fbpx

2014. december – Patkány hónap – kínai asztrológiai előrejelzés

A kínai horoszkóp értelmezéséhez az alábbi egyszerű lépéseket kell először megtenned:

1. Állíts be a születési időpontodat a KALKULÁTORBAN (kattints a szóra), majd jegyezd fel, hogy a képletedben milyen állat szimbólumok jelennek meg az alsó sorban (pl. nyúl, sárkány, stb., összesen 4 db).

2. Nézd meg, hogy milyen állatszimbólum van a NAP oszlopodban (a horoszkópodban ez az oszlop az Önelemed, azaz ez jellemez téged a leginkább)

3. Keresd ki az előrejelzésből a Nap oszlopodban lévő állatjegyet és olvasd el, hogy mire számíthatsz az adott hónapban.

4. Minden oszlopod más és más területet jelent az életedben, így érdemes a horoszkópod összes állatjegyével kapcsolatos előrejelzést elolvasni.

Amennyiben személyre szóló, pontosabb és részletes elemzést, előrejelzést szeretnél, úgy itt tudod felvenni velem a kapcsolatot! Kattints ide!


A 2014. december 7-én kezdődő kínai asztrológia szerinti Patkány hónapban ilyen érzések, események jelenhetnek meg az életedben:


patkany PATKÁNY

 December a Patkány jegy szülöttjeinek hónapja lesz, ami talán jó hír, hiszen ez az év nem igazán a kiegyensúlyozottságról, nyugalomról és békéről szólt eddig. A 2014-es esztendő folyamatos érzelmi hullámvasútját lassan magad mögött hagyhatod és az elkövetkezendő napokban kedvezőbb időszakot élhetsz meg. Persze azt nem ígérhetem, hogy az ingadozó érzések tovatűnnek, de lesznek olyan jóleső napok, pillanatok, melyekben megélheted a boldogságot és harmóniát. Ha a Patkány napján születtél, a társad – ösztönösen ráérezve – válthatja valóra a ki nem mondott titkos vágyaidat, de abban az esetben se keseredj el, ha épp nincs párkapcsolatod, mert ekkor az otthonodban fogod megélni ezeket a minicsodákat. A lényeg, hogy légy nyitott és ne csak az óriás hatást eredményező történéseket, illetve lehetőségeket figyeld és keresd, hanem állj készen az élet apró örömeire is. Azokban az időszakokban pedig, amikor mélyponton vagy valamilyen érzelmi behatás következtében, tudatosítsd magadban, hogy ez csak egy ideiglenes állapot!


BivalyBIVALY (a kalkulátorban Ökörként fordítva)

Nyugalom, békesség mind benned, mind pedig körülötted, ezt tapasztalhatod magadban és ezt érzik majd a közeledben. Bár az események folyamosan zajlanak, az emberek feszültek lehetnek – olykor még te is -, mindenki rohangál, tolakszik, árasztja magából az idegességet, ellenben te olyan leszel, mint egy béke szigete. Talán magad sem fogod érteni, mitől ez hirtelen támadt nyugalom, hiszen az élet nem állt meg körülötted, mégis azon a területen, ahol a Bivaly a horoszkópodban van, ez lesz a legerősebben érezhető hatás. Ha a Bivaly hónapjában születtél, akkor a családodban találod meg a harmóniát, esetleg a munkahelyeden csillapodik az eddigi nyomás, avagy Te kapcsolsz egy kissé lassabb tempóra.


TigrisTIGRIS

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Tigris által képviselt energiára nincs hatással.


NyúlNYÚL

Nagy valószínűséggel eseményekben és változásokban gazdag év van a hátad mögött, talán még most is zajlanak az események körülötted vagy benned. Ha a Nyúl napján születtél, akkor elképzelhető, hogy az idén költöztél, vagy elindítottál olyan folyamatokat, melyeknek ez lesz az eredménye. Lehet, meglehetősen sok feszültség van/volt a párkapcsolatodban is az elmúlt hónapokban, melyek egy eleve gyenge lábakon álló kapcsolat esetében könnyedén vezethettetek szakításhoz is. Az idei év energiája erőteljes hatásokkal bírt az az életedre és hát nem valószínű, hogy ez a hónap hozza el számodra a megnyugvást. Potenciálisan ott a lehetősége, hogy a személyes, főként a romantikus kapcsolataidban feszültségeket élj meg, de itt már nem csak egy belső elégedetlenség jelenik meg, hanem olyan elképzeléseid, elvárásaid lehetnek, amelyek pillanatnyilag nem kompatibilisek a valósággal. Például, ha a Nyúl havában születtél, az elvárásaid a munkádat, munkahelyedet illetően olyan magasak lehetnek, melyek nem reálisak az adott körülmények között. Amennyiben felismered magadban ezt, úgy kevésbé leszel elégedetlen az emberekkel, körülményeiddel.


SárkánybetuSÁRKÁNY

 A decemberi energiák a figyelmedet leginkább az érzelmeidre fogja ráirányítani. Amennyiben a Sárkány havában születtél, a családoddal van esélyed javítani a kapcsolatodat, ha pedig egyébként is szeretetteljes a viszonyod velük, úgy ez egy szép és érzelmekben, kötődésben gazdag időszak lesz a számodra. Valamivel több aktivitásra is számíthatsz az elkövetkezendő napokban, emiatt kevésbé esélyes, hogy a hideg napok ellenére túlzottan elkényelmesedj.


KígyóKÍGYÓ

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Kígyó által képviselt energiára nincs hatással.


Ló

LÓ

 A korábbi előrejelzésekben már többször szó volt róla, hogy ez az év vagy nagyon pozitív lehet számodra, ellenben ha nem voltál elég tudatos, hagytad magad teljesen az ösztöneid által vezérelni, akkor sok nehézséggel kellett szembenézned. Mivel a kínai asztrológia szerint csak februárban kezdjük meg az új évet, tudatosíthatod magadban, hogy még nem késő kikecmeregni az érzelmeid, vágyaid fogságából és dönthetsz úgy, hogy egy kezelhetőbb pályára állítod az életed. Ebben a hónapban minden veled történő eseményt sokkal erőteljesebbnek élhetsz meg. Ami kellemes, az szárnyakat ad, de ha átsuhan a fejedben egy bosszantó gondolat, akkor a jókedved pillanatok alatt fordulhat át teljes elkeseredésbe. Amennyiben többször fordul át a hangulatod a borúlátó irányba, úgy két dolgot tehetsz; egyrészt felismered, hogy már volt ilyen és amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan tovább is állt, tehát ez most is így lesz. Másrészt pedig megelőzheted a hangulatingadozásaidat akár meditációval, akár jógával, illetve bármi olyan módszerrel, amely hatásosnak bizony arra, hogy az érzelmeid felett átvedd az uralmat.


KecskeKECSKE

Decemberben megtérülhetnek érzelmi befektetéseid, most kiderülhet, mennyire voltál jó ebben az évben, vagy életben. Ha helyesen cselekedtél, visszatér hozzád minden eddigi kedvességed, szereteted, melyet a környezeted felé árasztottál. Ellenben, ha nem így tettél, megbántottál másokat, átléptél mások érzésein, akkor most szembenézhetsz a múltaddal. Sőt, az elkövetkezendő napokban mindenre amit teszel, mondasz, gondolsz azonnali válaszreakciókat kaphatsz, ezért kétszeresen ajánlott csak olyat tenned, amit te magad is szívesen megtapasztalnál. Ha a Kecske napján születtél, akkor a párod lehet ezen a téren a tanító mestered, de ha még nincs, úgy ebben a hónapban felbukkanhat valaki, aki már régóta arra “vár”, hogy összetalálkozzatok.


MajomMAJOM

 A tétlenség nem kenyered és ez most sem változik. Decemberben is rengeteg elfoglaltságban, programban lesz részed, de a következő napokban arra az életterületre, ahol a horoszkópodban a Majom megtalálható valami plusz is érkezik. Ha a Majom hónapjában születtél, úgy a munkahelyeden nagyobb társasági életre számíthatsz, az ott lévő emberekhez érzelmileg talán egy fokkal erősebben kötődhetsz. Nyitott leszel arra, hogy a munkatársaid problémáit meghallgasd és azokat – személyiségedtől függően – át is éld, ezáltal olyan tanácsokat adva, melyekkel segítheted őket, és egyfajta szeretetteljes, megértő burkot vonhatsz köréjük.


Kakas

KAKAS

Ha vannak az életedben olyan kapcsolatok, melyekbe belesodródtál, ha vannak olyan dolgok, melyeket eddig megtettél, bár magad sem tudod miért, és talán eddig úgy működtél, mint aki transzban van, akkor most eljött az ébresztő ideje. Azok a dolgok jöhetnek a felszínre, azokra nyílhat fel a szemed, amelyek már nem működőképeseket az életedben. Például, ha a Kakas napján születtél és akár jó, akár kevésbé boldog kapcsolatban vagy, az elkövetkezendő napokban nem kizárt, lesznek olyan konfliktusaid a pároddal, melyek azt szolgálják, hogy végre leszámolj azokkal a dolgokkal, amelyek zavarnak, amiket már nem tudsz és nem is akarsz elviselni, vagy amikre nincs többé szükséged. Ez utóbbi akár a párkapcsolat végét is jelentheti, de sokkal inkább olyan kisebb szituációkra számíthatsz, amikor végre Te magad is rájössz, hogy mi jó neked és mi nem. A decemberi energiák a “mi nem” helyzetekre kínálnak megoldást.


KutyaKUTYA

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Kutya által képviselt energiára nincs hatással.


Disznó

DISZNÓ

Többségében kellemes napoknak nézel elébe, hiszen rengeteg társasági, baráti esemény várható decemberben. Azokat, akiket eddig is szerettél, most még jobban szeretni fogod, de még azokkal is elnézőbb és kedvesebb lehetsz, akik kevésbé voltak a szíved csücskei. Ha a Disznó napján születtél, úgy a társad kerülhet érzelmileg közelebb hozzád, de az otthonod is hangsúlyosabb szerepet kap. Gyakrabban lesz kedved mély lelki témákról beszélgetni és akár magad számára is meglepően bölcs gondolatokat osztasz meg a környezeteddel.


[vc_st_divider divider_style=”divider_shadow”]

Ha tetszett az előrejelzés és úgy gondolod, másnak is hasznára válna, kérlek oszd meg ezt a cikket! Köszönöm!