban hathatós változásokat tudsz eszközölni, az elképzeléseidet olyan módon tudod átadni a munkatársaidnak, hogy szinte vakon követnek téged és lelkesen teljesítik a kéréseidet. Vigyáznod kell azonban, hogy ne ess át a ló túloldalára, az álláspontodat hajlamos lehetsz minden áron keresztülvinni, figyelmen kívül hagyva mások elképzeléseit, szándékait.

Amennyiben napján születtél, a társad felé az elköteleződés érzése fokozódhat, de ha épp nincs senki, akivel megoszthatnád az otthonod, úgy ez a hónap egy új és igencsak jelentőségteljes partner felbukkanását is jelzi.


KecskeKECSKE

Ha Kecske jegyben születtél, sőt még a szimbólum is megtalálható a horoszkópodban, akkor a következő napokban a személyiséged perzselő energiákkal fűszereződik meg, sugározhatod magadból a szenvedélyt, a szeretetet. Várhatóan emiatt még többen vonzódnak majd hozzád, most még barátságosabbnak, rokonszenvesebbnek találnak. Te is úgy érezheted, hogy extra hévvel és lelkesedéssel veted magad bele bizonyos dolgokba, teljesen fel tudsz másokat is tüzelni aziránt, ami érdekel. Ha a lelkesedés tüze kevésbé hat át, akkor a figyelmed az új érkező események fogják lekötni. Például, ha a Kecske hónapjában születtél, akkor munkádban új kihívások elé nézhetsz, melyek sok utazással és/vagy aktivitással fognak párosulni.

Törekedj arra, hogy ne legyél túl sok, ne válj basáskodóvá, vagy túl hirtelen haragúvá, mert észre sem veszed és pillanatok alatt gurulhatsz méregbe.


MajomMAJOM

A májusi energiák minden évben erősebben hatnak az érzelmeidre, így lesz ez az idei évben is. Leginkább akkor érzed ezt, ha Majom napján születtél, mert a Kígyóval egyesülve egyfajta extra radart fejleszt ki benned, ami által sokkal jobban érzed magad körül az embereket. Jó ha tudod, hogy Te vagy ilyen szenzitív, körülötted az emberek nem feltétlenül azok, így ugyanazt a teljes feléd fordulást, megértést, amit most Te tudsz nyújtani másoknak, viszont nem várhatod el! Érzelmi témájú beszélgetésekre sokkal inkább nyitottá válsz, még akkor is, ha egyébként nem jellemző rád.

Másrészt ez a hónap energiája okozhat költözést, változást az életed bármely területén, mely megjelenhet pusztán belső késztetésként (nem jó, ami most van, változtatni kellene) vagy konkrét eseményekben, pl. új munkahely, költözés, stb.


KakasKAKAS

Kakas jegy szülötteként az életed egyik hangsúlyos feladata, hogy a saját és az általános univerzális szabályokat szem előtt tartsd. Sokan megszeghetik a szabályokat, de te mindig az leszel, aki tudja, érzi, hogy valami helyes vagy helytelen, főként, ha magad vagy az, aki tilosban jár. Májusban ez a téma kerülhet a figyelmed fókuszába, olyan események történhetnek, melyeknél igazságot kell szolgáltatnod akár magad, akár mások ügyeiben. Világosan látni fogod, hogy mi megengedhető és mi az ami, már túl van az etika határain.

Ha Kakas napján születtél, akkor fentiek a társaddal, az otthonoddal kapcsolatban jelentkezhetnek, ugyanakkor mindenféle hivatalos ügy is várható, gondolván ilyenkor talán az egyik legszebbre, amikor két szerető szív köti össze az életét. Tehát kiváló időszak ez a Kakas jegy szülötteinek az házasságkötésre is.


KutyaKUTYA

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Kutya által képviselt energiára nincs hatással.


DisznóDISZNÓ

Ha a horoszkópodban bárhol ott van a Disznó, de leginkább akkor, ha ilyen napon születtél, késztetést érezhetsz, hogy mások dolgába avatkozz, akkor is, ha valójában semmi közöd nincs hozzá. Azonban jobban tennéd, ha távol tartanád magad olyan ügyektől, amik nem Rád tartoznak, mert májusban pont az ilyen dolgokból lehet kellemetlenséged, nyakig belevonódsz problémás helyzetekbe.

Mindezek a veled kapcsolatban is megtörténhetnek, ha például Disznó havában születtél, felbukkanhat egy barát vagy családtag, aki akaratod ellenére avatkozik bele a dolgaidba. Mindkettő eset tanulófolyamat, az előbbinél saját magadat kell visszafogni és belátni, jóakarat ide-oda, nem minden tartozik rád. Az utóbbi esetben pedig át kell élned azt, hogy a másik félnek milyen, amikor Te ütöd bele az orrod mások dolgába.


Ha tetszett az előrejelzés és úgy gondolod, másnak is hasznára válna, kérlek oszd meg ezt a cikket! Köszönöm!