fbpx

Blog

2015. február – Tigris hónap – kínai asztrológiai előrejelzés

A kínai horoszkóp értelmezéséhez az alábbi egyszerű lépéseket kell először megtenned:

1. Állíts be a születési időpontodat a KALKULÁTORBAN (kattints a szóra), majd jegyezd fel, hogy a képletedben milyen állat szimbólumok jelennek meg az alsó sorban (pl. nyúl, sárkány, stb., összesen 4 db).

2. Nézd meg, hogy milyen állatszimbólum van a NAP oszlopodban (a horoszkópodban ez az oszlop az Önelemed, azaz ez jellemez téged a leginkább)

3. Keresd ki az előrejelzésből a Nap oszlopodban lévő állatjegyet és olvasd el, hogy mire számíthatsz az adott hónapban.

4. Minden oszlopod más és más területet jelent az életedben, így érdemes a horoszkópod összes állatjegyével kapcsolatos előrejelzést elolvasni.

Életterületek főbb jelentései:

Születés éve (év oszlop): tágabb környezeted, nagyszülők, külföld, olyan emberek, akikkel felületes kapcsolatban vagy

Születés hónapja (hónap oszlop): család, szülők, testvérek, munkahely, kollégák, barátok

Születés napja (nap oszlop): Te magad, párod, otthonod

Születés órája (óra oszlop): gondolataid, vágyaid, gyermekeid, bárki, akiről gondoskodsz, hivatásod (nem összekeverendő a munkáddal)

Az alábbi elemzés tájékoztató jellegű, amennyiben személyre szóló, pontosabb és részletes elemzést, előrejelzést szeretnél, úgy itt tudod felvenni velem a kapcsolatot! Kattints ide!


4b3ba2da2c7eb7562aae86a85d7f0e8eAz e havi előrejelzés különlegessége az, hogy nemcsak új hónapot, hanem új évet is kezdünk, február 4-én átlépünk a Yin Fa Kecske évbe, amely az igen aktív Tigris hónappal indul.

A korábbi Ló évéhez képest lényegesen kedvezőbb és lágyabb energiákat hoz ez az esztendő, azonban februárban ez még kevésbé lesz érezhető, szükség lesz minden erőfeszítésedre a pozitív eredményekhez. Hihetetlenül kreatív ötleteid lehetnek, de már magába a megvalósításba nehezebben kezdesz bele, mert talán túl nagy falatnak érzed a kihívást. Ennek ellenére azt javaslom, próbáld ki magad, ha életképes az ötleted, mindenképpen el fogod érni, amit szerettél, DE! a lagymatag hozzáállás ebben a hónapban nem lesz elég.

Szívd fel magad, határozz és cselekedj, ezt a mentális erőt egész hónapban tartsd meg, mert ez lesz a kulcsa a következő napok sikerének.

Az alábbi napokon lehetőleg ne hozz olyan döntéseket, amelyek hosszú távra szólnak, illetve ne is nagyon kezdj új, fontos dolgokba, ne ekkor költözz vagy indíts új vállalkozást, mert várhatóan nehézségekbe fogsz ütközni vagy a végkimenetel nem igazán lesz szerencsés:

február 6., 13., 18., 25.

március 2.

Az alábbiakban pedig lássuk, milyen üzeneteket hoznak neked a következő napok!


A 2015. február 4-én kezdődő kínai asztrológia szerinti Tigris hónapban ilyen érzések, események jelenhetnek meg az életedben:


PATKÁNY

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Patkány által képviselt energiára nincs hatással.


BIVALY (a kalkulátorban Ökörként fordítva)

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Bivaly által képviselt energiára nincs hatással.


TIGRIS

Új év, új hónap és ez ráadásul sok-sok kellemes dolgot hoz neked a következő napokban. Nyugodtan ereszd el aggodalmaidat, lazulj be és egyszerűen csak kívánd, amit szeretnél, minden adott vágyaid teljesüléséhez. A legrosszabb esetben semmi történik, bár valljuk be, a folyton aktív Tigris jegyénél ez kevésbé valószínű.

Ha Tigris napján születtél, bátran nyújtsd be kívánságlistádat a párodnak, legyen az bármilyen földi öröm, sokkal inkább kapható lesz arra, hogy a kedvedben járjon. Konfliktusokkal teli kapcsolatod is megnyugodni látszik, kapsz egy szusszanásnyi időt, hogy feltöltsd energia raktáraidat.

A szakmai szempontból igazán kedvező, ha a Tigris havában születtél, minden az elképzeléseid szerint alakulhat. Amennyiben anyagi fellendülést szeretnél fektess több energiát a jelenlegi munkádba, de ugyanúgy figyelj oda a családtagjaid, barátaid javaslataira, lehet olyan ötlettel állnak elő majd, ami hosszú távon alapozhatja meg pénzügyi szempontból az idei évedet.


NYÚL

Valami új dolog indul el az életedben, amelynek hatásait nem feltétlenül ebben a hónapban érzed, nem most aratod le a termését, de ha majd visszatekintesz ezekre a napokra, hálás leszel, hogy belevágtál. A februári ötleteid az idei év pénzügyi alapjaidra lehetnek hatással, ezért megfontoltan kell felülvizsgálnod azokat.

Amennyiben Nyúl napján születtél ez a változás, fejlődés erősebben kötődhet az otthonodhoz és/vagy a párodhoz. Tökéletes időszak ez lakásfelújításra, tervezésre és berendezésre, s még ha nem vagy belsőépítész adottságokkal megáldva, eddig vajmi kevés affinitást is éreztél hozzá, most jobban rá tudsz érzékelni a kreatív megoldásokra. Éld meg a benned felébredő mentális termékenységet, használd ki meglepő gondolataidat, mert ezzel egy új utat nyithatsz meg az életed számtalan területén!


SÁRKÁNY

A Sárkány jegy szülöttjeként a hónap kulcsszava a változás lesz. Vagy te vágysz majd valami újra, vagy körülötted indulnak be olyan energiák, ami meglepő lehetőségeket kínálnak. Ha egyébként nem vagy egy kreatív alkat, akkor is azt fogod tapasztalni, hogy a fantáziád szárnyal, újabbnál újabb ötletek pattannak ki a fejedből, melyekkel nagyot dobhatsz üzleti vállalkozásodon, munkahelyi környezeteden, akár a párkapcsolatodon, függően attól, hogy hol van a horoszkópodban ez a szimbólum.

Ha a Sárkány hónapjában születtél, akkor a fejlődést, változást főként a munkádon belül érezheted, lehetnek ezek új projektek, megbízások, lesz akinek konkrétan új munkahelyet is jelenthet. Bárhogy is jelenik meg, legyél nyitott az újra és engedd szabadjára a képzeletedet!


KÍGYÓ

A februári energiáknak köszönhetően a következő napokban kissé érzékenyebb lehetsz, mivel azokon a területeken, ahol a Kígyó a horoszkópodban megtalálható, hajlamosabb leszel előre kombinálni, drámai szituációkat elképzelni. Ha Kígyó napján születtél, a párod megnyilvánulásait értékelheted túl, olyan dolgokat hallasz bele a mondanivalójában, amit nem úgy szánt, mint ahogy azt értelmezted. Beleszőhetsz érzelmi töltéseket, amelyek meg sem fordultak a fejében és ezeket egy vita során hozzá is vágod, ő meg majd csak pislog, hogy „Mi van?”, nem fogja érteni, mivel vádolod. És hogyan is értené, hiszen az egész csak a fejedben született meg. Ha felismered magadban ezt a játszmát, már meg is találtad a megoldást, mivel ki tudod szűrni a képzelgésből a valós tényeket.

Ez a hónap kedvez a félreértéseknek is, így ha nem akarsz felesleges köröket futni, érdemesebb lesz a megbeszélt időpontokat konkretizálni, a terveket fixálni, hogy ne ragadjanak meg az elképzelés szintjén. Ha mégis belefutsz meghiúsult találkozókba, elhalasztott megbeszélésekbe, jó ha átgondolod, vajon eddig hányszor kezelted magad is felületesen ezeket te magad is?!


LÓ

A Ló jegyben született emberekre sokszor jellemző a türelmetlenség, az impulzivitás. Ha neked is bárhol megtalálható ez a szimbólum a horoszkópodban, az életed valamely területén ez jellemző lesz rád is. Vannak időszakok, amikor a Lóban rejlő tüzes energia takarékra kapcsol, míg máskor mintha jól megraknák tüzelőanyaggal, fellobban. Nos, most ez utóbbi időszak vár rád, így ne csodálkozz, ha belülről erős késztetésed lesz a cselekvésre. Amit akarsz, azért maximális erővel tudsz küzdeni, ha kell hegyeket mozgatsz meg és bárkit a terveid mellé állítasz. Nincs az a kétkedés, melyet nem tudnál legyőzni, nincs az a fal, melyet nem tudnál megugorni. Egy dologra figyelj, a mértékre, hiszen ez a nagy akarás könnyedén csaphat át az erőszakosságba is, amikor nagyobb ellenállásba ütközöl.

 


KECSKE

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Kecske által képviselt energiára nincs hatással.


MAJOM

Februárban több olyan feladatod, kapcsolatod lehet, melyeknél időszerű lesz átgondolni, valóban működőképes-e úgy, ahogy jelenleg van. Ha például Majom napján születtél és párkapcsolatban élsz, számtalan kisebb-nagyobb konfliktus hozhatja felszínre azokat témákat, melyekben nem vagytok azonos nézőponton. Nagyon figyelned kell majd arra, hogy az esetleges ellenállás kölcsönösen heves indulatokat válthat ki belőletek, de ahogy általában lenni szokott, most sem az agresszív kommunikáció lesz az, amivel bárki is meggyőzhető. Ugyanígy kerüld a személyeskedést, mert Te és a párod is fokozottan érzékeny napokat éltek meg. Ami eddig poén volt, az most súlyos sértés lehet, ami évődés, abba bármelyikőtök könnyedén belehall, beleképzel személyes támadást.

Ugyanakkor harmonikus kapcsolat esetén a szeret, együttműködés és összetartozás igazán magas szintjét tudjátok megélni, ahol a konfliktusok kölcsönös kompromisszummal oldódnak fel.


KAKAS

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Kakas által képviselt energiára nincs hatással.


KUTYA

A szürke hétköznapokat szenvedély, lángolás fűszerezi meg, amely benned is megjelenhet, mintegy vágyként, de ugyanúgy a valóságodba is kivetülhet és bármilyen téged fokozottan érintő témában testesül meg. Például, ha a Kutya havában születtél, a munkádban vérfrissítésre vágyhatsz, új feladatok izgatnak és ha találsz is teret ennek, akkor abba a dologba ezerrel veted bele magad. Nyüzsögsz, tárgyalsz, mindenkit magad mellé akarsz állítani és minden adott is hozzá, hogy sikert érj el ebben. Érdemes hát ezt az időszakot a projektek azon szakaszára felhasználni, amikor például befektetőket, támogatókat kell találni. Ha épp munkát keresel, akkor azt fogod észrevenni, meggyőzőbben adod el a portékát, azaz saját magad, nagyobb hatást tudsz a munkáltatókra gyakorolni. Tehát bármit is szeretnél elérni, ahhoz kapsz egy plusz muníciót, hogy könnyebben érd el, használd hát fel okosan, de nem erőszakosan!

 


DISZNÓ

Nagyobb változásokkal indul az új éved, bátran söpörj ki mindent az életedből, ami már működőképes. Lehet ez új munka, ha például a Disznó havában születtél, de ugyanígy egy már nem működő párkapcsolat végére is pont kerülhet, ha Disznó napján születtél. Ne aggódj, hogy egyedül maradsz, vagy munka nélkül, mert szinte biztos, hogy záros határidőn belül érkezik valami új, ami kiváltja a régit. Ezért ne keseredj el, ha ezekben a napokban szakítanak veled vagy bocsájtanak el, mert ahogy az az ajtó bezárul, úgy hamarosan kinyílik egy másik ahol sokkal kedvezőbb körülmények várnak. Az események mögöttes célja a változás, az, hogy ne süppedj bele a megszokásba, ne köss kompromisszumot, hanem lépj előre. A változás igénye megjelenhet benned vágyként, de ha már korábban megfogalmazódott benned és nem tettél semmit ezidáig, akkor az élet kívülről adja meg a kezdő lökést.

 


Ha tetszett az előrejelzés és úgy gondolod, másnak is hasznára válna, kérlek oszd meg ezt a cikket! Köszönöm!