fbpx

2014. október – Kutya hónap – kínai asztrológiai előrejelzés

A kínai horoszkóp értelmezéséhez az alábbi egyszerű lépéseket kell először megtenned:

1.  Állíts be a születési időpontodat a KALKULÁTORBAN (kattints a szóra), majd jegyezd fel, hogy a képletedben milyen állat szimbólumok jelennek meg az alsó sorban (pl. nyúl, sárkány, stb., összesen 4 db).

2.  Nézd meg, hogy milyen állatszimbólum van a NAP oszlopodban (a horoszkópodban ez az oszlop az Önelemed, azaz ez jellemez téged a leginkább)

3.  Keresd ki az előrejelzésből a Nap oszlopodban lévő állatjegyet és olvasd el, hogy mire számíthatsz az adott hónapban.

4.  Minden oszlopod más és más területet jelent az életedben, így érdemes a horoszkópod összes állatjegyével kapcsolatos előrejelzést elolvasni.

Amennyiben személyre szóló, pontosabb és részletes elemzést, előrejelzést szeretnél, úgy itt tudod felvenni velem a kapcsolatot! Kattints ide!

A 2014. október 8-án kezdődő kínai asztrológia szerinti Kutya hónapban ilyen érzések, események jelenhetnek meg az életedben:


patkany PATKÁNY

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Patkány által képviselt energiára nincs hatással.


BivalyBIVALY (a kalkulátorban Ökörként fordítva)

Októberben gyakorta elfoghat az az érzés, hogy egyedül vagy egy olyan világban, környezetben, ahol senki nem ért meg és senki nem tud segíteni neked. Néha egész kilátástalannak tűnhet minden és ez az érzés, valljuk be, igencsak depresszívvé tehet bárki. Kivéve Téged, mert te olvasod ezeket a sorokat és az alábbiakat tudatosítani fogod magadban. Nem vagy egyedül, csak így érzed magad, valójában csak azért vonul vissza mindenki a háttérbe, hogy önállóan tudj fejlődni. Ezek a napok rávilágítanak arra, hogy segítség nélkül is boldogulsz a világban, még ha ez eleinte nehéznek is tűnik. Akkor, amikor már épp megszoknád, hogy felelősséget vállalj önmagadért, a tetteidért, pont mire ráébrednél, nem szorulsz senki másra, már vége is lesz a hónapnak, amelyből egy megerősödött önbizalommal kerülhetsz majd ki.


TigrisTIGRIS

A Tigris jegy szülötteként mozgalmas napoknak nézel elébe. Egy hármas kapcsolódás okán (Kutya+Tigris+Ló), mely az idei Ló évében és ebben a hónapban válik teljessé, hatalmas energiák szabadulhatnak fel mind benned, mind pedig körülötted. Új céljaid, terveid kibontakozásának ideje jött el, amikor semmi sem lehetetlen, mert az egyébként sem gyenge akaratod mellé fűtőanyagként kapcsolódik be az érkező tüzes energia. Minden támogatott ebben az időszakban, amihez belső tűz és lelkesedés szükségleltetik. Ne csodálkozz, ha ezekben a napokban sokkal aktívabb leszel, mint korábban, ha akarsz valamit, akkor azt nagyon és igen vehemensen hozhatod a környezeted tudtára. Amennyiben eleve egy temperamentumosabb személyiség vagy, akkor figyelned kell arra, hogy ne válj túlzottan követelőzővé és ellentmondást nem tűrővé.


NyúlNYÚL

Októberben saját magad számára is feltűnő változásokat figyelhetsz meg viselkedésedben, és/vagy a környezeted irántad való reakcióiban. Bármit is teszel, annak hatása lesz, arra oda fognak figyelni az emberek, és még akkor is csatlakozásra késztetheted őket, ha csak szimplán mesélsz egy ötletedről vagy valamiről, ami éppen felkeltette az érdeklődésedet. Ha viszont energiát is fektetsz mások meggyőzésére, akkor szinte elsöprő erővel tudod magaddal ragadni a “közönséged”. Ez akkor lesz számodra is hangsúlyosabban érzékelhető, ha a Nyúl a nap oszlopodban van, ugyanakkor ebben az esetben nemcsak te válhatsz inspirálóbbá, hanem a párod is. Ekkor a figyelmed kiemeltebben fókuszál a társra és az ő részéről is erősebb ragaszkodást tapasztalhatsz meg. Aktív társkereső időszakodban ez a hónap egy hangsúlyosabb szerelem felbukkanását vagy kezdetét is jelentheti.


SárkánybetuSÁRKÁNY

Ha a Sárkány jegyében születtél, akkor időről-időre megjelenhetnek az életedben olyan időszakok, amikor bevillanó gondolatok, megérzések formájában rá tudsz érzékelni a láthatatlan világra. Talán te is meglepődve szembesülsz azzal, hogy amire korábban gondoltál, az megtörténik a külvilágodban, vagy amikor találkozol egy ismeretlennel, rögtön tudod, hogy milyen emberrel állsz szemben, mi zajlik benne, holott még egy szót sem váltottál vele. Van  amikor erősebben, máskor gyengébben érzékelheted ezeket, és most októberben ennek a többszörösét élheted meg.  Ha alapvetően nem vagy túlzottan spirituális beállítottságú, akkor úgy képzeld el, mintha egy időre kinyitnák neked az a képzeletbeli ajtót, ami által megfigyelhetővé válnának (persze csak szimbolikusan) az eddig láthatatlanok, úgymint mások gondolatai, érzései, avagy a jövődre vonatkozó események. Ellenben ahogy a magasabb szférákra, ugyanúgy az alacsonyabbakra is rá tudsz érzékelni, ezért olykor negatív gondolatok, és belső, megmagyarázhatatlan félelmek jelenhetnek meg. Ez főként kisgyermekkorban, vagy negatív beállítottságú személyiségnél gyakoribb. Ha a gyermeked horoszkópjában van Sárkány szimbólum és ezekben a napokban esetleg gyakrabban ébred fel rossz, rémisztő álomból, akkor vedd komolyan a félelmeit, ne legyints rá, hanem próbáld megnyugtatni őt.

Elérkezhet az életedben egy komolyabb változásnak is, akár költözhetsz, utazhatsz is, vagy az életed egyéb területein alakulnak úgy a dolgaid, hogy változtatni leszel kénytelen, de ne aggódj, mert utólag visszanézve úgy értékeled majd, hogy szükséges volt megtenned azt.


KígyóKÍGYÓ

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Kígyó által képviselt energiára nincs hatással.


Ló

LÓ

Eddig is pörögtél, sokszor talán fékezhetetlennek is tűntél – főként ebben az évben – és most mindez még egyel erősebb fokozatra kapcsol benned. Türelem, higgadtság…nos ezekben a napokban nem lesznek az erősségeid, ezért ne is nagyon várd el magadtól. Ez még hangsúlyosabb lehet, amennyiben Tigris szimbólum is van a horoszkópodban, ilyenkor már-már túl is tenghet benned a tenni vágyás. Ha valamit el akarsz érni, akkor azért kimondottan vehemensen küzdhetsz, amivel olykor mások idegeire is mehetsz. Ne juss el idáig, inkább vezesd le a feles energiákat valami másban, lehet ez akár valamilyen sport, vagy üzleti tevékenység, hiszen ezekhez igazán nem árt a plusz energia!


KecskeKECSKE

Az előző hónapok kedvező periódusához képest most egy árnyalatnyival feszültebb időszak köszönthet az életedbe. Amennyiben a Kecske a nap oszlopodban van, úgy a társaddal szemben válhatsz ingerlékenyebbé, jobban idegesíthetnek azon negatív szokásai, amelyek felett korábban elsiklottál vagy nem tudatosítottál magadban. Ellenben a párod is lehet az, aki folyamatosan olyan helyzetekbe hoz, amikor kénytelen leszel szembenézni a hibáiddal vagy helytelen cselekedeteiddel. Októberben a társ, mintegy igazság tükör jelenik meg, kíméletlenül szembesít azokkal a negatív szokásaiddal, viselkedési formáiddal, melyeken már jó ideje változtatnod kellene. Nem ajánlatos ilyenkor elbújni a felelősség elől sem, hiszen nem is lesz nagyon hova. Hiába is próbálkoznál hárítani, ezekben a napokban vagy vállalod a felelősséget a tetteidért vagy majd valaki más fogja rád olvasni. Egyetlen esetben van menekvés, ha biztos vagy magadban, biztos abban, hogy helyes úton jársz, ilyenkor képes leszel kiállni magadért és még esetleges “támadások” kereszttüzében szálfaegyenesen megállni, mert tudod, hogy az igazság nálad van, a magadba vetett hited szilárdít meg.


MajomMAJOM

Határozottságból, erőből nincs hiány nálad. Októberben pedig pláne nem, erős leszel, mint egy harcos és eltökélten haladsz az utadon. Meglehet, felelősségteljes feladatok hárulnak majd rád, de ezeket könnyedén hajtod végre, mert te akkor is végzed a dolgod, amikor már mindenki más kidőlt mellőled. Szakmai szempontból ezért a következő napok kedvező előrelépési lehetőségekkel kecsegtetnek, főként, ha a Majom a hónap avagy az óra oszlopodban található meg. Mivel személyiséged keményebb, erőteljesebb oldala válik hangsúlyossá tendenciád lesz arra, hogy embereket, eseményeket túlzottan keményen és egysíkúan értékelj. Ezekben a napokban még inkább fehérben és feketében láthatod a dolgokat, és még az érzelmeket is maximálisan félre teheted, ha a céljaid eléréséhez ez szükséges. Próbáld meg ezen tulajdonságaidat hasznos célokra fordítani és kerüld a kíméletlenséget embertársaiddal, de akárcsak magaddal szemben.


Kakas

KAKAS

Ha az elmúlt napokban esetleg sérelmek értek, akkor feltámadhat benned egy erős késztetés arra, hogy ezt mindenkivel megoszd, aki csak hajlandó meghallgatni téged. Mindez teljesen rendben van így, tedd meg, hiszen ez számodra egy feszültséglevezetési forma, ugyanakkor kerüld a látványos veszekedést, siránkozást, mert ha jogos a panaszod, akkor is kellemetlenül érezheti magát a hallgatóságod. Ha a hónap oszlopodban van a Kakas, akkor a munkáddal kapcsolatos élményeid, sikereid megosztására is lehetőséged van, illetve itt és családi körben látványosabb események történhetnek, amikor többen figyelnek fel rád.


KutyaKUTYA

 Az október a Te hónapod, bárhol is van a horoszkópodban a Kutya, azon a területen számos kedvező és kellemes esemény történhet veled. Érdemes lesz jobban figyelned azokra a jelekre, amelyek a pozitív események előjelei lehetnek, mert nem feltétlenül látványos csinnadrattával kopogtat az a lehetőség, amely hosszú távon garantálja a sikert, boldogságot. Amennyiben Sárkány is van a horoszkópodban, úgy kevésbé észlelheted az október szerencsét hozó energiát, mert az életed adott területein kisebb-nagyobb konfliktusok, negatív érzetek nehezíthetik a napjaidat.


Disznó

DISZNÓ

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Disznó által képviselt energiára nincs hatással.


[vc_st_divider divider_style=”divider_shadow”]

Ha tetszett az előrejelzés és úgy gondolod, másnak is hasznára válna, kérlek oszd meg ezt a cikket! Köszönöm!